Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Oksjon: osta riigiorden

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Oksjon: osta riigiorden\'

Algselt postitas 10 Lopez Saldana

Algselt postitas eestimees
    mu vanaisa liitus ka saksa sõjaväega et võidelda kommudega ja sai selle eest 30 a.
    ja õieti sai. ainult praeguses eesti riigis ei karistata riigi- ja rahvavaenlasi. ja sa arvad, et natsiarmee kaitses eesti vabariiki? pigem kaevaksid kui alama rahva esindaja praegu hammaste ja küüntega maaki uuralites. arvad, et kui teine maailmasõda oleks teise osapoole võiduga lõppend, oleks eesti riigi jaoks midagi paremini läinud?

Sellise jutu eest tuleks sulle küll perse triibuliseks teha. Ma ei vaevu seda iba isegi mitte kommenteerima.

Palun arene natuke ja häbene enda juttu.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Minul igatahes on häbi, et meie riigi presidendiks on endin kommunist.
      millegi pärast ei ole kõigil neil noortel kes praegust presidenti maha teevad sugugi häbi eelmise presidendi pärast, veelvähem üleelmise pärast. kas see simakirjalik diktaatorikalduvustega endise okupeeriva riigi julgeolekuagent oli parem lahendus? ta oskas keeli, järelikult oli ninnunännuarmsake ja rahvaisa. kas isamaalisus ei ole mitte silmakirjalik?

Millel su väited põhinevad?! Minu teada pole ühtegi sellist dokumenti välja ilmunud mis tõestaks, et ta oli KGB agent ning sellise jutuga a la naised saunas rääkisid pole midagi teha.Ma tahan konkreetseid tõendeid.

Sellist karismaatilist, vaimukat ja haritud presidenti nagu oli Meri ei saa Eesti omale nii pea.

See kui mõnele meeldivad seniilikud kes ajavad segi võidupüha ja vabariigi aastapäeva ... no mis ma ikka oskan kosta. see on su enda isiklik tragöödia.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Üks seltsimees, kes vene ajal oli sini-must-valge maha rebinud ja kellelt küsiti oma teguviisi kohta kommentaari, lausus muuhulgas: \"oleks pidanud selle näruse lipu jätma maha võtmata, poleks praegu mingit probleemi olnud\". See lõik oli eile ka TVs.
        Vot sellised tegelased saavad sm rüütli käest praegu autasusid...

Sm rüütel ei suutnud vabariigi aastapäeva paraadil meelde tuletada, mis tähtpäev on ja õnnitles kõiki Võidupüha puhul... uskumatu seniilsus.

PS teadmiseks, et Võidupüha tähistavad eestlased siiski 23.juunil. Aga eks sm rüütel oli harjunud, et 23.veeb on nõukogude armee aastapäev ja läks veidi sassi.
        Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Edson

Üks seltsimees, kes vene ajal oli sini-must-valge maha rebinud ja kellelt küsiti oma teguviisi kohta kommentaari, lausus muuhulgas: \"oleks pidanud selle näruse lipu jätma maha võtmata, poleks praegu mingit probleemi olnud\". See lõik oli eile ka TVs.
          Vot sellised tegelased saavad sm rüütli käest praegu autasusid...
          Minu mäletamist mööda oli tegu sm. Jaan Lukasega. Ta oli vanasti Tarvastu külanõukogu esimees ja hiljem vallavanem. Õnneks suudeti ta eelmisel aastal sealt kohalt lahti kangutada.

Kommentaar

Algselt postitas eestimeesfakt on fakt et kommud saavad ordenid ja see on eesti iseseisvuse mõnitamine ja eesti mineviku eiramine
            kle kes kukutasid eesti? kommunistid, i rest my case..ma ei saa üldse aru miks eesti suhtub nii mõistvalt kommudesse?!?! oleks see minu teha siis..........parem ei räägi
            järgmine sõnavõtt vahest ei sobi siia teemasse, aga ikkagi.

hommikul vannitoas pesupulbripakki märgates meenus jällegi see teema ja veel mõned sõnavõtud erinevates seltskondades, ajakirjanduses, foorumites. mis on põhjuseks, et sõimatakse kommuniste? kommunism on maailmavaade, mitte parteiline kuuluvus. ning üleeelmise lause lõpetuseks - meenus ka kivisildniku artikkel seksi ostmisest ja tarbijaühiskonnast. kas selle sõimamise põhjuseks on tõesti see, et ilma midagi kallist ostmata ja sellega \"naabrist parem\" olemata, keppi ei saa?

kui eestimehe vanaisa astus tuginedes oma vaadetele Saksa armeese ja pärast saadeti ta selle eest 30 aastaks külmale maale, siis sa parastasid ja ütlesid, et õigesti tehti.seda, et ta sakslased valis oli ta maailmavaade ja teda sa küll ei mõista.räägid iseendale vastu. palun ära võta enam selle teema all sõna kui sa ise ka ei saa aru mida sa räägid.

Kommentaar

kommunism, kui ideoloogia ja kommunism reziimi mõistes aetakse eestis kogu aeg sassi. ma nüüd ei tea, kas seadusandja nii otsustas, aga igatahes kaaluti pikalt kommunismi kuritegelikuks kuulutamist. idiootsus. põletame More\'i tuleriidal.

aga see selleks. paar sõna presidendi ja KGB seostest. mingeid mustvalgel dokumente selle kohta Reinule tõesti näidata ei saa, sest isegi kui need eksisteerivad, siis on need Moskvas, ning mitte avalikus raamatukogus. ilmselt siiski oli teatud tõepõhi tema väidetavatel seostel venemaaga. kas ta nüüd just agent oli, aga mingit pidi lõa otsas ta oli. sellest on mulle üht-teist pajatanud üks talle kunagi lähedal seisnud isik. mingit tõestust ma teile ei paku, võite lihtsalt uskuda või mitte. seosed venemaaga seisnesid näiteks selles, et Eesti presidendi residentsis korraldati kohtumisi venemaa ja sääraste riikide esindajate vahel, kellega venemaal ametlikud suhted puudusid. see käis avalikuse eest varjatult. miks peaks ühe demokraatliku riigi president nii käituma? selliseid väikseid vihjeid oli veelgi. võimalik, et eestile ei tekitatud kunagi kahju, kuid seos Meri ja KGB vahel oli mingil kujul ilmselt siiski olemas.

mis eestimehe vanaisasse puutub, siis oleks ta venelaste eest sõdima minnes ja natside võidu korral samamoodi kuhugi igikeltsa sisse liipreid paigaldanud.

millegi pärast arvatakse, et natside võidu korral oleks meil kuidagi paremini läinud. ilmselt isegi oleks, kuna meil oli teatav eristaatus nende silmis. tšehhid-slovakid-poolakas-serblased-jne oleks aga rõõmsalt Uuralitesse uut elukeskkonda looma sõitnud. seda heaks kiita ei ole ka nagu ilus.

ise jagan sellise sõja puhul onu villu vaateid:
              Mu vanaisa pole olnud sõjas
              Mu vanaisa oli desertöör
              Tal õnnestus pageda metsa
              Kodutalust keset ööd

Ta ei tahtnud sõdida
              Eelistas ta elada

R: Mu vanaisa oli desertöör
              Ta ei tahtnud olla sõjamees
              Mu vanaisa oli desertöör
              Ja oligi õige mees

Tulid sakslased
              Tulid venelased
              Vanaisa polnud nende kummagi jaoks
              Ei huvitanud teda see sitane sõda

Võibolla surma ei kartnud ta
              Ei viitsinud lihtsalt sõdida

R: Mu vanaisa oli desertöör
              Ei läind kahurilihaks ta
              Mu vanaisa oli desertöör
              Suureks eeskujuks mulle ta

Varsti tuleb kolmas sõda
              Tuleb kogu räpase maailma ots
              Mina lähen linna taha metsa
              Kavatsen sõda ignoreerida
              Minge ja sõdige ise
              Kaitske oma kodumaad
              Lootke et neutronikiirgus
              Metsast mind kätte saab

Võibolla saab ja võibolla ei saa
              Kui ei saa siis naeran ma: ha-ha-ha
              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

tol ajal oligi valida kas saksa reziim eestis või vene reziim...nagu aeg näitas olid sakslased palju paremad meie vastu kui kommmud, seda näitas ka 1910ndad ja edasi kui koos sõiditi üksteise kõrval punaarmee vastu. pold ei mingeid peksmisi jne asju sakslaste poolt maaalustes kongides. saksa sõduritel oli mingi koodeks kust nad üle ei astund mis olid tekkind pikate tradistioonidega aga kommud? asjatud peksmised numme tänava kongides mida tean oma vanaisa käest täpsemalt. iga õige eestlane valis saksa poole kuna seal pold ajudeta värdjaid kes oleks siberisse kohe saatnud. selles suhtes sakslased ja kommud erinesid nagu öö ja päev oma eetilisuse kohapealt. sakslastega oleks old meil inimväärne elu.

ja sina 10 Lopez Saldana tuled sellise jutuga lagedale et hoia ja keela!!! kui mu vanaisa sõdis eesti esimesest lahingust alates, mis toimus narva all 17a, kuni viimase lahinguni välja + metsavendlus aastaid ja siber ning rüütel annab nüüd kommudele ordeneid siis see riivab mu aud ja väärikust. oleks minu teha keelaks kommude sümbolid ära, nende kandjad saaavad kohe kriminaal korras karistada ja selle tundmatu sõduri ausambaga = pommm

Kommentaar

Vaatan et JMKE on populaarne

Lausa jalge alla laguneb mu maa
                  Mu isamaa on savist saar
                  Mu isamaa on savist saar
                  Ühed mehed võitlesid ja kinni istusid
                  Väikeriigi vabaduse eest
                  Teised mehed kuskilt võimu juurde imbusid
                  Vist EKP-st ja Plaanikomiteest

Kommentaar

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=12338666

Kommentaar

kas selle halamise eesmärk on saada raha, mis nö. moraalseid piinu raviks, ja keppi?
                      eesmärgiks oleks avada eestlaste silmad ja näha mis toimub meie eesti maal kus antakse ordeneid kommudele, uhkelt sisab tundmatu sõduri ausammas, tähistakse võidupüha vms!! suvel taunis venemaa peaminister (või oli keegi teine) eesti vabadusvõitlejate kokkutulekut et see vale ja ebamoraalne vms!

Kommentaar

Kas kuskilt oleks võimalik saada Chalice\'i esitatud laulu?
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

seda mõtled?

ära töö raalist seda linki kliki - viib konkurendi manu
                          Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

mu vanaisa liitus ka saksa sõjaväega et võidelda kommudega ja sai selle eest 30 a.
                            ja õieti sai.
                            Kuradi kahju,et varem seda postitust ei märganud....
                            Ja mis variant oli metsavennaks minemine?Tuli pärast sõda välja ja sai ikka 15+5.Minu vanaisa kelle peale keegi ei kaevanud sai 5 aastat.mille eest?Selle eest,et kumbagi poolt ei valinud ja metsa läks? Miks minu vanavanaema oma teist poega pärast ülikooli saatmist rohkem kunagi ei näinud ja vanaisa oma venna saatusest alles 91 aastal kuulis?Sellepärast,et need sinu \"maailmavaatega\" kommud ta lihtsalt loomavagunisse viskasid... Mille eest,ma küsin?Miks minu vanavanaisa veeti ühelt ülekuulamiselt teisele,nii et ta tervis lõpuks vastu ei pidanud ja looja karja läks?Kas selle eest,et ta Eesti ajal oma tööd tegi ja oli Tallinna Vabatahtlike Tuletõrje Komando pealik?Saksa okupatsiooni ajal taheti teda tööle tagasi,kommud aga viisid ta sõna otseses mõttes hauda...
                            lopez,ära mulle pimedas vastu satu...!
                            tra küll
                            Ja mis ordenitesse ja sm rüütlisse puutub siis tema 88 aastal öeldud sõnad näitavad ilmekalt mis mees ta tegelt on
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

ja õieti sai. ainult praeguses eesti riigis ei karistata riigi- ja rahvavaenlasi. ja sa arvad, et natsiarmee kaitses eesti vabariiki? pigem kaevaksid kui alama rahva esindaja praegu hammaste ja küüntega maaki uuralites. arvad, et kui teine maailmasõda oleks teise osapoole võiduga lõppend, oleks eesti riigi jaoks midagi paremini läinud?
                              Ehk oled nii lahke ja selgitad oma postituse esimest lauset? Kas arvad tõesti, et palju oli neid eestlasi, kes tol ajal lähtusid muudest ideedest kui \"kui ainult ellu jääks, kui ainult veidi kauem elada saaks!\"

Kusjuures enamustest su postitustes selle teema all jääb mulje, et elad pooleldi pimeduses. Oleks hea meel, kui suudad selle arusaama ümber lükata.

Ma kahjuks ei mäleta, millisest päevalehest või kelle sulest oli hiljuti üks artikkel, mis kõneles demokraatia hindamisest endistes sovjetiriikides selle järgi, kuivõrd 80-ndate lõpul valitsemises osalenuid e. \"kommusid\" praegu poliitikas aktiivselt osaleb. Kusjuures positiivseks peeti ses jutus kõnealuste tegelaste kaasamist poliitikasse.

Ja kuigi olen absoluutselt vastu ordenite jagamisele lipu teotajaile jne, pean õigeks teha vahet kommunisti ja \"kommunisti\" vahel - ei saa kõiki samamoodi süüdlaseks tembeldada ja oksa tõmmata. Muidugi VÕIB nii teha, kuid kas see ei meenutaks üht hiljuti lõppenud 70aastase sotsiaalse eksperimendi taktikat?

Muuseas, kas sm Veljo \"tõmban lipu mastist alla\" Kingsepa ordenisaamist on avalikult põhjendatud? See, et Mäetaguse vald on Eesti rikkaim ja parimate sotsiaalsete hüvedega, ei mängi mingit rolli, sest selle hinnaga on vallaalune maa põlevkivist tühjaks pumbatud. Kingsepa \"teene\" tundub olevat vaid kasu lõikamine tulevase aja arvelt. Mis toimub?
                              Which ship has never docked at Liverpool?
                              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas terroriBanaan

Algselt postitas Martin

seda mõtled?

ära töö raalist seda linki kliki - viib konkurendi manu
                                Sõnad ilmusid muuses ka Postimehes. Ma tahan seda kuulata. Seega küsime teisiti, et isegi terror asu saaks - kas kuskilt oleks saada Chalice laulu helifailina?
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X