Nendele keda Inception mindfuckis soovitaks vaadata filmi nimega Memento
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
ei tea kas need filmid on siit juba läbi käinud või mitte, aga soovitan soojalt !
mõlemas on peaosas John Cusack.
päris õudukateks ei nimetaks kumbagi, pigem sellised põnevikud.
the ice harvest
ja
identity
hüva filmi vaatamist
Kommentaar
-
Võib sekundeerida, hulga kammikam : DAlgselt postitas matys Vaata postitustNendele keda Inception mindfuckis soovitaks vaadata filmi nimega Memento
Kommentaar
-
Ma olin kindel, et kuskil foorumiavarustes on fitti või Kaarel maininud The Business'i, aga ei leia. Väga mõnus briti gangster-flick.
Danny Dyeri kaudu leidsin foorumist, mis oli fitti kõige lemmikum film läbi aegade veebruar 2005 seisuga - Human Traffic. See nii head muljet ei jätnud.
Kommentaar
-
Peaks üle vaatama, et kuidas ta praegu tundub. Nooremana mulle ilmselgelt imponeeris see clubbing-skeene käsitlus väga, kuna oli omal sellega puutepunkte rohkem ja nii. (The weekend has landed. All that exists now is clubs, drugs, pubs and parties. - Tundus väga akuraatne moto.) Soundträkk on aga endiselt mul playlistis.Algselt postitas Jasper Vaata postitustDanny Dyeri kaudu leidsin foorumist, mis oli fitti kõige lemmikum film läbi aegade veebruar 2005 seisuga - Human Traffic. See nii head muljet ei jätnud.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Sikutan. Businessi soundtrack on ka puhas kuld. Righiera tantsusammudes Duran Duran; Rick James; Giorgio Moroderi koostöö Blondie-ga; Talk Talki lugu, mida noorematele põlvedele tutvustas Gwen Stefani jnejnejne.Algselt postitas fitti Vaata postitustPeaks üle vaatama, et kuidas ta praegu tundub. Nooremana mulle ilmselgelt imponeeris see clubbing-skeene käsitlus väga, kuna oli omal sellega puutepunkte rohkem ja nii. (The weekend has landed. All that exists now is clubs, drugs, pubs and parties. - Tundus väga akuraatne moto.) Soundträkk on aga endiselt mul playlistis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuidas vedada suu totaalselt kõrvuni? TITANIC II!!! Kõige kehvem CGI, supersitad näitlejatööd, naljakad statistid ja üldse. ÜLIRAJU!!
edit. kui suures paanikas aetakse inimesi liftidesse, et neid päästepaatidesse panna, siis hüppab korraga üks naine liftist välja ja karjatab: "Oh no, I forgot my tampax!" Sellest paremat filmi annab teha.
Mäletan kui mulle esimest korda räägiti, et selline film on tehtud arvasin, et minu kallal tehakse mingit lolli nalja. Kahjuks ei tehtud...
Kommentaar
-
Ma ei saagi nüüd aru, kuidas üldse Inception kellelegi mindfuck efekti pakkus.Algselt postitas matys Vaata postitustNendele keda Inception mindfuckis soovitaks vaadata filmi nimega MementoAlgselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
Õnneks tuleb jõulude ajal telekast suht palju head kraami. Nii, et vaatasin paar asja ära siin viimase nädala jooksul:
1.Unstoppable
Ei midagi erilist. Denzel mängib järjekordselt oma tavalist rolli - tark must mees.
6/10
2.Black Swan
Aronofsky pole küll kunagi ühtegi halba filmi teinud, aga mulle ei meeldinud. Võibolla minu isiklik täielik ebasümpaatia balletti vastu.
4/10
3.Mr.Nobody
Tallinna gaala rahva valik. Omamoodi, aga liiga igav minu jaoks
5/10
4.Planet 51
Multikale antud punktid väljendavad ka selle sisu.
5/10
5.Ghost Writer
Tallinna parim film ja võib öelda, et vist õigustatult.
8/10
6.Miesten Vuoro
Kes teab, see teab - Mun ystava Juuso!
6/10
7.Jonah Hex
Täielik kräpp!
2/10
8.The Next Three Days
Väga meeldis! Crowe on ikka kunn.
9/10
9.Tomorrow When The War Began
Ilusad noored tüdrukud, aga see on ka kõik.
3/10
10.Despicable Me
Kollased kutid olid ikka väga spetsid!
7/10
11.Top Gear Apocalypse
May ja Hammondi täielik läbi kukkumine.
2/10
12.Wall Street Money Never Sleeps
enamvähem, kuid ei midagi erilist.
5/10
13.Clarkson The Italian Job
Clarksoni film hooaegade vahel oli parem, kui May ja Hammondi üritus, kuid seegi oli igav. Kolmekesi on nad veits pädevamad.
4/10
14.Knight And Day
Igavuse peletamiseks paras.
4/10How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuidas vedada suu totaalselt kõrvuni? TITANIC II!!! Kõige kehvem CGI, supersitad näitlejatööd, naljakad statistid ja üldse. ÜLIRAJU!!
edit. kui suures paanikas aetakse inimesi liftidesse, et neid päästepaatidesse panna, siis hüppab korraga üks naine liftist välja ja karjatab: "Oh no, I forgot my tampax!" Sellest paremat filmi annab teha.
Seda sitta tahtsin oma silmaga näha ja noo, Movie Feil 2010 auhind peaks kindel olema.. Erieffektid või mis iganes need olid, on ikka väga mööda.Üldsegi tundub,et pole isegi mitte uuritud, kuidas laev töötab ja liigub. Kurb.
Kommentaar
-
Kuidas jõulud ja telekas on seotud Unstoppable, Black Swan-i, Next three Days-i ja Despicable Me-ga seotud on?Algselt postitas Roosaelevant Vaata postitustÕnneks tuleb jõulude ajal telekast suht palju head kraami. Nii, et vaatasin paar asja ära siin viimase nädala jooksul:
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar