Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

hea burger roosa kastmega

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

türil on ka päris korralik burxiputka Politsemaja juures. Tavaline lisanditeta on 25-. Paari krooni eest saab vist juurde juustu ja hapukurki. Päris tihti ette Ganvixi või Paide Linnameeskonna mängule minemist saab korralik burxivoor tehtud seal.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
      kuulge burksifännid, tekkis isu a la kunagise söögiplatsi burksi järele. äkki keegi oskab öelda, millest koosneb salati-kastme lisand? ses mõttes et on olemas burgerisai, pihv ja juust, aga tahaks teha ligilähedast kastet. ja pole mõtet panna, et kapsas. sooviks teada, et kas hapukapsas või mis liiki jne. ja et kuidas teha kastet, koostis jne...

loodetavasti ei tulnud keeruline soov
      Hapukoore, soola ja ketšupiga õnnestub vahest täitsa hea mõks kokku segada, kuid täpsemalt ei oska sind paraku aidata. Pealegi sul seal kaugel maal vist on need koostisosad ikkagi veidi teistsugused ka kui siinsed kodumaised tooted ehk pead vist varsti sünnimaad külastama, kui burksiisu suureks läheb.
      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
      Algselt postitas taku*
      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Türi burxikas jah jumala hea. Megaburger on 35.- ja väga-väga suur. Kõrvale saab osta veel lisandeid ka, ning kui vaja võib tomateid vahetada topeltjuustude vastu jne. Tavaline friikas kastmega on 18.- ning suured friikad, igast salati ja viineritega 35.-.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
          Hapukoore, soola ja ketšupiga õnnestub vahest täitsa hea mõks kokku segada, kuid täpsemalt ei oska sind paraku aidata. Pealegi sul seal kaugel maal vist on need koostisosad ikkagi veidi teistsugused ka kui siinsed kodumaised tooted ehk pead vist varsti sünnimaad külastama, kui burksiisu suureks läheb.
          hapukoore saan ma siit venelaste poest. seda nüüd küll jah, et siin ainult krt mcdonalds ja burgerking(mis iseenesest super, kuid tahaks seda ehedat eesti oma, kus kastet ja salatit vat et rohkem kui burgerit ennast)

jaanuaris külastan. kui keegi enne ei suuda aidata, siis lähen uurin ise kohapealt.

aga ehk siiski keegi oskab aidata?
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

pekki kus on minu venelaste pood?

Hiinas on suuremaks puuduseks pagaritooted(no ma hull v6ikude jne f2nn). Et enamus saiad on magusad ja leib praktiliselt puudub.

Aga lorenzo, andis hea m6tte, et minna m2kki v6i kfc/sse ja kysida burksi saia ainult ja ise k2kerdada kokku

Kommentaar

kastme jaoks oleks tarvis siis hapukoort, ketshupit, majoneesi, soola ja törts äädikat või marineeritud kurgi vedelikuu.

Kommentaar

Ja kui mälu väga ei peta, siis sökal oli salati põhikomponent värskekapsa-kurgi salat tilliga, teine classic variant on muidugi värskekapsa-porgandi salat. Kaste on jah hapukoor+ketšup ja ilmselt ka törts majoneesi ning soola.

Kui kodus teed, siis lase burksikuklid panni peal ühelt poolt krõbedaks, saab eriti hea.

Kommentaar

suured tänud seltsimehed! kohe teeme proovi.

kusjuures täna leidsin Lidlist ehk sakslaste poest mingit zazikisalatit, mis paistab päris huvitav olema. et vist korvab mu selle kapsa ja hapukurgi vajaduse koostises ära
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Sai suvel kuulus Sirius ära proovitud. Isegi ema arvas, et väga hea.
                    Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.

Kommentaar

Tartu mntel , Tallinast väljasöidul selle Tallinna elektroonilise sildi juures, Mõigu on vist seal lähedal kui ma ei eksi! Vot sealt saab suure korraliku jaohtra roosakastmega burgsi

Kommentaar

Seda vist nimetatakse jah Mõigu burksiks, vähemalt mulle siin foorumis kunagi nii öeldi. Oojaa, see on võimas koht - väga head ja suured burksid ning, aga tihti on see rahvast täis

Kommentaar

kohe lähen oma tuuning opeliga staapi ja räägupessa ja proovime burksi ära!
                          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                            Seda vist nimetatakse jah Mõigu burksiks, vähemalt mulle siin foorumis kunagi nii öeldi. Oojaa, see on võimas koht - väga head ja suured burksid ning, aga tihti on see rahvast täis
                            See Burx isegi tasub ootamist

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                              See jah Mõigu burks, aga suht head suured on need, saab kõhu täis
                              Algselt postitas Tofoa
                              Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

Tln-Rkv vahel, Viitna kandis on ka burksiputka, kust saab samuti eluhead burksi. Rakveres Kebab'ist ka. Vahest harva saab osta peale kooli, ja saab kõhu korralikult täis. Kaste on ka eluhää.

Kommentaar

Working...
                                X