Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
Ma tegelikult kirjutasin juba siia üles mitmeid pikki ja keerulisi mõtteid, aga siis taipasin, et see kõik on marginaalse tähendusega.
Esiteks on kogu see lohetüdruku värk meile, euroopa kultuurrahvale, niivõrd 2011, et seda pole isegi mõtet enam jutuks võtta. Teiseks, sellest tulenevalt, oligi õnnetu mahakäinud Fincheri versiooni vaja ainult neile, kes seni on suutnud raamatu või rootsi filmiversiooni eest kuskil sügavas urus peituda. Nii et jumal tänatud, et ma filmiarvustusi kuskile lehte raha eest ei tee, sest mõne sellise toimetaja ei pruugiks minu järgneva filmiülevaate peale vaimustuda ega honorari välja maksta.
"Mis mulle meeldis, külastades kinoteatrit, kus näidati ameerikas tehtud filmi; võrreldes samasuguse rootsis tehtud filmiga, ja mida kõike sealt ütlemata kena näha oli või ei olnud"
PAREM
1. Rooney Mara
2.?
HALVEM
1. kõik muu
OLEKS SIIS JUBA VÕINUD
1. bondi asemel jälle brad pitti võttaWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMa tegelikult kirjutasin juba siia üles mitmeid pikki ja keerulisi mõtteid, aga siis taipasin, et see kõik on marginaalse tähendusega.
Esiteks on kogu see lohetüdruku värk meile, euroopa kultuurrahvale, niivõrd 2011, et seda pole isegi mõtet enam jutuks võtta. Teiseks, sellest tulenevalt, oligi õnnetu mahakäinud Fincheri versiooni vaja ainult neile, kes seni on suutnud raamatu või rootsi filmiversiooni eest kuskil sügavas urus peituda. Nii et jumal tänatud, et ma filmiarvustusi kuskile lehte raha eest ei tee, sest mõne sellise toimetaja ei pruugiks minu järgneva filmiülevaate peale vaimustuda ega honorari välja maksta.
"Mis mulle meeldis, külastades kinoteatrit, kus näidati ameerikas tehtud filmi; võrreldes samasuguse rootsis tehtud filmiga, ja mida kõike sealt ütlemata kena näha oli või ei olnud"
PAREM
1. Rooney Mara
2.?
HALVEM
1. kõik muu
OLEKS SIIS JUBA VÕINUD
1. bondi asemel jälle brad pitti võtta
Kui esimene, siis see nööbi film oli pettumus, kuid The Social Network isegi üle ootuste hea. Ja Zodiac oli ka 7,5."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMa tegelikult kirjutasin juba siia üles mitmeid pikki ja keerulisi mõtteid, aga siis taipasin, et see kõik on marginaalse tähendusega.
PAREM
1. Rooney Mara
2.?
HALVEM
1. kõik muu
OLEKS SIIS JUBA VÕINUD
P 20:00 Viasat TV1000 Premium
P 21:55 ETV
E 23:15 ETV2
Kommentaar
-
PAREM
1. Rooney Mara
2.?
HALVEM
1. kõik muu
OLEKS SIIS JUBA VÕINUD
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMahakäinud Fincher või mahakäinud versioon?
Kui esimene, siis see nööbi film oli pettumus, kuid The Social Network isegi üle ootuste hea. Ja Zodiac oli ka 7,5.
Algselt postitas Jasper Vaata postitustEhk siis Reznor ka feilis?
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTisse oli?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMahakäinud Fincher või mahakäinud versioon?
Kui esimene, siis see nööbi film oli pettumus, kuid The Social Network isegi üle ootuste hea. Ja Zodiac oli ka 7,5.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui Zodiac välja arvata, siis ma olen nii vastupidisel arvamusel, kui üldse olla saab.
Buttoni film oli visuaalselt küll kena, aga lugu ju polnudki. Isegi forrestgumpilik ajaloosündmuste sissepõimimine puudus. Brad pitt tegi oma ilusa näo ja oligi kõik. Ja noh, Malickil on visuaalia lihtsamate vahenditega ju efektsemadki."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustEhk siis Reznor ka feilis? Rootsi versioon on kohe televusseris:
P 20:00 Viasat TV1000 Premium
P 21:55 ETV
E 23:15 ETV2
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustEnam igavamat filmi ei ole, nuhk,sõdur,rätsep,plekksepp vms. tulin poole pealt ära.
Kommentaar
-
Raske on leida lamedamat (sõna eestikeelses tähenduses) filmi kui "Contagion" - Sodergberghi hetke värskeim. Näitlejateplejaad esmaklassiline: Winslet, Law, Fishburne, Damon, Cotillard, Paltrow, Cranston, Gould jpt. Tulemus - null. Ülemaailmne "seagripi" epideemia tapab miljoneid elanikke, selle keskel voolavad tuimalt paljude tegelaste erinevad ja vahel omavahel põimuvad lood. Mitte, et "ühe kangelase pääsemine suurest katastroofist" stiilis filmid paremad oleks. Antud teose puhul sa ühel hetkel mõistad, et sa tiksudki siin sõidul lihtsalt kaasa ja mingeid emotsioone ühe või teise tegelase suhtes ei teki, ega saagi tekkida, kuna selleks ei anta aega ega põhjust.
Teine suht sarnane pudru ja kapsad oli "Killer Elite". Samuti korralik koosseis - Statham, Owen, De Niro, Purcell ja Yvonne Strahovski (tisse ei näidata ). Pingutatult tõsine olla üritav stoori, mis lõppkokkuvõttes lihtsalt ei olnud põnev. Nalja ei tehtud, kuid samas polnud ka piisavalt tõsine, et teda tõsiselt saaks võtta. Psühholoogilist pinget ei suudetud samuti üles kruvida. Ehk mis siis nagu järgi jääb, what's the point? Alles hiljuti nähtud "The Debt" oli palju põnevam ajastu spiooni-action-thriller.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar