320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ebaterve huumor
Collapse
X
-
Krt, see on ilus! Aitäh!
Samal ajal paralleeluniversumis valitakse aasta šoviniste, kuid ennast peeglist ei vaadata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Hillar Kohvi sein on oossom!
Teadaanne.
Olen juba mitu päeva jaganud Facebookis Ageli Jakobsoni fotot, sest Raadio Playsound Marek ootas teda koju tagasi. Ageli aga ei vastanud ja paneb ka Facebooki kontot kinni.
Nüüd on selgunud tõsiasi, et Ageli on petnud Marekut juba mõnda aega, sest ta läks ootamatult uue mehe juurde ja jättis oma viis last (noorim alla ühe aasta) Mareku ja tema ema hoolde.
Selgus seegi, et kui Mareku ema oli Marekul ja Agelil külas, et siis oli Ageli pidevalt kellegagi tefonitsi rääkinud ning kui Mareku ema oli Agelile lähemale läinud, oli Ageli kõne katkestanud ja öelnud, et helistab tagasi.
Nüüd siis selgus selle salatsemise põhjus- Ageli leidis omale uue mehe ja petab temaga Marekut.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHillar Kohvi sein on oossom!
Teadaanne.
Olen juba mitu päeva jaganud Facebookis Ageli Jakobsoni fotot, sest Raadio Playsound Marek ootas teda koju tagasi. Ageli aga ei vastanud ja paneb ka Facebooki kontot kinni.
Nüüd on selgunud tõsiasi, et Ageli on petnud Marekut juba mõnda aega, sest ta läks ootamatult uue mehe juurde ja jättis oma viis last (noorim alla ühe aasta) Mareku ja tema ema hoolde.
Selgus seegi, et kui Mareku ema oli Marekul ja Agelil külas, et siis oli Ageli pidevalt kellegagi tefonitsi rääkinud ning kui Mareku ema oli Agelile lähemale läinud, oli Ageli kõne katkestanud ja öelnud, et helistab tagasi.
Nüüd siis selgus selle salatsemise põhjus- Ageli leidis omale uue mehe ja petab temaga Marekut.Messi...The never ending legend!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar