Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Taani karikatuurid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Taani karikatuurid\'

Mulle tunduvad Miku argumendid arusaadavamad. Mind ikka huvitab mis on islamimaade inimeste paduusklikkuse põhjused. Mina pean usku healoomuliseks vaimuhaiguseks, mis hästi väiksel protsendil halvaloomuliseks võib pöörduda. Viimase aja sündmused aga on sundinud mind kaaluma, kas ma ikka olen õigel teel selle väga väikese protsendi jutuga.

Kommentaar

see jutt, et nn \"valge maailm\" on värvilist juba aastasadu ekspluateerinud on ühest küljest õige, kuid tegelikult täiesti mõttetu. kui nüüd hästi lihtsaid kujundeid kasutada, siis koosneb maailm orjadest ja orjapidajatest. meie soovime kuuluda üldiselt viimaste hulka, ning seda soovi väljendasime me näiteks EL\'i astudes. aga see selleks.

ajaloo teema sissetoomine on vajalik asjade mõistmiseks, kuid \"valge maailma\" käitumist see mõistmine ei mõjuta. eelnevalt postitanute viited põhjustele, miks näiteks islamimaailm meie peale vima peab, on igati õiged. samas jällegi suhteliselt ebaolulised.

selgitan. asi on tegelikult imelihtne. ükskõik kui objektiivsetele/subjektiivsetel põhjustel selline maailmakord tekkinud on, siis tänaseks on ta selline. see tähendab, et suur osa valgest maailmast (sh Taani) on maailma orjapidajad, ning suur hulk islamiriikidest on orjad. mida tahab orjapidaja? säilitada oma positsioon. ja mida tahab ori? vabadust? ei! tahab ka orjapidajaks! aga kõik ei mahu orjapidajaks. täna oleme need meie, sest meil on palju raha. palju raha tähendab seda, et me võime vaesed endale orjaks osta. samuti tähendab see kiireid lennukeid ja täpseid pomme.

\"kultuuride erinevus\" on küll kõlav jutt, aga põhimõtteliselt on see suurt pilti vaadates bullshit. hetkel on lihtsalt islam selleks ühisnimetajaks, mille alla on koondunud seltskond barrikaadidele tõusnud orje. pilapildid on sama näiline põhjus, kui Franz Ferdinandi tapmine.

meie tahame omada peres kahte autot, elada majas ja käia 2 korda aastas reisil. see on elustiil mida me kaitseme ja mis eeldab teiste ekpluateerimist. teistele see ei meeldi. meil jällegi on poohui, et see neile ei meeldi. jube lihtne.

ning selle III MS jutu võite anaali toppida. eile oli Kahvlit vaadates isegi natuke piinlik kuulata, kuidas Hõbemägi, Aarma ja Võrno sellest tõsise näoga rääkisid. sõja eelduseks onikkagi kattuvad huvid ja võrreldavad militaarressursid. praegu on olemas ainult kattuvad huvid. valge maailma ja islami vaheline sõda oleks võimalik võita nii, et vastased meie sõdureid ihusilmaga ei näegi. maailmasõda my arse.

eelnev jutt on suuresti kujundlik. seda polnud ju vaja lisada, eksole?
      «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
      «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn
        eelnev jutt on suuresti kujundlik. seda polnud ju vaja lisada, eksole?
        Kujundlik või mitte, aga inimese mõttemaailma peegeldab siiski päris kenasti. Minul oleks raske elada ja öösiti uinuda, kui ma niimoodi mõtleksin nagu eelmine postitaja. Tekiks küsimus, mille nimel ma õieti elan, kui mul pole ainsatki ideaali ja ainsatki head eesmärki, millesse uskuda.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kissinger on kunagi öelnud, et inimestevahelistes suhetes kehtivaid eetikanorme ei tohi riikidevahelisele suhtlusele üle kanda. Päris julm, eksole? Aga kui nüüd natuke ringi vaadata, siis riikidevahelised suhted käivadki valdavalt Kärbeste Jumala tasemel. See ei ole ideaalideta elu vaid pragmaatiline selgitus mõistmaks maailmas toimuvat. Ja ma pole öelnud, et see mulle meeldib, see lihtsalt on nii.

No ja tegelikult meeldib sulle ka elada Kivimäel aiaga majas. Täenäoliselt vähemalt 40 ruutmeetrit sooja pinda inimese kohta. Nr 14 ekspress tuleb mintitäpsusega. Kontor on soe. Poes juustu hinda vaatama ei pea. Hambaravi eest jaksab maksta. Hariduse tagas ühiskond, esmase arstiabi ka. Politsei vaatab, et keegi midagi ära ei viruta. No ja vahest saab isegi reisil käia. Tegelikult on see kõik tore ja normaalne.

