Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Green Day

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • manitaaz
    U21
    • Apr 2005
    • 831

Algselt postitanud kasutaja dannar poolt
    ei tea, ei ole ju
    Mis siis on?

Kommentaar

• Epic
      Eesti koondislane
      • May 2002
      • 11948

äkki on foorumis mõni El Dorado austaja ja ütleb mulle ühe nende laulu nime, mis räägib naispolitsenikust

Kommentaar

• Ch1ller666
        Isamaaline siga
        • Aug 2004
        • 1076

Algselt postitanud kasutaja Epic poolt
        äkki on foorumis mõni El Dorado austaja ja ütleb mulle ühe nende laulu nime, mis räägib naispolitsenikust
        Ja äkki ütleb mulle selle ühe loo nime mis oli midagi nagu "selle kauge saare peal" refrään vms. Oli ju El Dorado kes seda laulis eestikeeles noh?
        The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
        If you're good at something, never do it for free - See above.
        I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
          Bradolf Pitler
          • Jan 2004
          • 30425

Algselt postitanud kasutaja manitaaz poolt
          Mis siis on?
          neil tuleb novembris muide uus plaat välja.

Kommentaar

• manitaaz
            U21
            • Apr 2005
            • 831

neil tuleb novembris muide uus plaat välja.

Seda tean ka mina, aga november on juba talv. Aga siis saab vähemalt nende kontserdile minna, kinomajas oli vist viimane. See oli üpris mõnus .

Kommentaar

• Mõnuagent 007
              Bradolf Pitler
              • Jan 2004
              • 30425

Seda tean ka mina, aga november on juba talv. Aga siis saab vähemalt nende kontserdile minna, kinomajas oli vist viimane. See oli üpris mõnus .
              nojah. mina nägin neid viimati reedel Tartu Kaubamajas töllerdamas. seal oli neil ka mingi esinemisvärk. endale mulle nende muusika suurt ei meeldi. Üks laul oli iseenesest kena, aga plaati kuulates viskab umbes nelja looga täieliku kopa ette. Selline viuviu-tume masendus. Samas on nad ise (no need kaks keda ma tean) ka sellised naljakad, ühega tekkis mul kunagi mõnus vaidlus, et kas peol peaks kuulama Radioheadi

Eesti süldirokist rääkides on ka Ursulal uus plaat väljas ning see olla veel jubedam, kui esimene plaat.

Kommentaar

• manitaaz
                U21
                • Apr 2005
                • 831

nojah. mina nägin neid viimati reedel Tartu Kaubamajas töllerdamas. seal oli neil ka mingi esinemisvärk. endale mulle nende muusika suurt ei meeldi. Üks laul oli iseenesest kena, aga plaati kuulates viskab umbes nelja looga täieliku kopa ette. Selline viuviu-tume masendus. Samas on nad ise (no need kaks keda ma tean) ka sellised naljakad, ühega tekkis mul kunagi mõnus vaidlus, et kas peol peaks kuulama Radioheadi

Eesti süldirokist rääkides on ka Ursulal uus plaat väljas ning see olla veel jubedam, kui esimene plaat.
                Ursula on räme pop ju. Kumb Radiohead-i tahtis kuulata? Ikka sina? Ja eks see sügis ongi masendav. Aga Eesti kohta täitsa hea bänd. Üle ta viskab kindlasti mingi aja jooksul. Endale on viimasel ajal samuti hakkanud Radiohead meeldima, vast kontserdi pärast.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                  Bradolf Pitler
                  • Jan 2004
                  • 30425

Ursula on räme pop ju. Kumb Radiohead-i tahtis kuulata? Ikka sina? Ja eks see sügis ongi masendav. Aga Eesti kohta täitsa hea bänd. Üle ta viskab kindlasti mingi aja jooksul. Endale on viimasel ajal samuti hakkanud Radiohead meeldima, vast kontserdi pärast.
                  mina leidsin just, et Radioheadi pole nagu mõtet peol kuulata, et on liiga selline masendav selle jaoks. Peol peab ikka träna mürtsuma või midagi

Kommentaar

• manitaaz
                    U21
                    • Apr 2005
                    • 831

mina leidsin just, et Radioheadi pole nagu mõtet peol kuulata, et on liiga selline masendav selle jaoks. Peol peab ikka träna mürtsuma või midagi

no loomulikult oleneb ka peost.

Kommentaar

• Premium
                      Reservmängija
                      • Apr 2002
                      • 234

Algselt postitanud kasutaja mazz poolt
                      Muideks emo-räpp on midagi totaalselt muud kui metali skene emo-teema. Ehk siis leebem variant. Sisuliselt võib igat aeg-ajalt tunnetest räppivat emtseed ka emo-räppariks nimetada.
                      See emo-räpiks nimetamine on jah vähe imelik. Slug seletas ka kuskil intervjuus, et see nagu tegelikult ei ole õige nimetus ja teda ennast ka häirib kui Atmosphere'i kraami emoks kutsutakse. Ise ootan, et kunagi saan oma "You Can't Imagine How Much Fun We Are Having'u" kätte. Avastasin Atmose just mitte väga kaua aega tagasi. Eelmised albumid on küll puhas kuld.
                      A mazz sa oled Slug'i soolokraami ka kuulanud? ja kuidas sa kommenteerid Atmose viimast albumit?

Kommentaar

• Even
                        blow
                        • Jan 2003
                        • 5737

Avastasin sellise venna nagu Steven Lynch, väga geniaalsed laulud. Kuulake kindlasti.
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

• Epic
                          Eesti koondislane
                          • May 2002
                          • 11948

Algselt postitanud kasutaja Epic poolt
                          tulge nüüd kapist välja

Kommentaar

• vincent
                            pohlaku koer
                            • Oct 2005
                            • 11538

Ma harrastus-d'n'b-kuulajana avastasin mõni aeg tagasi sellise tegelase nagu VortexInvolute ja... siiamaani ei saa küllalt. Kuskil karukoopa taga Jekaterinburgis üks 26-aastane mees teeb sellist kraami, et anna olla. "V tvoih glazah" on absoluutselt lummav lugu - ma tean, et see kõlab dnb kohta vähe imelikult, aga no on. Two thumbs up.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

• mazz
                              *****istraator
                              • Jan 2004
                              • 6272

Algselt postitanud kasutaja Premium poolt
                              A mazz sa oled Slug'i soolokraami ka kuulanud? ja kuidas sa kommenteerid Atmose viimast albumit?
                              It's all gold.

Tegelt ka, esimestest asjadest viimasteni välja. Hiljuti sain lõpuks kätte kauaotsitud albumi "Lucy Ford" ja muu kuulamiseks aega ei jäägi enam.

Ahjaa, mis soolokraami? Atmosphere ongi ju vaid Slug ja produtsent Ant.
                              Last edited by mazz; 02.10.06, 10:01. Põhjus: ahjaa

Kommentaar

• Jasper
                                Maldini Baresi Rivera
                                • May 2003
                                • 16175

Algselt postitanud kasutaja vincent poolt
                                Ma harrastus-d'n'b-kuulajana avastasin mõni aeg tagasi sellise tegelase nagu VortexInvolute ja... siiamaani ei saa küllalt. Kuskil karukoopa taga Jekaterinburgis üks 26-aastane mees teeb sellist kraami, et anna olla. "V tvoih glazah" on absoluutselt lummav lugu - ma tean, et see kõlab dnb kohta vähe imelikult, aga no on. Two thumbs up.
                                DnB väga kauge isikuna(peale 20 minutit trumme ja bassi East/West'il oli sügav siiber. Plaatide taga oli vist Panacea) tsekkasin ka paari lugu ja leidsin, et minig oli lausa tuttav. Järeldasin, et asi on väga levinud. Tsekkasin ka teisi lugusid ja nüüd juba teist päeva järjest kuulan igast kraami sellelt esitajalt. Mulle siiski meeldib enim Yana Kay vokaal, sest DnB on mulle ikka kauge. Kuigi nüüd juba lähedasem.
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Töötlen...