Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Green Day
Collapse
X
-
Polegi veel mainitud
Pea aasta eest tähistati tasuta kontserdiga Eesti noortebändi tiitlit Pärnus INis, kuhu tuli ligi poolsada inimest (mina nende hulgas). Täna on väljas album, esinemised Eestis toovad pea täismaja ning esinetud ka mujal baltimaades (sealhulgas positivusel).
Pole just paha aasta olnud, hea töö!
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKuulan siin Deftones-i uut plaati Koi No Yokan ja pean ütlema, et mulle, kes ma pole eriline roki kuulaja see plaat meeldib. Midagi väga tuttavlikku ja head kumab pidevalt läbi.
Aga samas ei tähenda see, et see oleks halb või et KNY poleks mu selle aasta plaat. Igatahes on, ja mulle meeldib, kuhu nad post-White Pony liiguvad/liikunud on. Vananeda tuleb väärikalt.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Kopeerides eelmise aasta posti.
Ehk siis. Praeguse seisuga viimase 12 kuu kuulatuimad lood mõnuagendilt:
Florence + the Machine – All This and Heaven Too
Niki & the Dove – Love To The Test
Girls – Magic
Fucked Up – Queen Of Hearts
DIIV – Doused
Pulp – Disco 2000
Grimes – Oblivion
of Montreal – Dour Percentage free download
Cloud Nothings – Wasted Days
Allo Darlin' – Europe
Lana Del Rey – Without You
Cat's Eyes – I'm Not Stupid
Spiritualized – Ladies And Gentlemen We Are Floating in Space
Chairlift – I Belong in Your Arms
The Hives – Hate To Say I Told You So
Hospitality – Betty Wang
Exitmusic – White Noise
Spiritualized – Hey Jane
Charli XCX – Stay Away
Sleigh Bells – End of the Line
Beach House – On the Sea
Dexys – Incapable of Love
Pulp – Sunrise
The Pipettes – Pull Shapes
Regina Spektor – Don't Leave Me (Ne me quitte pas)
LCD Soundsystem – All I Want
Holograms – Hidden Structures
Florence + the Machine – Shake It Out
Florence + the Machine – Kiss With a Fist
Tilly and the Wall – Thicker Than Thieves
Titus Andronicus – The Battle of Hampton Roads
Passion Pit – On My Way
Asobi Seksu – Thursday
Vaiko Eplik ja Eliit – Ma olin teismeline libahunt
!!! – Me And Giuliani Down By The Schoolyard (A True Story)
fun. – We Are Young (feat. Janelle Monáe)
Michael Zager Band – Let's All Chant
Azealia Banks – 212 (feat. Lazy Jay)
The Rapture – How Deep Is Your Love?
Susanne Sundfør – White Foxes
Marten Kuningas – Teel voorusesse
Purity Ring – Ungirthed
Girls – Vomit
Razorlight – Vice
Antony and the Johnsons – I Fell in Love With a Dead Bo
The Weeknd – House Of Balloons / Glass Table Girls
Chalice – Klaaskuulis
Titus Andronicus – In a Big City
Yeah Yeah Yeahs – Maps
Rivers Cuomo – Don't Worry Baby
Aasta plaat: Grimes - Visions (võimas, võimas, võimas)
Aasta kontsert: üksikelamus oli Tinie Tempah esitamas Friskyt. Muidu kogu kontserti panusega Feist.
Oi kui tore jälle leida plaat: Antony and The Johnsons tegi ilmselt kõige tugevama tagasituleku. Seda muidugi ka tänu väga heale laivplaadile
Tra, see laul on nii naljakas, et peab märkima: Rebecca Black Friday (endiselt naljakas)
Mille poolest jääb veel meelde: enda edetabeli tegemisel avastasin septembris, et funi laul koos Janelle Monaega võib olla esikolmikus. Tõmbasin ruttu kõik sellel aastal Pitchforkis arvustada saanud plaadid ja leidsin, et ikka kuradi palju väga head ja väga uut muusikat on. fun kukkus 20. koha piirimaile.
P.S. Hiljem meenus, et Londonis käies sai külastatud Anna Calvi kontserti, mis oli tõesti tore. Feistist isegi parem.
Kommentaar
-
Tänavusi Ekspressi ja Postimehe aasta toppe sirvides imestasin, et keegi polnud maininud veebruaris ilmunud Field Musicu kauamängivat Plumb. Ka Mercury auhinnale kandideerinud taies on selline, kust ma ei viitsiks eriti ühtegi lugu niisama kuulata, aga albumina lihtsalt suurepärane! Kuna muusikaterminoloogias on minust targemaid, siis kuhugi klassifitseerima ei hakkaks, aga mõelgem korraks Paul McCartney Pink Floydi liikmeks ning suund on lähedane.
Aasta top 5 albumid:
1. Field Music - Plumb
2. Vaiko Eplik - 6: Varielu
3. Miike Snow - Happy To You
4. DIIV - Oshin
5. Ans. Andur - Kõverad
Kommentaar
-
Ma ei saa taas sellest Epliku kuuenda vaimustusest aru. Ei saanud varem ka viienda ja neljanda vaimustusest aru. Fakk.
P.S.
Aga panen ka isikliku top5-e
1. Grimes - Visions
2. Beach House - Bloom
3. Spiritualized - Huh?
4. Cloud Nothings - Attack on Memory
5. Django Django - Django Django
Kommentaar
-
Ei saanud samuti Epliku eelmiste vaimustustest aru, aga sellest uuest Variuelust isegi saan, siiani tema parim igatahes.
aasta tops ka siis, mitte mingis kindlast järjekorras
Paul Weller - Sonik Kicks
Bob Dylan - Tempest
Tame Impala - Lonerism
Allah-Las - Allah-Las
Spiritualized - Huh
ja eriliselt peaks mainima vanameister Scott Walkeri uut Bisch Bosh, sest see on lihtsalt nii diip ja nii raju
parim reissue: (eelmine aasta oli nende poolest väga rikas) Velvet Underground & Nico
ja parim vaadatav: Rolling Stones - Charlie Is My Darling, ei mingeid 30,000lisi gigakontserte, koomas Keithi, täispuhutud lendavaid peeniseid jms, vaid puhas rock'n'roll oma ausas, kohmakas noores alguses kuuekümnendatel tuuritamas.★★★★★★
Kommentaar
-
Minul sedamoodi see 2012. Järjestus on juhuslik.
Aasta albumid:
The Shins - Port Of Morrow
Father John Misty - Fear Fun
Heartless Bastards - Arrow
The Killers - Battle Born
Top 25 laulud:
Richard Hawley - Seek It
Admiral Fallow - The Paper Trench
Calexico - Splitter
First Aid Kit - To A Poet
The Ragbirds - Six Wheels
Dawes - How Far We've Become
Deirdre & The Dark - Classic Girl
Jukebox The Ghost - Somebody
Band Of Horses - Electric Music
The Deep Dark Woods - Sugar Mama
Little Brutes - Do It All Again
fun. - One Foot
The Trews - The Power of Positive Drinking
Aimee Mann - Charmer
JD McPherson - Signs & Signifiers
The Temper Trap - Need Your Love
Rah Rah - Prairie Girl
School of Seven Bells - Kiss Them For Me
Bonnie Raitt - Down To You
Great Lake Swimmers - Easy Come Easy Go
Alabama Shakes - Hold On
Bob Dylan - Duquesne Whistle
Winchester - Field Day
Andrew Bird - Danse Caribe
Gary Clark jr - Ain't Messin' Round
Äramärkimist vajavad:
Regina Spektor - Don't Leave Me
Pomplamoose - Don't Stop Lovin' Me
Joe Walsh - Band Played On
The Maccabees - Pelican
Dr. Dog - Warrior Man
Madison Violet - Fallen By The Wayside
King Charles - Mississippi Isabel
Tennis - Dreaming
Nada Surf - Waiting For Something
Alberta Cross - Magnolia
Dum Dum Girls - Lord Knows
Mystery Jets - The Hale Bop
Lord Huron - Last Ride (Brother)
AC Newman - Hostages
Jukebox The Ghost - Adulthood
Strangejuice - The Picnic
The Gaslight Anthem - Mae
The Ragbirds - The Race
Iris DeMent - There's A Whole Lotta Heaven
The Avett Brothers - Live And Die
Ian Hunter - Wild Bunch
Little Feat - Salome
Chuck Prophet - White Night, Big City
Neon Trees - Mad Love
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros - Man On Fire
First Aid Kit - Emmylou
Ben Kweller - Free
Great Lake Swimmers - New Wild Everywhere
Lisaks toon välja Rolling Stonesi megakogumiku Grrrr!, mis on jah nende umbes kümnes samalaadne üllitis, aga juhatas mind tagasi bändi juurde, kellest olin pikki aastaid eemal.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Eesti muusika. Eesti artistidelt ostsin sel aastal neli plaati - Tolmunud mesipuu, Väljasõit rohelisse, Epliku ja Chalice-i omad. Pluss midagi vanemat Maria Minervalt, aga jätaks selle vaatluse alt välja. Tolmunud mesipuu on vist samuti mullune. Ostmata jäi Marten Kuningas, kes mulle kunagi TTÜ fuajees kümnele kainele inimesele Bowiet lauldes väga meeldis. Kuulasin ta plaati mitu korda ja no ei. Schillingul oli ka igav.