Kas sa oleksid praktikas nõus ideaalide nimel ühtlustama oma elatustaseme pakistaanlase omaga? Või siis küsigem veel provokatiivsemalt: kas sa oleksid valmis oma lapse elatustaseme ühtlustama pakistani lapse omaga?

Nii lihtne ongi.

Kommentaar

Kas sa oleksid praktikas nõus ideaalide nimel ühtlustama oma elatustaseme pakistaanlase omaga? Või siis küsigem veel provokatiivsemalt: kas sa oleksid valmis oma lapse elatustaseme ühtlustama pakistani lapse omaga?

Nii lihtne ongi.
            Olen küll valmis ühtlustama. Läänemaailmal jätkub ressursse piisavalt, et palju rohkem inimesi maailmas saaksid elada seda nn normaalset elu. Selle nimel mõned poliitikud ka tööd teevad ja usun, et globaalselt selline tendents pikapeale jätkub. Ta peab jätkuma.
            Mis on aga kõige traagilisem? Sina näed maailma ainult meie vs nemad tasandil. Just sellist mõttemaailma ma aina enam enda ümber näen ja see on hirmutav.

Ja ei ole lihtne. Väga keeruline on.

Edit: Pagan võtaks seda võimetust vigadeta trükkida.

Kommentaar

üldiselt ja kujundlikult nagu erilist vahet vast ei olegi.

Nii lihtne ongi.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

kui juba see neetud Pakistan ette võetud sai.

Keskmine väikelaste suremus 1000 sünni kohta:
                Finland 3.59
                Estonia 8.08
                Pakistan 74.43
                Weighted average 36.0
                /mingilt statistikalehelt/

Sa Macca ju tegelikult ei taha, et sinu lapse statistiline ellujäämisvõimalus kahaneks 10 korda. Või kasvõi 4 korda. No ja kui rikkust väga palju ümber jagada, siis võibolla ainult 2-3 korda.
                No ja ostujõud ning kõik muu säärane analoogselt.

Vestlesin just hiljuti ühe sakslasega sarnasel teemal, ning tema tõdes, et inimkond tõepoolest tarbib üle jõu. Tuleks seda vähendada. Aga seda võiks teha keegi teine, ise elaks hea meelega vanaviisi edasi. Normaalne ju, mõtle kui palju selle nimelt tööd teeb!

Kommentaar

Algselt postitas uvv

demagoogia.
                  Eesti osaleb Iraagi okupeerimises. Ja see on fakt, millele on keeruline vastu vaielda.
                  Kas valdav enamus Eesti metsavendi olid vabadusvõitlejad/sõdurid või terroristid, kui nad 40-ndate lõpus punastele kommaritele tuld andsid? ja ei andnud ainult mundris kommaritele, andsid ka kaasajooksikutele, mundrita punavennikestele, arnoldrüütellikele kaasajooksjatele, kes käisid talusid natsionaliseerimas ja viimast vilja aidas kokku korjamas. Siis ikkagi terroristid? Vabadusvõitluse eest antud ordenid tuleks tagasi korjata?
                  ja kui minna demagoogias veel kaugemale, siis see troll nr 3 ei olegi niiväga tsiviilobjekt. Igal juhul mitte rohkem kui need koolimajad, need haiglad, mida usa õhujõud on oma rünnakute käigus \"kogemata\" purustanud. Täpsema statistika krjeldet rünnakute kohta leiad iga viimasel ajal peetud sõja kronoloogiast.
                  Kuna need küsimused olid vist mulle siis ma proovin neile ka vastata.

Jah, Eesti osaleb Iraagi okupeerimises, ei vaidle üldse vastu. Lisaks sellele vist Afganistaani okupeerimises ka. Aga kust läheb piir okupatsiooni ja sõja vahel? USA okupatsiooniväed on alates 45ndast aastast ka Saksamaal ja Jaapanis kas USA on nendega praegu sõjas?

Eesti metsavennad kes 40-ndate lõpus punastele kommaritele tuld andsid olid vabadusvõitlejad, sest nad ründasid siin asuvaid okupatsioonivägesid. Mundrita kaasajooksikute tapmine oli omakohus, mitte terrorism, sest tapeti konkreetseid isikuid konkreetsete (kuri)tegude eest. Kui metsavennad oleks läind kuhugi Venemaale suvalisi tsiviilisikuid tapma, siis nad oleks olnud terroristid.

