Vaatasime ka eile selle tüki ära. Noh, ma ei tea. Kui muu ei aita oma karjääri päästmisel, siis arthouse ikka aitab, eks. Tulemuseks täpselt selline euroopa film, mis oma euroopalikkust sulle üle terve näo hõõruda tahab. "Meil ei ole just kõige põnevama süžeega pantvangidraama, ja me ei hiilga eriti leidlikkusega, aga ajame filmi ajaliini sassi ja jälgime sama sündmust mitmest erinevast rakursist nagu guy ritchie või QT ja maailm armastab meid. Ja et kõik saaks aru, et prantsuse huumor on peen iga ilmaga, teeme kõik karakterid ja nende dialoogid naeruväärsuse piirimail mängivalt karikatuursed."
Ja ma parem ei kommenteeri JCVD näiliselt ülipikka oh-ma-vaene-tardo-liin-stiilis monoloogi, mis sunnib piinlikkusest filmi asemel hoopis veiniklaasi ümber tiirutavat äädikakärbest jälgima. Ma ei saa aru, kuidas saab see film olla imdb-s reitinguga 7,5 ja vana hea Universal Soldier 5,5.
Ja ma parem ei kommenteeri JCVD näiliselt ülipikka oh-ma-vaene-tardo-liin-stiilis monoloogi, mis sunnib piinlikkusest filmi asemel hoopis veiniklaasi ümber tiirutavat äädikakärbest jälgima. Ma ei saa aru, kuidas saab see film olla imdb-s reitinguga 7,5 ja vana hea Universal Soldier 5,5.

soovitan soojalt vaadata
Kommentaar