Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ebaterve huumor
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Andero Pebre trügis "Katsu mind" saatesse ja tagajärg on täiesti pöörane.
Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on endine Eesti meisterjalgpallur Andero Pebre (28), kes asus kõikide suureks üllatuseks hoopis maailma parandama. Kommentaar
-
-
Ma sattusin paar nädalat tagasi mingit Pealtnägija antivaxxerite lugu vaatama, kus Pebre ka esines. Sealt käis läbi, et ta (vennal või õel, kurat, ma ei mäleta enam) diagnoositi autism ja ema viis selle kuidagi kokku vaktsiiniga. Ju siis sealt see asi hargnema hakkas. Kuigi Pebre on muidugi selle järgmisele tasemele viinud, paar aastat tagasi ilmus kuskil mingi lugu, kus ta rääkis reptiilidest jne. ka.
edit: Okei, ma tegin saate lahti, see Pebre esimene sõnavõtt oli juba nii masendavalt piinlik, et ma edasi ei suutnud vaadata.Kommentaar
-
Kommentaar
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar