320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Green Day

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuna ma olin neli kuud totaalses mustas augus, siis paluks nüüd soovitada mõndasid viimase aja jooksul ilmund uusi plaate, millega peaks minusugune muusikahaige kindlasti tutvuma.

P.S. Grindemanni, Arcade Fire't, Björki ja Klaxonit pole vaja soovitada

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
      Kuna ma olin neli kuud totaalses mustas augus, siis paluks nüüd soovitada mõndasid viimase aja jooksul ilmund uusi plaate, millega peaks minusugune muusikahaige kindlasti tutvuma.

P.S. Grindemanni, Arcade Fire't, Björki ja Klaxonit pole vaja soovitada

White Stripes - Icky Thump
      Smashing Pumpkins - Zeitgeist
      Air - Pocket Symphony
      Dopplereffekt - Gesamtkunstwerk
      LCD Soundsystem - Sound of silver
      Kodumaine alternatiivkogumik Kohalik ja kohatu 2 ning Under Marie album, nimi ei meenu praegu, on nitshevoo. Chalice ja Eplik on kohustuslikud, seda ei peaks vist mainimagi.

Kui siit kasvõi üks asi sobib, siis ole lahke, kui ei, siis ära pikka viha pea
      Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Enamikke neist sa kindlasti juba tead, aga viimase aja tähtsaimad plaadid:

Chalice - Taevas ja perse
        Vaiko Eplik ja Eliit, 2
        The Raconteurs - Broken Boy Soldiers
        Dizzee Rascal - Maths and English
        White Stripes - Icky Thump

Paar veidi vanemat avastust ka:
        The Datsuns - Smoke & Mirrors
        Wolfmother - Wolfmother

Lisaks olevat Köök just uue albumiga maha saanud.

Kommentaar

Kui keegi on näinud Guns N' Rosesi - Estranged videot, siis äkki oskab mingite allikate põhjal öelda ka mis kontserdist seal mingid klipid sees on, või mis staadionil see toimub?
          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
            Kui keegi on näinud Guns N' Rosesi - Estranged videot, siis äkki oskab mingite allikate põhjal öelda ka mis kontserdist seal mingid klipid sees on, või mis staadionil see toimub?

guugel-shmuugel:

The concert footage shown though was Munich '93.

The closeups were filmed at the Long Beach Arena in Long Beach California, making it look as if Axl was on stage performing to an audience

Ehk siis Müncheni Olümpiastaadion
            Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Minu juunikuu ostud:

Vaiko Eplik ja Eliit - 1
              Vaiko Eplik ja Eliit - 2
              Air - Talkie Walkie
              Air - Pocket Symphony

Midagi muud ei ütlegi, kui et kõik neli albumit on täiesti suurepärased.

Kommentaar

kuulake ka neid ning rääkige mis arvate, mitte, et mina seal bändis oleks aga bändiliikmetele oleks vaja arvamust teada. kokku tulid nad selle aasta mai kuu esimestel päevadel, ning on selle ajaga jõudnud 3 laulu teha ning ühe korra stuudios käia ning need laulud ära lindistada.

kriitika on oodatud, kuid ei ütle ära ka kiitusest.
                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
                  www.purevolume.com/panictrain

kuulake ka neid ning rääkige mis arvate, mitte, et mina seal bändis oleks aga bändiliikmetele oleks vaja arvamust teada. kokku tulid nad selle aasta mai kuu esimestel päevadel, ning on selle ajaga jõudnud 3 laulu teha ning ühe korra stuudios käia ning need laulud ära lindistada.

kriitika on oodatud, kuid ei ütle ära ka kiitusest.
                  Martin, Manuel ja Mihkel on täitsa tuttavad kutid.

Kommentaar

Järjekordne täiendus: Interpol - Antics

Tellitud ja iga kell postkontoris: Biffy Clyro - Puzzle

Kommentaar

Augusti lõpus tuleb Kanye Westi uus album ning sügisel on oodata ka Duran Durani uut kraami. Esimene sämpel Durani plaadilt Red Carpet Massacre: Nite Runner. A-ha uus plaat Savoy on juba valmis: see sisaldab vanade laulude uusi versioone pluss kolme uut laulu. Tuleb tore sügis

Kommentaar

kurat! No ei sobi The Sun-ile need 2 muidu kena piigat sinna tausta laulma.
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Siiamaani on minu jaoks aasta parim plaat Nine Inch Nailsi Year Zero.

Kommentaar

Üleeile tuli järjekordne täiendus: Coldplay - X&Y.

Kommentaar

aadressil www.fuckyuoiamarobot.com on võimalik antud nimelise bändi esikalbumit alla laadida. Üsna toredaid lugusid sisaldab ja nii.

Kommentaar

Eisbrecher on minu jaoks uus avastus ja mõlemad albumid, Eisbrecher ning Antikörper, on väga head. Tegemist siis Neue Deutsche Härte bändiga, sarnaselt Rammsteinile, Oomph!-ile ja teistele. Industrial ühesõnaga. Samuti väga hea industriaal on Deathstars.

Static-X viimane album Cannibal on väga hevi, kuid jääb varasematele alla. Paar head lugu (Behemoth, Destroyer, Chroma-matic ja Goat) siiski leidub.

Lähiajal ootavad kuulamisjärge veel Megaherz, Lacrimas Profundere ja loodetavasti ka Die Krupps.
                                "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Working...
                                X