Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
veits bäkkgräundi ka: feeder on algselt briti bänd (nüüd paiknevad nad peamiselt usas), kes tegi kerget rõõmsat muretut rokki. Seda kuni 2002aastani, mil nende trummar Jon Lee ennast maha lasi. sellest ajast muutus nende muusika igatsevaks kurvaks ja võrdlemisi masendavaks.
kuna nüüdseks on pühapäev tehniliselt juba peaaegu kolmveerand tundi kestnud, siis masendav on igati teema sõna.
Selline huvitav asi nagu sving-hip-hop J5-e eriti suurepäraselt albumilt Quality Control.
Hitib täiega! Poleks eales osanud arvata, et sving võiks mulle meeldida. Ja veel vähem, et ma võiksin kaine mõistuse juures toas ringi \"svingida\". :P
Mis müstika. Mõnna rokk, detsembris on mehed Eestis, Green Christmas\'il. Plaadil siiski nimeks \"A Natural Disaster\" ja bändil Anathema. Sellele eelnev \"A Fine Day To Exit\" on isegi vast parem rokk mu arust
Goo Goo Dolls - Iris
See laul kuidagi ikka ja jälle hakkab kummitama, täiesti hämmastav... Aga muidu on ta kindlasti üks maailma ilusamaid lugusid, vähemalt minu meelest.
And I\'d give up forever to touch you
\'Cause I know that you feel me somehow
You\'re the closest to heaven that I\'ll ever be
And I don\'t want to go home right now
Kommentaar