Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ebaterve huumor

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mingi 3 korda olnud juba.

Kommentaar

Algselt postitas Britu Vaata postitust
      Mingi 3 korda olnud juba.
      deem, ma alles alustasin ka selle foorumiga(aktiivselt)!
      AILTON

Kommentaar

Kõik alustasid alles.

Kommentaar

Vahest peaks majandusministeerium kui Eesti ekspordi eest vastutav instants toetama siinseid bände nagu Vanilla Ninja Euroopa publikuni tee leidmisel, mõlgutab majandusminister Edgar Savisaar oma ajaveebis.

Savisaar nendib oma bloqi värskeimas sissekandes, kui kahju tal on, et tema vana lemmik Vanilla Ninja ei võitnud tänavu eurolaulukonkurssi. Tema jaoks on ninjad endiselt Eesti märk.

“Kahju küll, et ninjad välja jäid, kuigi Gerli Padarile soovin sellest hoolimata õnne ja olen tema poolt,” nendib Savisaar samas. “Ma ei näe ühtegi põhjust, miks ta ei võiks Eurovisioonist saadava hooga proovida oma tiibu laiemas maailmas.”

“Võibolla tuleks selliste plaanide toetamiseks majandusministeeriumi (kui Eesti ekspordi edendamise eest vastutava ministeeriumi) eestvõttel käivitada projekt, mis pakuks tuge meie esinejate Euroopa publikuni viimisel,” pakub Savisaar. “Korraliku rahastamise ja riigi igakülgse toetuse korral poleks miski võimatu.”

“Mõned aastad tagasi, kui Vanilla Ninja andis Tallinna Lauluväljakul oma esimest suurt kodumaa-esinemist, imestasid paljud, miks mina (toona Tallinna linnapea) nii aktiivselt nende kontserti promoda aitasin,” kirjutab Savisaar. “Põhjus selleks on väga lihtne — ma olen alati toetanud ja toetan ka edaspidi iga eestlast, kes meie väikesele riigile maailmas aitab nime teha. Positiivses mõttes nime teha muidugi.”

Savisaar mõistab ninjasid eurolaulul tabanud tagasilöögi olemust. “Ma tean ja tunnen vahel oma nahal kui keeruline on olla suur väikeses riigis. Olgu, kui mitte suur, siis vähemalt silmapaistev. Ikka on neid, kes põhimõtteliselt ja kadedusest püüavad kaikaid kodaratesse loopida.”

Just see ongi Vanilla Ninjaga kohati juhtunud, usub Savisaar. “Samavõrra kui nende toetajad on elanud kaasa igale nende õnnestumisele on paljud hinge kinni hoides oodanud halbu uudiseid.”

Samas tunnistab Savisaar, et ta ei toeta ninjasid mitte noortele meeldimise soovist, vaid talle lihtsalt meeldib tüdrukute enesekindlus ja haare.
          tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Algselt postitas gianluca Vaata postitust
            “Ma tean ja tunnen vahel oma nahal kui keeruline on olla suur väikeses riigis.”
            See egotripp väärib küll eraldi jäädvustamist.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas Britu Vaata postitust
              Kõik alustasid alles.
              Mis sa tahad öelda et ma pean sis kõik postitused läbivaatama enne kui postitan?
              AILTON

Kommentaar

Kuna ma siin foorumis eriti tihe külaline ei ole, teid ei kiusa ja tegelikult tore inimene olen, siis palun tulla vastu ühele minu tagasihoidlikule palvele. Nimelt nägin ma täna televiisorikastist üht amüsantset reklaamiklippi, kus meie armasatud Keskerakond tegi nalja teise armastatud erakonna Reformierakonna plaani peale teha reeded maksuvabaks. Kuna see absurdihuumori meisteršedööver siia teemasse kõlbab postitada, siis palun tehke seda.
                www.jalgpall.ee
                http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                  Mis sa tahad öelda et ma pean sis kõik postitused läbivaatama enne kui postitan?
                  Ei pea ju.

Kommentaar

Algselt postitas lennu Vaata postitust
                    Kuna ma siin foorumis eriti tihe külaline ei ole, teid ei kiusa ja tegelikult tore inimene olen, siis palun tulla vastu ühele minu tagasihoidlikule palvele. Nimelt nägin ma täna televiisorikastist üht amüsantset reklaamiklippi, kus meie armasatud Keskerakond tegi nalja teise armastatud erakonna Reformierakonna plaani peale teha reeded maksuvabaks. Kuna see absurdihuumori meisteršedööver siia teemasse kõlbab postitada, siis palun tehke seda.
                    nägin ka seda ja see oli ikka suht haige!
                    AILTON

Kommentaar

Algselt postitas lennu Vaata postitust
                      Näha saab seda igatahes www.tv.ee ->Kahvel 08.02.2007-> 01.01.01.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Новый год
                          10 tähemärki!
                          Algselt postitas JT8055
                          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Kommentaar

Tegu on venelaste võimsa menubändiga.

Kommentaar

Ütle kust kuradi persest sa siin huumorit leidsid?? Ja kui siin ka midagi ebatervet on, siis oled see sina.
                                Supplies!

Kommentaar

Working...
                                X