See teema kipub tihti oma mõtet kaotama, kuid aeg-ajalt tuleb ikka keegi, kes selle ära päästab.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ebaterve huumor
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
Andestatagu mulle mu šovinism, aga ajal mil feministide organisatsioonid võitlevad naiste õiguste eest juhindudes lööklausetest " Naine ei ole inimturu müügiartikkel ega seksobjekt, valitsema peab sugudevaheline võrdsus ja neid peab võtma sama tõsiselt, kui meesterahvaid " kasutatakse ikka enda protestimeele ja tõekspidamiste meieni toomiseks ikka seda kõige elementaarsemat, ehk isegi labast viisi.
Tõsiseltvõetavus ? Paraku mitte minu jaoks."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitust"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Õpetus, kuidas leida endale alaealine "kaaslane"
Samm 1 - mine kusagile, kus noored neiud pidutsevad (a'la Cathouse, Arena3 ... jne)
Samm 2 - oota 23:00-ni
Samm 3 - leia rahvast mõni alla 16-aastane neiu
Samm 4 - teavita teda, et ta peaks seaduse kohaselt olema kodus 23:00-ks, pärast seda ta ilma täisealise saatjata liikuda ei tohiks
Samm 5 - paku ennast täisealiseks saatjaks
Samm 6 - rõhu "kaaslase" seaduskuulekusele
Samm 7 - mission complete - "kaaslane" peab igale poole järgnema, vastasel juhul rikub ta seadust.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar