Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Taani karikatuurid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Taani karikatuurid\'

vaata Jaan, reeglid on siiski üsna samad. piisas mingil Iraani väljaandel kuulutada välja holokausti pilavate karikatuuride konkurss, kui tuli USA reaktsioon Gondaleeza suu läbi, et Iraani ja Süüria liidirid on õhutanud levivat hüsteeriat.

Spekuleeriks väheke.
    Kui palju me oleme meediast kuulnud reaktsioone Taani karikatuuridele Iraagis, okupeeritud riigis?
    Kas meil on kõige väiksematki alust arvata, et neid seal ei ole?
    Mulle tundub, et nii arvamine ei ole nutikas. Ehk. VALDAVAS enamuses on see reaktsioon, mida meie meediast tarbime, SOOVITUD. Selle reaktsiooni tira˛eerimine on USA-le kasulik. Ja ma olen üsna kindel, et see on lihtsalt korraldatud aktsioon, et kasvatada Euroopa toetust USA-le. Iisi.
    Selle toetuseks mõned asjaolud, need karikatuurid ilmusid selles lehes juba mõnda aega tagasi. USA on Iraani survamisega, üsna intensiivselt, tegelenud juba pikemat aega. Mulle meenub, läbi udu, tõsi, mingid uuringud, mis näitavad, et Am. kodanikud on muutunud toetuse ees sõjale üsna leigeks. Kas mitte 2006 lõpp ei olnud mitme suure \"partnerriigi\" vägede välja toomise aeg.
    jne.

edit: Jaan, loe läbi näiteks Devili kommentaar ja Sa saad kohe aru kuidas toimub \"ajupesu\". või vaata mida eestimees kirjutab... veelkord. me näeme seda, mida keegi tahab, et me näeks. ma ei ole vandenõu teoreetik, aga ma olen kõik seda, mis toimub, juba korduvalt näinud.

14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

oot, kas mulle on nüüd ajupesu tehtud või mina teen?
      ainuke ajupesu, mis mulle on tehtud, on hetkel ühe neiu poolt
      Aga ma ei poolda mingit sõda aasia omade vastu või mida iganes. Ma oleks õnnelik, kui kõik saaksid oma kontingentidel rahulikult elatud ja ei torgitaks teiste perseid oma mõttetute süüdistustega.
      Ma tõesti pole süvausklik, nii et mulle kindlasti mitte nii südamelähedane. See, et kedagi tapma hakatakse ja märatsetakse kellegi jooniste pärast on aga vastukarva käiv.
      Kui keegi kusagil iraanis iraagis hiinas teeks karikatuure suhu võtvast Maldinist, siis ma mõtleks, et las need debiilid teevad, mida tahvad, kui see neile lõbu pakub. Peaaasi, et minu perset ei torgiks.

Kommentaar

Eilses uudistes näidati miskit rünnakut ühele saatkonnahoonele (riiki ei mäleta, saatkonda kah ei mäleta). Hämmastav oli see, et seal lõhkusid ja loopisid kive-süütepudeleid noorukid. Nendel ei ole absoluutselt mingit aimu ka, miks ja kuidas ja misasja. a la keskerakonna noorte üritus, kus rahvas lõugab ja kisab, aga miks, sellest pole asjaosalistel õrna aimu ka mitte.
        Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Ma olen viimasel ajal välispoliitilist maastikku jälginud väga passivselt, et mitte öelda polegi jälginud ning viimati kui mu mälu ei peta siis oli Onu Sam veel Iraani poolel. Mis nagu seda muutnud on või veab mälu jälle alt?
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Kas siin või kusagil keegi juba ka mainis, et noored on lihtsalt kergem saak sütitamiseks. Ehk siis noored aktivistid(terroristid) on radikaalsemad ja nn ennast ohverdavamad.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper

Ma olen viimasel ajal välispoliitilist maastikku jälginud väga passivselt, et mitte öelda polegi jälginud ning viimati kui mu mälu ei peta siis oli Onu Sam veel Iraani poolel. Mis nagu seda muutnud on või veab mälu jälle alt?
              Et siis - möh? Onu Sam (kui sa teda niimoodi nimetada tahad) oli viimati Iraani poolel enne shahhi kukutamist, mis leidis aset hulk aastaid enne seda, kui sina sündisid.
              Iraani - Iraagi sõja ajal kaheksakümnendatel toetas USA alati Iraaki ja Saddam Husseini. Seda mh ka relvadega. Kummagi Bushi jaoks pole see muidugi mingi probleem olnud, sest sõbrast saab vaenlase hetkega.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas Jasper

onu Sam pole Iraani poolel olnud,
                ka Iraani-Iraagi konflikti ajal oldi ikka Iraagi poolel, pildid embavatest Rumsfeldist ja Saddamist pole monteeritud
                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Nagu näha siis astusin ämbrisse(kas Jaan väljastab huumoripreemia ). Miski pärast oli meeles, et Mordechai Vanunu oli pärit Iraanist aga kiire google annab vastuseks Iisrael.
                  Huvitav kas ma oma keskkooli lõpukirjandi ajal mäletasin seda fakti veel õigesti? (retooriline küsimus!)
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Vanunu mainimise eest võib Jaan isegi mõtlikuks muutuda.

