Algselt postitas vello99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
-
Viimasel ajal olen mõningaid Michael Caine'i viimase aja töid vaadanud. Ja vanameister oskab stsenaariume valida: mustkunstifantaasia The Prestige ja klassikaline triller Flawless on mõlemad suurepärased. Dark Knighti on kõik niigi näinud.
Järgmisena tuleks ette võtta ulmekas Children of Men.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustViimasel ajal olen mõningaid Michael Caine'i viimase aja töid vaadanud. Ja vanameister oskab stsenaariume valida: mustkunstifantaasia The Prestige ja klassikaline triller Flawless on mõlemad suurepärased. Dark Knighti on kõik niigi näinud.
Järgmisena tuleks ette võtta ulmekas Children of Men.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitust9 songs
Kas tõesti on võimalik, et nii selle kui suurepärase \'24 Hour Party People\' lavastajaks on sama Michael Winterbottom? Can\'t be..
Film on siis Factory Recordsi(Joy Division, Happy Mondays, New Order jt) asutajast Tony Wilsonist, kes jutustab Manchesteri muusikaskenest. Peaasjalikult enda tegemistest selle sees. Aga jutustusstiil on lahe. Meenutas Downey Jr. tegelaskuju Kiss Kiss Bang Bangist, kuigi Tony oli veel rohkem filmist välja kistud. Legende on piisavalt ja hästi välja mängitud. Eriti hea oleks seda filmi vaadata vast depresseeriva Controli järel. Soovitus allkirjastatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNämma.
Aga Hangover on tõepoolest geniaalne film. Viimati naersin nii palju kinos Boratit ja Kuhu põgenevad hinged filme vaadates.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMuidugi puhtalt tissi pärast peab Transformerid ka ära vaatama.
Seda on võimalik ainult vaadata saalis 2 või mis iganes on plaza suurim ekraan ja aitab kui on enne normaalselt jooki sisse ajatud (ma läksin veel kõige viimasele seansile ja poole pealt oli joogikoht ka kinni pandud raisk). Need multika stseenid olid vägagi hästi tehtud, aga see kõik ülejäänu oli ikka päris jube. Kusjuures ma olen korralik suvekvartalipurustajafilmide fänn (esimene Transformer oli vägagi korralik tükk), aga mingi hetk ikka hakkas see juustusus vastu küll.
Muidugi aitab kui megan foks meeldib, siis saab onaneerimismaterjali piisavalt. Mulle isiklikult käib see tsärul korralikult närvidele ja kogu see aegluubis, perse urvakil, tissid lipa-lopa oli ikka korralik piin. Ta tõenäoliselt osales filmimisel kokku viis minutit, aga aegluubisega sai pool filmi ikka täis. Juba see esimene stseen kuidas ta ekraanile ilmub, tekitas "minge te ka *****"-reaktsiooni.
Ja see nalja vägistamine tühjast kohast, need stseenid vanemate, kolledzi toanaabritega, "neeger"-autobottidega, Turturroga, vanur-autobotiga, kogu aeg nussivate koertega, nussivate robotitega, tra nad olid isegi naisterminaatori sisse toonud. See koht kui peategelase toanaaber ja neegerautobotid "nalja heidavad", oh püha jeebus... Kuidas jätta muljet, et decepticonid on jube pahad (las üks ronib mingi silla otsa ja rebib maha usa lipu, terroristid raisk).
Kokkuvõtteks: Saal 2, 10 breezerit/õlut näkku (ja soovitavalt jääger taskus)."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
"Miks sa mind kunagi oma sõpradega kinno kaasa ei võta, miks sul on vaja ainult poistega välja minna, miks ma ei või sinuga male-bondingule tulla, kas sa häbened mind jms nuuks-nuuks".
See bullshit nüüd lõppes õnneks ära. Thank you Transformer 2."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitust"Miks sa mind kunagi oma sõpradega kinno kaasa ei võta, miks sul on vaja ainult poistega välja minna, miks ma ei või sinuga male-bondingule tulla, kas sa häbened mind jms nuuks-nuuks".
See bullshit nüüd lõppes õnneks ära. Thank you Transformer 2.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar