Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

hea burger roosa kastmega

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jessus. Mul üks Tartu sõber ütles just, et siiriuse putka oli mai alguses maha põlenud. Järgmine kord ma jään seal alevis siis nälga või?

E: Viimane infovoog ütleb, et taastustööd siiski käivat ka suure hooga. Huhh, ma juba muretsesin.
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
      Jessus. Mul üks Tartu sõber ütles just, et siiriuse putka oli mai alguses maha põlenud. Järgmine kord ma jään seal alevis siis nälga või?

E: Viimane infovoog ütleb, et taastustööd siiski käivat ka suure hooga. Huhh, ma juba muretsesin.
      enne põlegut käisin seal, pidin pettuma, burger oli kahanenud...nüüd taastamise ajal käisin seal samas kandis, kui siiriusest kesklinna poole sõites nati maad ja seal 33.- megaburger, blää 2 kihiline, kahe snitsliga ja suur kõhutäis kokkuvõttes, soovitan proovida!
      AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
        enne põlegut käisin seal, pidin pettuma, burger oli kahanenud...nüüd taastamise ajal käisin seal samas kandis, kui siiriusest kesklinna poole sõites nati maad ja seal 33.- megaburger, blää 2 kihiline, kahe snitsliga ja suur kõhutäis kokkuvõttes, soovitan proovida!
        Täpsustada!

Muidu on räige putka ka Puiestee, Jaama ja veel kahe tee ristmikus, kus rullnokad ja taksojuhid kogunevad. Kuldne Vasikas vist nimeks. Priceless.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

kuulake martinit, sealne snitsli megaburger on tõsiselt üks parimaid
          Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

parim burger - pirita velotreki küljes. 20.krooni on maksi (kuulete, maksi) burks.
            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
              parim burger - pirita velotreki küljes. 20.krooni on maksi (kuulete, maksi) burks.
              Seal pirtal on normal jah, kuid üks parimaid kindlalt on Pärnus asuvas Sammi Grillis, seal ranna juures, kunagi oli Endla teatri kõrval pargis mingi putka kus tehti megahead burksi, kuid see kahjuks suleti..

Kommentaar

Tee ise kodus, kõige parem tuleb nagunii.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                  Tee ise kodus, kõige parem tuleb nagunii.
                  Vale, õige burgeri valem on see paber mis seal ümber on, voolav kaste mõlemast otsast, vähe salvrätikuid millega voolavat kastet puhastada. Mitte mingi 2 ümmargust (!!) saia, burks ei ole ümmargune, burger on.
                  forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Zavjalov Vaata postitust
                    kunagi oli Endla teatri kõrval pargis mingi putka kus tehti megahead burksi, kuid see kahjuks suleti..
                    no see oli nagu pizzarestoran, kus oli vist mingi 10 erineva burgerisordi vahel valida
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

burksist ei tea midagi, aga mõned aastad tagasi paar päeva enne jaanipäeva pärnus lällates sattusime endla teatri taga teeäärsetes põõsastes nikkuvate noorte peale. nende sõber kutsus kõiki vaatama. kell oli õhtul 8 paiku

Kommentaar

sõber oli armukade?
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Ma küll roosat kastet ei pannud, aga homemade kanajuustupihviga tuli üsna mõnna.

Kommentaar

ei oska öelda, kas neil seal põõsas roosa kaste oli, aga kanapihvi kindlasti polnud

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust

See on kindel pauk.

Kommentaar

Kuna käesolev foorum ärgitas mind ka parimat burksi otsima minema, siis suundusin kõigepealt Nõmme tee Räägupessa. Kuna seal aga saba pikk, siis suundusin ikkagi Staapi. Kuna ei julgenud Maksiburksi võtta, piirdusin tavalise juustukaga (22.-), mis aga oma olemuselt oli suht maksi. Pettumus oli aga suur, kuna legendaarset roosat kastet polnd, oli ainult hapukoor ja ketshup ja hunnik kapsast.
                                PS. Kuna olin ettenägelik, küsisin endale lisa salvrätte, kuid selgus et ainult 3 salvrätti on määratud 1 burksi peale. Suutsin ainult 1 lisaks veel kaubelda... Velotreki burksile jäi igatahes alla, kuigi mahult oli suurem.
                                Lisatud failid
                                Antz (FCF)

Kommentaar

Working...
                                X