Hinnang: Chalice, keda ma ostan pimesi, mulle seekord eriti hinge ei läinud, aga ülejäänud ostetud plaadid olid tegelikult väga head. Hoolimata sellest, et Dannarit häirib Epliku puhul asjaolu, et see kõigile meeldib, on ikkagi tegu väga hea plaadiga. Poodiumi kõrgeimale astmele tõstaksin kodumaisest loomingust Väljasõit rohelisse - Külastus.
Välismaise muusika osas ei olnud ma väga aktiivne otsija, aga miskit ikka kuulasin. Ja oli ikka sitt aasta. Ilmselt ei olnudki tegelikult aasta sitt, vaid ma ei saanud muusika-aastaga lihtsalt head kontakti, nagu ütleks viisakas inimene. Või siis on kaks-kolm varasemat aastat lihtsalt palju paremad olnud. Kui karm "sitt" pikemalt lahti kirjutada, siis võiks aasta märksõna olla "pettumuste aasta minu lemmikutelt". Lati alt hüppasid läbi Ariel Pink, Black Keys (eriti sügav althüpe), xx, Antony, Animal Collective ja vist oli veel keegi. Oligi - Jack White (Black Keysist oluliselt parem althüpe). Loodan, et järgmisel aastal sama asja Nick Cave-i kohta kirjutama ei pea.
Aasta albumi tiitli annan ilma igasuguse konkurentsita Scott Walkerile ja ülejäänud kohad jätan sootuks välja andmata. R2 aastahiti valimisel märkisin kah kolm Scott Walkeri lugu. Ülejäänud proovigu järgmisel aastal paremini.
Parim kontserdielamus oli Väljasõit rohelisse Schillingul. Läti festivalil oli väga hea Talbot ja tegelikult ei olnud midagi häda ka Tallinnat väisanud Kalifornia rokipeerudel. Kodus siiski kuulata ei viitsiks.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEriti lihtsustatud väide, et mulle ei meeldi ta, kuna kõigile meeldib. Esimesed kolm plaati olid minu jaoks kõige paremad plaadid igal vastaval aastal. Lihtsalt isiklik maitse on kuidagi täiesti tema muusikast eemale kaldunud ja lihtsalt ei paku need plaadid mitte midagi.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustmcn mainis Stoneside GRRRi - tõesti, üleliiane kogumik nende kõigi otsa, samas eks ta tehti promo-raha- ja kahe uue loo saadavuse eesmärgil. Soovitaks siinkohal vanemat A ja B poolte kogumikku The London Years Singles Collection.
Ja kui korra ka omalt poolt eestlasi mainida, siis selles osas oli aasta tavapäraselt tagasihoidlik. Meenub vaid paar Kõrsikute üliarmsat ja sõbralikku kontserti ning ainus eestlaste väljalase aastal 2012, mille ostsin. Tartu Popi ja Roki Instituudi "Biidermeier-psühhedeelia". Mis oli vahva.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar