320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Green Day

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Oled kogu süütu elu raudtee ja saeveski kõrval elanud, et nendest helidest enam lahti ei suuda saada?
    Sa ei oska muusikat hinnata!
    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
    Algselt postitas taku*
    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
      http://www.youtube.com/watch?v=nphSa...eature=related nahuii sellel lauljal viga on? võiks nagu liigutada ka ennast vahest. pede
      On siis niiviisi parem?
      Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Metallica uusim plaat on ikka üle ootuste ütleks. Nõrka või kehva lugu polegi vist mida nimetada. Lisaks üle pika pika aja(peaaegu 20 a.) ka instrumentaal Suicide and Redemption mis jääb minu meelest alla vaid Call of Ktulu'le ja on võrdne Orioniga. Nuian selle endale sünnipäevaks ma arvan

Samas Oasis'e uus plaat on üsna "mäh".
        The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
        If you're good at something, never do it for free - See above.
        I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Kosmikud - Lydia Koidula haud
          R2's materdati aga mulle meeldib: http://www.myspace.com/kosmikud

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
            http://www.youtube.com/watch?v=nphSa...eature=related nahuii sellel lauljal viga on? võiks nagu liigutada ka ennast vahest. pede
            Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
            ema on sul pede

... aga kas keegi mäletab/viitsib otsida, kui kaua see lugu 7 vapra saates püsis. Hakkas painama. Kui mälu ei peta, siis oli läbi aegade kõige kauem tabelis olnud laul. Vist.

Kommentaar

Algselt postitas Undi Vaata postitust
              ... aga kas keegi mäletab/viitsib otsida, kui kaua see lugu 7 vapra saates püsis. Hakkas painama. Kui mälu ei peta, siis oli läbi aegade kõige kauem tabelis olnud laul. Vist.
              terve hooaja minu mäletamist mööda.

Kommentaar

Algselt postitas Undi Vaata postitust
                Code One 'On kyll hilja' ei olnud? Nad olid körgeima hinde laureaat?
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                  Code One 'On kyll hilja' ei olnud? Nad olid körgeima hinde laureaat?
                  Kõrgeima hindu laureaat oli Ummamuudu üks lauludest. Ei mäleta kumb. IMO

Kommentaar

kas kõnõtraat mingit väga maksimumilähedast hinnet ei saanud esimesel esituskorral? 4,9 või midagi.

Kommentaar

Ehk siis sooviks vastuseid. Keegi 'Vapraimatest vapramaid' vaatas? Räägiti seal statse ka või lihtsalt visati lugusid? Seda saab 12 eegu eest etv kodukalt tsekkida.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Taasavastasin enda jaoks Sufjan Stevensi. Kes viitsib, see kuulab, mingit kriitikut mängima ei hakka.

Kommentaar

Asian Dub Foundationi kuues allbomm 'Punkara' läheb iga kuulamisega paremaks. Hinnates olukorda tavapäraste kriteeriumite põhjal, on see ilmselt hea märk. Samas ei ole siin ühtki sellist rada, mis põrutaks nii kõvasti nagu kunagine Fortress Europe.
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Fortress Europe'iga tuleb küll ainult Need For Speed meelde .

Aga üldiselt, eile hankisin legaalselt kujul M83-e "Saturdays = Youth". Mõnus.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                              Ehk siis sooviks vastuseid. Keegi 'Vapraimatest vapramaid' vaatas? Räägiti seal statse ka või lihtsalt visati lugusid? Seda saab 12 eegu eest etv kodukalt tsekkida.
                              Ma vaatasin poole silmaga.
                              Lasti igasugu lugusid mis seal saates kunagi võistlesid
                              Must Q ja muud legendaarsed pundid.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kuulge, aga mis värk on, et Mari-Leenu viimane plaat suhtkoht hea on :S:S:S:S

Kommentaar

Working...
                                X