320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Green Day

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Siit saab tõmmata Stella suurepärast laulu First Kiss. Yeah!

Kommentaar

http://www.youtube.com/watch?v=wO9jTVO_XRA Polysics ja Code 4. Krdi hea laul ma ütlen

Kommentaar

Juba pikemat aega hullutab mind ingilse bänd The Cribs. Mida rohkem kuulan, seda paremaks laulud muutuvad!
        Ansambel koosneb kolmest vennast, kellest kaks on kaksikud! Tahaks endale ka kaskikut, kellega saaks koos rokkida ja teha muidu head muusikat!

The Cribs!!!!

Kommentaar

Dizzee Rascali uus plaat on ikka tõesti täiesti hullumeelselt hea. Pussyole ja Sirens näiteks rokivad sajaga. Huhh. PEaaegu sama hea, kui tema esimene plaat.

Kommentaar

Aah, see vend käib mulle räigelt närvidele. Jube, kuidas inimesed suudavad ta muusikat kuulata.

Kommentaar

Mina jälle. Mõne tunni eest tõin postkontorist oma Biffy Clyro "Puzzle'i". Soovitan kõigile alt rocki kuulajatele.

Kommentaar

Andke mulllllle raha, ma tahan Velvet Revolveri uut plaati osta. Libertad siis, pidi ilgelt hääääää olema.
                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Update:

Editors - An End Has A Start
                  Interpol - Our Love To Admire

Kommentaar

Lõpuks kuulasin ka paar nädalat riiulis vedelenud Chalice'i viimase plaadi ära. Senistest kindlalt minu lemmikuim plaat tema repertuaarist. Eriti läksid hinge laulud Kas tantsukingad l88vad pilli, Kiim, Mysteeriummysteerium ja Teise planeedi saladus. Üks teeneline Chalice'i austaja nimetas need laulud igastahes halvaks maitseks

Kommentaar

Stadium Arcadium plaat Red Hot Chili Peppersilt kuulatud ja meeldis.

Kommentaar

heh...oleks väike küssa..nimelt täis peaga nägin ükspäev mtv pealt mingit muusika videot...lugu hakkas kummitama, kuid ei tea bändi nime ega laulu nime..
                        videos käis mingi hääästi kuri-paha high school tšikk ringi, kes lõikas ühel hobusesaba maha, suudles teise eide kutti jne lõpus tulevab see maailmapäästjast naislaulja ning tõmbab sellest hästi kurjalt eidelt rinnasuurendused välja ...mingi pop rock bänd oli...
                        kui kellegil on aimu, siis andke vaesele joodikule abi
                        Where were you in '62?

Kommentaar

http://wfmu.org/onthedownload.php/album/2941 siin saab midagi toredat kuulata, jeah

Kommentaar

dannar on šokis. Kõige KÕIGE haigem laul EVER http://wfmu.org/onthedownload.php/album/2879 siit

Kommentaar

Algselt postitas dimaggio Vaata postitust
                              heh...oleks väike küssa..nimelt täis peaga nägin ükspäev mtv pealt mingit muusika videot...lugu hakkas kummitama, kuid ei tea bändi nime ega laulu nime..
                              videos käis mingi hääästi kuri-paha high school tšikk ringi, kes lõikas ühel hobusesaba maha, suudles teise eide kutti jne lõpus tulevab see maailmapäästjast naislaulja ning tõmbab sellest hästi kurjalt eidelt rinnasuurendused välja ...mingi pop rock bänd oli...
                              kui kellegil on aimu, siis andke vaesele joodikule abi
                              olen seda näinud ztv.se pealt mitu korda
                              järgmine kord kirjutan nime üles
                              lugu oli iseenesest väga hea
                              Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

mika võiks queeni lauljaks proovida. piisavalt pede ning lihtsalt oivaline hääl.

mitte, et ma kuulaks tema muusikat.
                                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Working...
                                X