Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
nojah. ilmselt tuleb minu disrespect hiphopi pühade lehmade suhtes sellest, et ma ei loe ennast eriliseks hiphopiarmastajaks. Samas Notorius oli küll novaator omal ajal, kuid tema näidatud suund tähistab minu jaoks hiphopis kõike seda, mis seal on igav ja kaubanduslik. Mina eelistan briti hiphoppi nagu siis Dizzee, Roots Manuva ja kasvõi The Streets. Just seepärast, et neis on uut energiat. Notorius võis ju omal ajal olla kõva tegija, kuid praegusel ajal teda kuulates ei eristu yta millegi poolest keskmisest hiphopipeerust.
Okei, maitsed on erinevad, selge see, kuid miks ikkagi oli vaja nimetada Biggie\'t Dizzee kõrval \"mingiks Notoriuseks\". Kui tahad, et su arvamust respekteeritakse, siis austa ka teiste arvamust.
võtad oma attituudiga neegrid kampa ja lased meid maha??
Kuule eston mis sul minu vastu on??? No kui NWA ei ole räpis sinu arust mitte midagi, siis kes üldse on? Lood nagu Express yourself, 100miles and running ja Fuck the police on ju nüüdseks juba räpi klassika. Aga arvatavasti sa pole üldse midagi räpist kuulnud sinu hobiks ja tööks paistab olevat soccernetis teiste halvustamine.
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
ütlesin midagi nwa kohta?? või vanakooli räpi kohta üldiselt? i happen to quite like it you know.. kui tahad laenata ruthless recordsi 10th anniversary plaati anna teada
nojah. ilmselt tuleb minu disrespect hiphopi pühade lehmade suhtes sellest, et ma ei loe ennast eriliseks hiphopiarmastajaks. Samas Notorius oli küll novaator omal ajal, kuid tema näidatud suund tähistab minu jaoks hiphopis kõike seda, mis seal on igav ja kaubanduslik. Mina eelistan briti hiphoppi nagu siis Dizzee, Roots Manuva ja kasvõi The Streets. Just seepärast, et neis on uut energiat. Notorius võis ju omal ajal olla kõva tegija, kuid praegusel ajal teda kuulates ei eristu yta millegi poolest keskmisest hiphopipeerust.
Okei, maitsed on erinevad, selge see, kuid miks ikkagi oli vaja nimetada Biggie\'t Dizzee kõrval \"mingiks Notoriuseks\". Kui tahad, et su arvamust respekteeritakse, siis austa ka teiste arvamust.
mingid notoriused oli mõeldud mitte just notoriuse enda vastasena vaid nende tuhandete vannabii-notoriuste kohta, keda pärast teda on tuhandeid välja ilmund. ja The Streetsi hiphopiks liigitamise ees oli mul sõna kasvõi, sest seda liigitatakse sageli hiphopi alla. muidugi ei ole tegu klassikaslie hiphopiga, kuid samas on sel ka paljusid sarnaseid jooni. ja vana hiphopipeer on sama solvav mõiste kui rokipeer, mis minu teada kuigi solvav pole. aga eks hiphopiseltskond ole harjund iga sõna peale kuulid käiku laskma
mingid notoriused oli mõeldud mitte just notoriuse enda vastasena vaid nende tuhandete vannabii-notoriuste kohta, keda pärast teda on tuhandeid välja ilmund. ja The Streetsi hiphopiks liigitamise ees oli mul sõna kasvõi, sest seda liigitatakse sageli hiphopi alla. muidugi ei ole tegu klassikaslie hiphopiga, kuid samas on sel ka paljusid sarnaseid jooni. ja vana hiphopipeer on sama solvav mõiste kui rokipeer, mis minu teada kuigi solvav pole. aga eks hiphopiseltskond ole harjund iga sõna peale kuulid käiku laskma
Njah olime terav ja jääme ka teravaks. Ei viitsi vaielda aga ikkagi streets ei ole raudselt hiphop - streets on kõige puhtab inglise garaaaaaaaaaaassssssss..... poooonjel!?!
nii lihtne see ongi... ja muide ma arvan, et keegi ei rõõmusta eriti kui sa teda nimetad vanax rockipeerux! aga ex sa ise tead paremini:P.
jajah. hiphop on siis ainult see kus suurte kottis pükstega afrod röögivad sellest kuda nad kellelegi kuuli andsid?? ole normaalne. USA hiphop ja briti hiphop on alati erinevad olnud ja see et briti hiphop ja nenda garaasss flirdivad ei muuda brittide hiphopi vähem hiphopiks. Briti garaaasss on natuke ikka teine asi kui the streets. samas mitmed muusikaleheküljed, mis on muide üsna autoriteetsed, liigitavad the streetsi hiphopi alla. aga paistab,et härra chiller on neist kõigist targem, nii et palun vabandust, et ma nii loll olen.
Isegi kui terve maailm liigitaks Streets i hip hop i alla siis minu jaoks pole ta ikkagi hip hop.
võtke oma streets ja pistke see endale urruaugust sissa.. bluescum-chav-bastard
Vist suht koht esimene asi milles ma estoniga nõus olen
Kommentaar