Ma eriti ei usu, et USA salajane ametlik poliitika on Iraagi haiglate ja koolimajade hävitamine. Mis kasu nad sellest saaksid? Pigem ikka kahju, sest muhameedlased saavad igat sellist juhtumit propagandasõjas ju ära kasutada ja nad teevadki seda küllaltki edukalt. Eksitusi ikka juhtub, eriti sõjas, kas siis kui neil mingid oma sõdurid \"sõbraliku tule\" all surma saavad ja öeldakse samamoodi, et \"kogemata\". Kas see tähendab siis et tegelikult tapeti meelega? Osadest meestest oli vaja lahti saada, kuna ei jõutud kõiki suid toita?

Ma enne unustasin ühele lausele küsimärgi taha panna, nii et ma lükkaks selle siia uuesti: Kelle poolt ja kelle vastu sõdivad need tüübid, kes ennast Iraagis kuskil turu peal õhku lasevad ja tapavad seal juures suvalisi iraaklasi, eriti kui läheduses pole ühtegi okupatsioonivägede sõdurit? Ja kui nad ei ole terroristid, siis kes nad on?
                  It says so in the scriptures!

Kommentaar

Algselt postitas Jorgan

Jah, Eesti osaleb Iraagi okupeerimises. Aga kust läheb piir okupatsiooni ja sõja vahel?

Eksitusi ikka juhtub, eriti sõjas
                    niisiis ikkagi sõda?
                    lepi endaga kokku

Sõda oli Iraagis aastal 2003
                    nii Bush ütles tõesti, et \'sõda on lõppenud\',
                    sisuliselt pole midagi muutunud,
                    käib kõigi sõda kõigi vastu, Saddam suutis neid kuidagi ohjata

Iisraeli luureülem: Saddami kukutamine võis olla viga
                    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees

Algselt postitas Jorgan

Jah, Eesti osaleb Iraagi okupeerimises. Aga kust läheb piir okupatsiooni ja sõja vahel?

Eksitusi ikka juhtub, eriti sõjas
                      niisiis ikkagi sõda?
                      lepi endaga kokku
                      Sõda oli Iraagis aastal 2003 kui USA ja Inglismaa sõdisid Saddami valistusega Iraagi vastu. See sõda on läbi. Mõtlesin et need hooned millest uvv rääkis lasti tolle sõja ajal õhku.
                      It says so in the scriptures!

Kommentaar

Mina nagu oma mõtetega kaugel äärmustes...nagu ma aru sain siis kariatuurid olid Taani kohalike islamlaste tehtud. Tundus nagu uvv suunaks mõtte selleni, et see on USA poolne ajupesu. Mõtlesin seejärel, et kes siis sellest asjast kasu sai...äärmused. Mõlemad rinded saavad värvata uusi inimesi võitlema oma sõjas. Äkki on see osapoolte vaheline vandenõu? Tuli liiga utoopiline jah? OK
                        tramalähenhulluks
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Malaisia peaministri targad sõnad.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper
                            Mõtlesin seejärel, et kes siis sellest asjast kasu sai...äärmused.
                            Nagu juba korduvalt mainitudsai sellest asjast kasu loomulikult USA ja tema liitlased. Islam on vägivaldne ja sõda Iraagis ja Iisraeli toetamine mõjuvad vastuseisnuna sellele vaenulikule religioonile. Selles suhtes tulistas islam endale ikka suht valusalt jalga.

Ning üks mõte hommikuse jutu jätkuks ka. Jäin natuke mõtlema selle üle, et kui hea elu meil Eestis ikka on. Jõudsin järeldusele et me oleme ikka ropult rikas riik. Ainult väga rikkas riigis on võimalik pesta ükshaaval puhtaks õliseid linde, neid lambiga soojendada ja pipetiga sööta. Samuti meenub, kuidas kevadel näitas AK lõiku, kus paarkümmend inimest kusagil mingit niitu võsast puhastas. Et kotkale seal lennata meeldiks. Minu arust on see täitsa tore, et me seda endale lubada saame. Kotkas kena lind.

Kommentaar

ei puutu küll otseselt teemasse, aga kas sellised suht asjalikud teemad nagu see ning \"pedeline abielu\" jõuavad ka kunagi \"püsivate teemade\" foorumisse?
                              Which ship has never docked at Liverpool?
                              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

kindlasti jõuavad! hetkel ei ole OT moded lihtsalt autoriseeritud seda tegema.

Kommentaar

Working...
                                X