See teema kipub tihti oma mõtet kaotama, kuid aeg-ajalt tuleb ikka keegi, kes selle ära päästab.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ebaterve huumor
Collapse
X
-
-
-
Mis kuradi otsinguid sa teed, et sa sellise raamatu apollost üles leiad
Kommentaar
-
Jõudsin sarnase paralleelini arutades sõbraga Ukraina teravaks läinud olukorra üle. Nimelt, ajal mil endises " vennasvabariigis " käib kole mäss, otsustab vana hea Femen Prantsusmaal ( või oli episood Saksamaal) tissi protesti toetuseks paljaks tõmmata.
Andestatagu mulle mu šovinism, aga ajal mil feministide organisatsioonid võitlevad naiste õiguste eest juhindudes lööklausetest " Naine ei ole inimturu müügiartikkel ega seksobjekt, valitsema peab sugudevaheline võrdsus ja neid peab võtma sama tõsiselt, kui meesterahvaid " kasutatakse ikka enda protestimeele ja tõekspidamiste meieni toomiseks ikka seda kõige elementaarsemat, ehk isegi labast viisi.
Tõsiseltvõetavus ? Paraku mitte minu jaoks."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
See on täitsa inetu ja niiiiii raskelt kogu nende pointi tappev tegevus. Suht ebameeldiv video, üks harv juhus, kui mul neist kirikuidiootidest peaaegu kahju hakkas. Peaaegu.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.Kommentaar
-
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
-
Õpetus, kuidas leida endale alaealine "kaaslane"
Samm 1 - mine kusagile, kus noored neiud pidutsevad (a'la Cathouse, Arena3 ... jne)
Samm 2 - oota 23:00-ni
Samm 3 - leia rahvast mõni alla 16-aastane neiu
Samm 4 - teavita teda, et ta peaks seaduse kohaselt olema kodus 23:00-ks, pärast seda ta ilma täisealise saatjata liikuda ei tohiks
Samm 5 - paku ennast täisealiseks saatjaks
Samm 6 - rõhu "kaaslase" seaduskuulekusele
Samm 7 - mission complete - "kaaslane" peab igale poole järgnema, vastasel juhul rikub ta seadust.
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar