320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Green Day

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Plaat tuli välja see nädal, mingi neljap. vist.
    Kuradi kallid on plaadid ainult. 190.- ei taha raisata eriti selle peale ja veel mingi 220.- veel Epliku plaat ka, kahju hakkab rahast, aga eks kunagi kui rikkaks saan, siis ma osatan küll need plaadid.

Kommentaar

Noh, aga kui mõelda, et Eplik saab jälle mingi muheda pilli juurde osta ja Hannaliisa saab uue Gucci koti, siis ei olegi sellest rahast väga kahju

Ma lähen ostan homme mõlemad ära. Vaiko oma on rohkem nagu kohustuslik, sest esimesed kaks on ribadeks kuulatud. HU? emotsioon sarnaneb aga senikuuldud 5-6 loo põhjal Chalice'i esimese plaadi emotsooniga, umbes nagu et, kurat, sellist pulli pole veel keegi siinmail teinud, see on ju faking geniaalne! Lisaks on Hannaliisa hääl olnud mulle väga sümpaatne alates sellest samast "Ühendatud inimesed" albumist, millel teda esimest korda kuulsin.

Muide, Raadio Maria "Siin Tallinn" on ka plaanis soetada ja seda ainult kahe loo põhjal, mida ma kuulnud olen. Kas ikka tasub?
      Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Algselt postitas norsk Vaata postitust
        Muide, Raadio Maria "Siin Tallinn" on ka plaanis soetada ja seda ainult kahe loo põhjal, mida ma kuulnud olen. Kas ikka tasub?
        Ei tasu. Absoluutselt.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
          Ei tasu. Absoluutselt.
          Aitäh. Ma usaldan su maitset.

Kommentaar

Jubedalt on mind hellitama hakatud. Esmalt tuleb onju Epliku kolmas, siis tuleb HU? ja täna sain sellise superkollektiivi nagu Plixid plaadi. 7 lugu ja paar pikemat laivesitust. Totaalne ja peedistav ajutriikimine. Laulud, kuda neli teismelist neidu vanni lähevad ja muud suurepärast. Laul tondid on lollakad jne. VÕIMAS

Jalgpallist on ka laul:

Jalgpalli mängime suvel
            mis sest et oleme plikad
            jalgpall ju meeldib meil kõigile
            meil kõigil on olmeas jalgpall
            iga õhtu mängime jalkat ja pärast oleme kõik sinikaid täis jne...

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
              Jubedalt on mind hellitama hakatud. Esmalt tuleb onju Epliku kolmas, siis tuleb HU? ja täna sain sellise superkollektiivi nagu Plixid plaadi. 7 lugu ja paar pikemat laivesitust. Totaalne ja peedistav ajutriikimine. Laulud, kuda neli teismelist neidu vanni lähevad ja muud suurepärast. Laul tondid on lollakad jne. VÕIMAS

Jalgpallist on ka laul:

Jalgpalli mängime suvel
              mis sest et oleme plikad
              jalgpall ju meeldib meil kõigile
              meil kõigil on olmeas jalgpall
              iga õhtu mängime jalkat ja pärast oleme kõik sinikaid täis jne...
              Tahan kaa!

Kommentaar

Duubeldan

a selle nädala kõige ägedam lugu on ilma kahtluseta Slide Fifty & Lenna - Vara. Miks nad juba varem eesti keeles ei laulnd, ah?
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

ja rohkem ei laula ka. aga loo teeb heaks mitte eesti keel, vaid lenna

Kommentaar

Kui keegi veel kuulab, siis Death Cabil tuli nii nädala eest välja "Narrow Stairs". Kellele eelmised meeldisid, meeldib ka see. Mõnus.

Kommentaar

HU? on viimase aja kuum teema ja väga hää muss. Rabab igal tasandil. Aga siiski on pandud üks täielik ämber.

Kui 'Absoluutselt' välja tuli siis nimetasin ma seda kollektiivi laulja, Hannaliisa Uusma, nimega. Kuskil seletas ta, et nii teha on vale, sest selle nime all teeb ta pigem sooloesinemisi ja mingeid jazzu vigureid. Järelikult peab bändi kutsuma huu'ks, sest see tobe küsimärk lõpus ei luba ju nimetada asja seksikalt haa uu'ks.

Seejärel saabus mulle paras šokk. Olin poolunes ja mängis R2, kust kuulutati välja, et kohe kuuleme huu uut lugu. Mõistus ei jaganud veel nagu koorelahutaja ning silmad lõid särama ja olin juba valmis tegema telefonspämmi kõikidele, keda see uudis võiks huvitada. Siis tuli aga mingi imelik biit ja eesti keel. WTF? Who the f? Ning kõik loksus paika.

Suured unistused, et Live8 ajal midagi susisema hakkas ei kandnud vilja. The Who ei ole kokku tulnud ja uut materjali väljastanud. See HU? võib ju hea asi olla, aga on ainult üks tõeline huu - THE Who.

Teen ettepaneku nimetada bänd ümber. Minu isiklikuks pakkumiseks jääb esimene emotsioon eesti keelde tõlgituna - Tra kes?

Kardan, et antud juhtum võis olla isegi teadlikult provotseeritud. Võibolla üllatatakse meid Rabarockil kaverdades laulu Who are you?. Omalt poolt soovitaks kaverdada ka 5 6 7 8'si lugu Woo Hoo.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL Vaata postitust
                        Kui keegi veel kuulab, siis Death Cabil tuli nii nädala eest välja "Narrow Stairs". Kellele eelmised meeldisid, meeldib ka see. Mõnus.
                        Sain ka selle hiljuti ning minu arust on see nende parim plaat(Y). Aga nüüd loodan, et Gibbard hakkab tegelema Postali uue albumiga. Minu jaoks on Postal siiski märksa parem, kui Death Cab..

Kommentaar

Ostsin The Raconteursi "Consolers of the Lonely" ühe raadios kuuldud suurepärase loo põhjal. Ja seekord ei pannudki väga mööda. See, et bändis teeb kaasa White Stripes'i Jack White, selgus alles plaadiümbrist uurides. Õnneks on siin tasakaaluks ka vana lemmik Brendan Benson - nii et väärt vanas heas stiilis supergrupp. Nagu Blind Faith. Või Asia.
                          "Old Enough" ja "These Stones Will Shout" kuuluvad igatahes kindlapeale aasta laulude sekka.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mehis Vaata postitust
                            Sain ka selle hiljuti ning minu arust on see nende parim plaat(Y). Aga nüüd loodan, et Gibbard hakkab tegelema Postali uue albumiga. Minu jaoks on Postal siiski märksa parem, kui Death Cab..
                            Üldiselt stiili poolest sobib mulle ka Postal rohkem. Parima osas pean vastu vaidlema - Transatlanticism on üle kõige.

Kommentaar

Gnarls Barkley uus album The Odd Couple on ikka kõva sõna Eriti väärt palad on Run ja Whatever.

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                                fakk ma ka põgusalt tutvunud selle HU? plaadiga ja seni meeldib vägagi
                                üks huvitavamaid asju, mida kuulanud viimasel ajal!

edit2: ma armastan seda häält!!!
                                I still love her!

no ei väsi ära sellest! ülimalt meeldiv lihtsalt see Hannaliisa hääl
                                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Working...
                                X