Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ebaterve huumor
Collapse
X
-
Noku palgatõusu taotlus
Mina, Noku, taotlen käesolevaga palgakõrgendust järgnevatel põhjustel: 1. Teen füüsilist tööd. 2. Töötan suurtes sügavustes 3. Sukeldun pea ees oma töösse 4. Nädalavahetused ja pühad pole mul puhkepäevad 5. Töötan niiskes keskkonnas 6. Ületundide eest mulle ei maksta 7. Töötan pimedal töökohal, kus ventilatsioon praktiliselt puudub 8. Töötan kõrgete temperatuuride juures 9. Oma töö tõttu satun haigustesse ja nakatumise ohtu Lugupeetud Noku, Pärast Teie poolt esitatud avalduse läbitöötamist jõudis juhtkond otsusele Teie taotlusele negatiivselt vastata järgmistel põhjustel: 1. Te ei tööta kunagi 8 tundi 2. Te jääte pärast lühikest tööaega kohe magama 3. Te ei tööta alati seal, kus ette nähtud, vaid viibite muudes ka piirkondades 4. Te ei haara initsiatiivi, vaid Teile tuleb survet avaldada ning Teid tuleb sõbralikult kohelda, et Te üldse tööle hakkaksite 5. Pärast töökohalt lahkumist jätate selle küllaltki mustaks 6. Te ei pea alati kinni töö-ohutuseeskirjadest, näiteks kaitseriietuse kandmine 7. Te lähete pensionile oluliselt varem kui 65-aastaselt 8. Te ei saa kahes vahetuses korraga töötada 9. Te lahkute mõnikord ettenähtud töökohalt ilma, et oleks tööga valmis saanud Lisaks eelnenule, mis on juba piisavalt negatiivne, oleme Teid pidevalt näinud töökohalt lahkumas koos kahe väga kahtlase välimusega kotiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Bloke has a £50 note tattooed on his cock.
His wife asks "why have you had that done?"
He replies "I like money in my hand, I like to play with my money, I like to see my money grow and the next time you want to blow 50 quid you can do it at home".When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar