PLAGIAAT!!!
Vaatasin Netflixist filmi Spectral ja see on kõige ühesem plagiaat Aliensi filmist. Samas ma armastan Aliensi nii väga, et mulle isegi istus. Kuskil Moldovas võitlevad USA ja liitlased mingite vastastega, kuigi tegelikult pole linn üldse Moldova moodi. Korraga ilmuvad mingid üleloomulikud elukad, kes valimatult eriväelasi maha võtavad. Ma hakkasin mingi hetk hasartselt otsima sarnasusi Aliensiga.
* "Get Your team out, Gorman" - check.
* leitakse vapralt vastu pidanud noor tüdruk - check
* barrikadeeritakse, aga vastaselukad on liiga kavalad ja tungivad läbi - check
* see on küll Alienist, aga see tuvastamismasin on täpselt samasugune, kui seal üritati helilainetega tulnukat leida - check
jne. jne jne.
Muidu ilgete loogikavigadega film, aga samas korrektne äktsion.
Vaatasin Netflixist filmi Spectral ja see on kõige ühesem plagiaat Aliensi filmist. Samas ma armastan Aliensi nii väga, et mulle isegi istus. Kuskil Moldovas võitlevad USA ja liitlased mingite vastastega, kuigi tegelikult pole linn üldse Moldova moodi. Korraga ilmuvad mingid üleloomulikud elukad, kes valimatult eriväelasi maha võtavad. Ma hakkasin mingi hetk hasartselt otsima sarnasusi Aliensiga.
* "Get Your team out, Gorman" - check.
* leitakse vapralt vastu pidanud noor tüdruk - check
* barrikadeeritakse, aga vastaselukad on liiga kavalad ja tungivad läbi - check
* see on küll Alienist, aga see tuvastamismasin on täpselt samasugune, kui seal üritati helilainetega tulnukat leida - check
jne. jne jne.
Muidu ilgete loogikavigadega film, aga samas korrektne äktsion.
Kommentaar