No aga puudega on vaja ju rääkida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ebaterve huumor
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustRiigiametnike puhul kehtib promoted to maximum level of incompetence-printsiip päris hästi.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustEnnetavalt küsin, et kas sa muidu mõne hanke koostamisel osalenud või hankijana osalenud?
Sest see "ainult hind loeb" on minu kogemuse pinnal küll mantra, mida meeldib "reaametnikele" rääkida mingites olukordades (eelkõige teenuste hanke puhul) luhtaläinud hangete (noh siis kui sitt ventikas) puhul nii kuluaarides kui ka avalikult, samal ajal reaalsus selline ei ole. Kõiki sektoreid ma loomulikult ei tea, kuid paari mida tean, võib seda pidada tõest küllaltki kaugel olevaks.
Hind on hangetes küll "hindamiskriteerium", kuid hindamiskriteeriumitele eeldavad hangitava tegevuse/toote/teenuse kirjeldused, kus on see nõutav kvaliteet sisse juba pandud. Sellest edasi on aga keeruline õelda, et "madalaima" pakkumise tegija = "loeb ainult hind". Omakorda on seal ka teatud kvalifitseerimistingimused, mis üldse võimaldavad hangetel osaleda. Mitmetes sektorites on olukord pigem selline, kus ostetakse "kallist toodet/teenust/tegevust" viisil, kus tegelikult oleks kuluefektiivsem lahendus turul olemas, kuid seda ei tehta just põhjusel, et see suurendab riski või siis... lihtsalt ei viitsita 100 pakkumist saada.
Aga siin lugedes kohati tundub, et peaks elus midagi muutma..
Kommentaar
-
Mees tahab oma naisega jahile minna, aga ta teab, et naine kunagi ei taha. Siis uhel eriti vihmasel päeval ta käratab naisele: "nii sul on 3 valikut, sa kas tuled minuga jahile või võtad mult põske või ma keeran sulle perse. Ma lähen panen koerad autosse ja kui tagasi tulen, siis olgu otsustatud."
Tuleb siis mees tagasi ja naine ütleb: "Sellise ilmaga ma küll kuskile ei tule ja perse ma ka endale keerata ei lase, teeme siis nii, et võtan suhu." Mees laseb püksid alla ja naine hakkab pihta ja järsku hüüab, sul riist ju puha sitane, mis toimub?" "No koerad ka ei tahtnud minna."
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustMees tahab oma naisega jahile minna, aga ta teab, et naine kunagi ei taha. Siis uhel eriti vihmasel päeval ta käratab naisele: "nii sul on 3 valikut, sa kas tuled minuga jahile või võtad mult põske või ma keeran sulle perse. Ma lähen panen koerad autosse ja kui tagasi tulen, siis olgu otsustatud."
Tuleb siis mees tagasi ja naine ütleb: "Sellise ilmaga ma küll kuskile ei tule ja perse ma ka endale keerata ei lase, teeme siis nii, et võtan suhu." Mees laseb püksid alla ja naine hakkab pihta ja järsku hüüab, sul riist ju puha sitane, mis toimub?" "No koerad ka ei tahtnud minna."Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustSee on sama sitt nali, kui su maailmavaade. Valge poiss.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://youtu.be/_4Ir2hGTVZ4 lasin laskemoone, tulemadusid ja betooni.
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustMingit oma LSD trippi mõtestavad seal või wtf toimub?
Kommentaar
-
Hasartmängusõltuvus pole mingi huumoriteema, ka mitte ebaterve huumori...
Aga kõike arvesse võttes pole tegemist millegi muu kui ebaterve huumoriga, kui Eesti Vabariigi keskkonnaministriks saab kesise inglise keelega, keskharidusega kasiinosõltlane, kelle kohtumiste arv lobistide ja töösturitega oli oluliselt sagedasem kui kohtumised keskkonnakaitsjate ja teiste sarnaste tegelastega.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustAga kõike arvesse võttes pole tegemist millegi muu kui ebaterve huumoriga, kui Eesti Vabariigi keskkonnaministriks saab kesise inglise keelega, keskharidusega kasiinosõltlane, kelle kohtumiste arv lobistide ja töösturitega oli oluliselt sagedasem kui kohtumised keskkonnakaitsjate ja teiste sarnaste tegelastega.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar