Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'Häid Jõule ja Head Vana Aasta Lõppu!\'
Algselt postitas Daniel
Eston on vaimuvaene ja suurte kompleksidega muud pole enam öelda!
Isegi sellises teemas paneb \"pirni\" maha!
Mine ära vanaemale maale külla ja ära tule ennem 2. jaanuarit tagasi Palun!
Igal juhul kui jõultaat peaks minu korteri uksest sisse astuma, siis mina sõidan küll sekundiga kümpi ära, sest ma ei seedi enam jõule. Aga ilusaid pühi teile kõigile, eriti just INTERI fännidele
“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
Algselt postitas mazz
Sööge end pilgeni täis
Soomlastele meeldib jõuluaeg väga ja nad söövad praegu nii kõvasti,et homme ei käi Helsingi-Tallinna vahel ühtki laeva.Laevapersonalilt on kuulda olnud,et rootsi lauas on mõni suures söömahulluses suisa hingegi heitnud.Nii et,ettevaatust!Sellest hoolimata:head isu,sest söömine on pidu!(tegelt kannatab väikse hõõgveini pupsu ka lasta
Algselt postitas eston maravilha
Algselt postitas Daniel
Eston on vaimuvaene ja suurte kompleksidega muud pole enam öelda!
Isegi sellises teemas paneb \"pirni\" maha!
Mine ära vanaemale maale külla ja ära tule ennem 2. jaanuarit tagasi Palun!
Häid jõule teistele!
anna andeks, et su lemmikteema ära rikkusin.
a mis sa nyyd sa rikud kõik teemad ära kuhu postitad! Bijaatch
minu jõuluõhtu või pigem öö on alanud ärevalt. Pidutsevad kodanikud korrus allpool ei lasknud naabritel magada ja nii kutsus keegi korravalvurid välja, kes aga peale 10 minutilist vaidlust pidulistega lihtsalt minema jalutasid. Mina kuulsin seda, kuidas peoperenaine karjus, et \'kasige nüüd minema siit\' politseinikele ja 20 sekundi pärast oli vilkuritega auto maja eest läind vat ei tea mis värk oli. Pidu igatahes jätkub...
Kommentaar