Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Komödiaid raske soovitada, aga seda filmi mitu korda vaadanud ja jättis talutava mulje. Old Dogs
Pärleid leidub ja plussiks paneks, et film suht lühike.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Vampires Suck
selle kohta võib öelda - nii halb, et on isegi hea
vahepeal oli haigelt ebaloogiline ja naerda sai palju, aga ma ei tea kui suur roll oli lilledel
Komödiaid raske soovitada, aga seda filmi mitu korda vaadanud ja jättis talutava mulje. Old Dogs
Pärleid leidub ja plussiks paneks, et film suht lühike.
Noh, ma isegi ei teadnud, et selline film kunagi tehtud on.
Aga joonisfilmi sari peaks siiski pigem klassikute hulka kuuluma.
Edit: Oot , midagi tuleb meelde...mingi eelmine aasta vist kunagi kinos oli treiler ka Muumitrollid ja mingi verine jaanipäev or something. Ent seegi oli polnud minu arust mängufilm.
Vaatasin Death at a Funeral (2010)
tuttav nimi oli, nagu oleks näinud, aganiiuus, et ei saa olla.
ja siis 5 minutit sisse.
ma olen seda filmi näinud
Death at a Duneral (2007) oli täpselt sama, ainult siis olid veel enamjaolt valged inimesed, nüüd suudeti nimekad mustad tuua. MIKS?
MIKS teha sama filmi kolm aastat hiljem uuesti ? täpselt sama sisu, samad naljad isegi kohati.
pettumus eile oli niivõrd suur, mis on maailmast saamas...
Kommentaar