Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Film

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
    Kuskil pidi olema ka mingi Avatari 3D? Et kumba eelistada 2d või 3d?
    Loomulikult 3D-d ja Cinamoni uut süsteemi . 2D, ei tooks välja kogu seda võlu.

Kommentaar

mina käisin eile kosmoses 2D vaatamas kuna ei saanud Plazasse kohta. Juba kosmoses jättis Avatar mulle täiesti fantastilise mulje. Nüüd plaanis veel 3D kah ära näha, et see kirss kah tordile saada. SUPER FILM

Kommentaar

Algselt postitas FUZZU Vaata postitust
        mina käisin eile kosmoses 2D vaatamas kuna ei saanud Plazasse kohta. Juba kosmoses jättis Avatar mulle täiesti fantastilise mulje. Nüüd plaanis veel 3D kah ära näha, et see kirss kah tordile saada. SUPER FILM
        kui sa nii ütled siis olen igaljuhul valmis seda vaatama minema.

Kommentaar

kindlasti mine. ja need jutud USA filmitööstuse täiesti revolutsioonilisest filmist pole sugugi liialdatud!

Kommentaar

Avatar 3D - superelamus. Seda lihtsalt PEAB nägema! Ainuke miinus kogu filmi juures oli kahjuks nõrk stoori - või õigemini stoori on "been there, done that" enamus vanemate filmihuviliste jaoks.
            Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
              Avatar 3D - superelamus. Seda lihtsalt PEAB nägema! Ainuke miinus kogu filmi juures oli kahjuks nõrk stoori - või õigemini stoori on "been there, done that" enamus vanemate filmihuviliste jaoks.
              Duubeldan, ainult üks miinus on 3D juures liiga pikk film, silmad hakkavad valutama.

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
                ainult üks miinus on 3D juures liiga pikk film, silmad hakkavad valutama.

Kommentaar

2012. Võtab sõnatuks, lohutan ennast mõttega, et see aasta ma enam halvemat filmi vaevalt vaadata jõuan.

Kommentaar

Andsin Johann Urbile näitlejaande ja annan talle ka võimaluse mängida parimais filmides.

Kommentaar

Algselt postitas Thugie Vaata postitust
                      2012. Võtab sõnatuks, lohutan ennast mõttega, et see aasta ma enam halvemat filmi vaevalt vaadata jõuan.
                      Jep.Õnneks vaatasin seda filmi kodus ja ma ei saagi aru, miks ma sado-masoga tegelesin...kolmanda päeva lõpuks sain vaadatud.
                      Kinos vaadates oleks lahkunud juba peale kaheksandat minutit...Täielik Crap.

N.Cage:The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans.Päris asjalik.

Kommentaar

Algselt postitas surfaja Vaata postitust
                        Jep.Õnneks vaatasin seda filmi kodus ja ma ei saagi aru, miks ma sado-masoga tegelesin...kolmanda päeva lõpuks sain vaadatud.
                        Kinos vaadates oleks lahkunud juba peale kaheksandat minutit...Täielik Crap.
                        Tore teada, et filmikunstieksperdid on vargad .

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                          Tore teada, et filmikunstieksperdid on vargad .
                          Sa oled idioot. Häid jõule.

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
                            Sa oled idioot. Häid jõule.
                            Ja kes sina üldse oled? Merry Bloody Christmas.

Kommentaar

Sai üks kerge filmiralli tehtud.
                              Kõigepealt oli selline action/õudus/thriller PANDORUM

Suht huvitav story, mõnusalt pingeliselt üles kruvitud, nunnud koletised, nõrk lõpp. Soovitan soojalt 6.5/10 (sellise zanri kohta päris hea).

Siis sai kedratud järgmine film peale: MYSTERIOUS SKIN

Päris masendav draama, selle kõige positiivsemas mõttes Film räägib kahest noormehest keda väikse posina oli vägistatud, ja nüüd on peast sassi läind. Film on lihstalt nii masendavas võtmes tehtud , et pärast filmi vaatamist tekkis ikka väga sügav depress peale. 8/10 Hoiatus: Hästi palju pedereerimise tseene!

siis vikasin peale : (500) DAYS OF SUMMER-i

Hinne mis oli pandud filmile lihtsalt sundis seda vaatama. Kahjuks pidin pettuma, üks suvaline kaadrite vahetamine käib, kellele meeldib briti popp muusika, sellele ehk head lood mägnivad iga natukese tagant taustaks, aga muidu täismõttetu film. Tahetakse midagi öelda, aga mida nad öelda tahavad selle filmiga ma aru ei saand. Tüüp armstab naist, teevad keppi, naine enam ei armsta tüüpi, tüübil süda valutab, naine abiellub kelelgi teisega lambist, tüübil veel sitem olla, tüüp räägib selle libuga juttu, annab talle andeks ja kohtub kogemata uue naisega? Kus on nagu iva? Kui mingi point oli, siis ehk see et naised on kõik litsid, seda ma tean juba ammu...4/10

viimaseks filmiks oli ka jube eelpoolnimetatud: The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (originaal nimi siis PORT OF CALL - NEW ORLEANS)

krimi draama. Peategelaseks üdini paha, kuid siiski kõige parem politseinik. Kuna film on tehtud vanameister Werner Herzog-i poolt, siis eriti kritiseerima ei hakkaks, tema teema ongi selliseid imelikke kaadreid filmida. Väga veidra maitsega film, kelelle meeldib sellele meeldib, kellele ei meeldi, ei meeldi kohe üldse. Nõrk story, näitlejatöö päästab juba nähtud kuuldud story. Jällegi ei saanud aru miks film pidi just nii lõppema....lõppp rikkus kogu "dark" teema ära.
                              Siiski hindeks paneks kõva 7/10
                              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                              sigpic

Kommentaar

Kolm eelmainitut nähtud ka viimase kuu jooksul. Hindaks nii:

PANDORUM 7/10
                                MYSTERIOUS SKIN 5/10
                                (500) DAYS OF SUMMER 6/10

See MS oli selgelt nõrk normaalse lõpu puudumise tõttu. Teoorias peaks tegelt hinnet alla poole vedama veel ja parem lõpp filmile tooks hinnet selgelt üles.
                                Pandorum on ikka väga tubli saavutus low budgeti kohta ja DOS oli selline mõnus vaadata - ju peategelaste keemia sobis.

Kommentaar

Working...
                                X