Algselt postitas dannar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Green Day
Collapse
X
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustäkki on foorumis mõni El Dorado austaja ja ütleb mulle ühe nende laulu nime, mis räägib naispolitsenikustThe only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
If you're good at something, never do it for free - See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Kommentaar
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitustMis siis on?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustneil tuleb novembris muide uus plaat välja.
Seda tean ka mina, aga november on juba talv. Aga siis saab vähemalt nende kontserdile minna, kinomajas oli vist viimane. See oli üpris mõnus .
Kommentaar
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitustSeda tean ka mina, aga november on juba talv. Aga siis saab vähemalt nende kontserdile minna, kinomajas oli vist viimane. See oli üpris mõnus .
Eesti süldirokist rääkides on ka Ursulal uus plaat väljas ning see olla veel jubedam, kui esimene plaat.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustnojah. mina nägin neid viimati reedel Tartu Kaubamajas töllerdamas. seal oli neil ka mingi esinemisvärk. endale mulle nende muusika suurt ei meeldi. Üks laul oli iseenesest kena, aga plaati kuulates viskab umbes nelja looga täieliku kopa ette. Selline viuviu-tume masendus. Samas on nad ise (no need kaks keda ma tean) ka sellised naljakad, ühega tekkis mul kunagi mõnus vaidlus, et kas peol peaks kuulama Radioheadi
Eesti süldirokist rääkides on ka Ursulal uus plaat väljas ning see olla veel jubedam, kui esimene plaat.
Kommentaar
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitustUrsula on räme pop ju. Kumb Radiohead-i tahtis kuulata? Ikka sina? Ja eks see sügis ongi masendav. Aga Eesti kohta täitsa hea bänd. Üle ta viskab kindlasti mingi aja jooksul. Endale on viimasel ajal samuti hakkanud Radiohead meeldima, vast kontserdi pärast.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustmina leidsin just, et Radioheadi pole nagu mõtet peol kuulata, et on liiga selline masendav selle jaoks. Peol peab ikka träna mürtsuma või midagi
no loomulikult oleneb ka peost.
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustMuideks emo-räpp on midagi totaalselt muud kui metali skene emo-teema. Ehk siis leebem variant. Sisuliselt võib igat aeg-ajalt tunnetest räppivat emtseed ka emo-räppariks nimetada.
A mazz sa oled Slug'i soolokraami ka kuulanud? ja kuidas sa kommenteerid Atmose viimast albumit?
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustäkki on foorumis mõni El Dorado austaja ja ütleb mulle ühe nende laulu nime, mis räägib naispolitsenikust
Kommentaar
-
Ma harrastus-d'n'b-kuulajana avastasin mõni aeg tagasi sellise tegelase nagu VortexInvolute ja... siiamaani ei saa küllalt. Kuskil karukoopa taga Jekaterinburgis üks 26-aastane mees teeb sellist kraami, et anna olla. "V tvoih glazah" on absoluutselt lummav lugu - ma tean, et see kõlab dnb kohta vähe imelikult, aga no on. Two thumbs up.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Premium Vaata postitustA mazz sa oled Slug'i soolokraami ka kuulanud? ja kuidas sa kommenteerid Atmose viimast albumit?
Tegelt ka, esimestest asjadest viimasteni välja. Hiljuti sain lõpuks kätte kauaotsitud albumi "Lucy Ford" ja muu kuulamiseks aega ei jäägi enam.
Ahjaa, mis soolokraami? Atmosphere ongi ju vaid Slug ja produtsent Ant.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustMa harrastus-d'n'b-kuulajana avastasin mõni aeg tagasi sellise tegelase nagu VortexInvolute ja... siiamaani ei saa küllalt. Kuskil karukoopa taga Jekaterinburgis üks 26-aastane mees teeb sellist kraami, et anna olla. "V tvoih glazah" on absoluutselt lummav lugu - ma tean, et see kõlab dnb kohta vähe imelikult, aga no on. Two thumbs up.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar