Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tünga-teema

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Tünga-teema\'

ma olen tegelt mees.

Kommentaar

Algselt postitas zaz

Mul ühe tuttavaga, kell juhtub igati hea mobiilinumber olema helises kord pühapäeva öösel 2 ajal telefon... Tüüp, unine nagu ta oli, võttis telefoni vastu ja siis kukuti kohe taksot tellima, kuhugi piljardi juurde mingise härrase nimele
      Siit moraal: liiga lihtsat ja mõnusat telefoninumbrit pole kaa nüüd eraisikul vaja! :P
      Ek i naisel on sama pull pidevalt :P
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas makser

Olen juba kaua kahtlustanud, et mu naine petab mind. Tihti juhtub, et tema mobla heliseb, tema aga vaid vaatab telefoni ja katkestab kõne sellele vastamata. Sageli on ta \"tüdrukutega\" väljas, ja kui küsin milliste tüdrukutega, siis on need alati töökaaslased, keda ma ei tunne. Olen püüdnud jälgida aknast kui ta taksoga koju saabub, kuid ta alati tuleb ta viimase kvartali jala ja mina ainult kuulen kui auto minema sõidab. On see üldse takso? Paar päeva tagasi tahtsin tema telefonist kellaaega vaadata ja sellest läks ta pööraseks karjudes, et mina spioneerin. Ma pole tahtnud temalt midagi välja pinnida ning kas ma tahangi asjast tött teada? Eile õhtul otsustasin siiski olukorda uurida. Jäin varitsusse meie korteri lähedal oleva pargi põõsastesse, maskeerimisülikond seljas ja püss käes. Pika ootamise peale peatus lähikonnas mersu, milles mu naine suudles kirglikult mulle tundmatut meest. Hiilisin peitu oma auto taha, et end mitte välja anda. Seal kükitades märkasin rooste algeid oma auto tagumise koopa äärel. Siit siis ka minu küsimus, et kas ma peaks teie meelest vahetama autol terved tagatiivad või aitab koopaservadest?

Mis drooge sa manustad?!
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

hetkel veel midagi

Kommentaar

Aga kui sa selle jutu kirjutasid, mis drooge ja palju sa manustanud olid?

Kommentaar

Tünga teema on see kui hakata reedel jooma ja laupäeval ärgata aga õhtuks selguks et on hoopis pühapäev. Vot see on tynga.
              Ja jalgpall on parem kui seks !!!

Kommentaar

tyng on hommikul kooli minna ja siis aru saada et pühapäev on!
                minuga pole juhtund aga naljakas ikkagi daa
                YR1 Power

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Aga kui sa selle jutu kirjutasid, mis drooge ja palju sa manustanud olid?
                  Copy-paste puhul ei ole vaja palju kirjutada:P . Mulle on see jutt tuttav, aga pole kindel, et Makser see mees oli, kes nalja rääkis
                  May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Jah Makseril koopaääred ei roosteta.

Kommentaar

Maarekul on õigus...see kiri saadeti mulle...aga noh...naljakas oli ikkagi

Ja kusjuures sama tekst oli Sl Õhtulehes:P Mingi Stella vms rubriigis:P

Kommentaar

Mulle rääkis järgneva tünga minu onu.
                        Asi järgmine. Tünga tehti vanemale mehele, kes oli väga tehnikakauge inimene. Nimelt öeldi talle, et tead kui ma panen oma käe sati pani ja vastuvõtu peade vahele, siis on telekast nagu röntgenist luud näha. arvata võib et härra läks telekast luid oma silmaga kaema
                        AILTON

Kommentaar

Working...
                        X