Onu Mordechaid tunneb maailm, kui juuti, kes rääkis ajakirjandusele Iisraeli tuumarelvast. Teemaga oli ta hästi tuttav, kuna töötas ise selles projektis. Riikliku saladuse avaldamise eest istus Vanunu märkimisväärse osa oma elust vangis, vabanedes kõigest paar aastat tagasi. Hiljem pandi ta uuesti istuma, kuid vist mitte väga kauaks.

Kokkuvõtvalt võib tödeda, et teda mainides läks sul midagi natuke nihu.
                    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

Vanunu mainimise eest võib Jaan isegi mõtlikuks muutuda.

Onu Mordechaid tunneb maailm, kui juuti, kes rääkis ajakirjandusele Iisraeli tuumarelvast. Teemaga oli ta hästi tuttav, kuna töötas ise selles projektis. Riikliku saladuse avaldamise eest istus Vanunu märkimisväärse osa oma elust vangis, vabanedes kõigest paar aastat tagasi. Hiljem pandi ta uuesti istuma, kuid vist mitte väga kauaks.

Kokkuvõtvalt võib tödeda, et teda mainides läks sul midagi natuke nihu.
                      Kogu sinu kirjutatud kirjeldus oli minu mälus analoogselt talletatud ainuke erand oligi kodakondsus. Edasine on juba meeldivalt/humoorikalt piinlik.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

mu õde elab selle taani ajakirja maja läheduses, kes selle pilapildi välja andis ning ta ütles et kohalikel moslemitel on jumalast pohhui sellest pildist ning arvatakse taanis et sinna on toodud provokaatorid kes teeksid skandaali sellest asjast

Kommentaar

Algselt postitas Devil

oot, kas mulle on nüüd ajupesu tehtud või mina teen?
                          ainuke ajupesu, mis mulle on tehtud, on hetkel ühe neiu poolt
                          Aga ma ei poolda mingit sõda aasia omade vastu või mida iganes. Ma oleks õnnelik, kui kõik saaksid oma kontingentidel rahulikult elatud ja ei torgitaks teiste perseid oma mõttetute süüdistustega.
                          Ma tõesti pole süvausklik, nii et mulle kindlasti mitte nii südamelähedane. See, et kedagi tapma hakatakse ja märatsetakse kellegi jooniste pärast on aga vastukarva käiv.
                          Kui keegi kusagil iraanis iraagis hiinas teeks karikatuure suhu võtvast Maldinist, siis ma mõtleks, et las need debiilid teevad, mida tahvad, kui see neile lõbu pakub. Peaaasi, et minu perset ei torgiks.
                          Sulle on Devil tehtud, Sulle. Ja puhtaks sai see aju ilmselt võimest mõista mis siin maailmas toimub. Peamine mure ongi ju see, et küüniline valge mees on proovinud võtta kõik sealt, kus saab, nii sellelt \"kontingendilt\" kus elab ta ise ja sealt, kus tal poleks midagi köhida. Ja nüüd kui keegi talle natukenegi vastu hakkab, selga proovib keerata, on vesi ahjus.
                          Ja meie Sinuga oleme sõdiva riigi kodanikud. Sõdib meie kristliku kirikuga riik moslemiriigi vastu. Seega, kui Sulle peaks tänaval vastu astuma nooruk, kelle põues on koraan ja andma Sulle molli, siis peaksid Sa tänulikult kakluse vastu võtma ja mitte kraaksuma, et Sulle on liiga tehtud. Täpselt nii samuti, kui teeb Eesti sõdur Iraagis. Ja meie läksime ju sinna esimesena.
                          Devil, mis on nii, et meie sõdur on seal sõdur, aga see moslem, kes Sulle molli annab või Tallinna kesklinnas näiteks nr3 trollibussi Estonia ees õhib, on terrorist?
                          Taani ajakirjanik tahtis naerda meeste Jumala üle, sai naerda.
                          Mehed tahavad naerda ja lõbutseda Taani lippu tallates ja saatkonda põletades, mis ei ole ju ometi võrreldav sinu Jumala üle naermisega, siis ei tohi seda teha?
                          Kus on Devil loogika?

Ah, et Maldini on Sinu jumal? Mulle meeldib Su võrdlus. Kohe kurb on natuke.
                          14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

ära pane mulle sõnu suhu . Aga noh Maldini on iidol, ma ei leidnud kedagi nn jumala lähedasemat näite tarvis.
                            aga et siis jah, ma võtaks kakluse hea meelega vastu ja lajataks talle täie rauaga.
                            ajupesu pole mulle siiski tehtud.
                            Bushi ei toeta ja sõtta mis pole eesti pinnal ei lähe.

Kommentaar

Algselt postitas Devil

Ma oleks õnnelik, kui kõik saaksid oma kontingentidel rahulikult elatud ja ei torgitaks teiste perseid oma mõttetute süüdistustega.
                              Päriselt...

Kommentaar

No mina olengi Püha Mellamed!

Mu jüngrid, järgnege.

Kommentaar

Working...
                                X