Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Film

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nendele keda Inception mindfuckis soovitaks vaadata filmi nimega Memento

Kommentaar

ei tea kas need filmid on siit juba läbi käinud või mitte, aga soovitan soojalt !

mõlemas on peaosas John Cusack.
      päris õudukateks ei nimetaks kumbagi, pigem sellised põnevikud.
      the ice harvest
      ja
      identity

hüva filmi vaatamist

Kommentaar

Algselt postitas matys Vaata postitust
        Võib sekundeerida, hulga kammikam : D

Kommentaar

Ma olin kindel, et kuskil foorumiavarustes on fitti või Kaarel maininud The Business'i, aga ei leia. Väga mõnus briti gangster-flick.

Danny Dyeri kaudu leidsin foorumist, mis oli fitti kõige lemmikum film läbi aegade veebruar 2005 seisuga - Human Traffic. See nii head muljet ei jätnud.
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
            Danny Dyeri kaudu leidsin foorumist, mis oli fitti kõige lemmikum film läbi aegade veebruar 2005 seisuga - Human Traffic. See nii head muljet ei jätnud.
            Peaks üle vaatama, et kuidas ta praegu tundub. Nooremana mulle ilmselgelt imponeeris see clubbing-skeene käsitlus väga, kuna oli omal sellega puutepunkte rohkem ja nii. (The weekend has landed. All that exists now is clubs, drugs, pubs and parties. - Tundus väga akuraatne moto.) Soundträkk on aga endiselt mul playlistis.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
              Peaks üle vaatama, et kuidas ta praegu tundub. Nooremana mulle ilmselgelt imponeeris see clubbing-skeene käsitlus väga, kuna oli omal sellega puutepunkte rohkem ja nii. (The weekend has landed. All that exists now is clubs, drugs, pubs and parties. - Tundus väga akuraatne moto.) Soundträkk on aga endiselt mul playlistis.
              Sikutan. Businessi soundtrack on ka puhas kuld. Righiera tantsusammudes Duran Duran; Rick James; Giorgio Moroderi koostöö Blondie-ga; Talk Talki lugu, mida noorematele põlvedele tutvustas Gwen Stefani jnejnejne.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                Kuidas vedada suu totaalselt kõrvuni? TITANIC II!!! Kõige kehvem CGI, supersitad näitlejatööd, naljakad statistid ja üldse. ÜLIRAJU!!

edit. kui suures paanikas aetakse inimesi liftidesse, et neid päästepaatidesse panna, siis hüppab korraga üks naine liftist välja ja karjatab: "Oh no, I forgot my tampax!" Sellest paremat filmi annab teha.

Mäletan kui mulle esimest korda räägiti, et selline film on tehtud arvasin, et minu kallal tehakse mingit lolli nalja. Kahjuks ei tehtud...

Kommentaar

"Nude Nuns with Big Guns"

mhh, liiga raju. puhas mõnuagendi film. lihtsalt naera ja nuta.

väike review:
                  Nude Nuns with Big Guns Directed by: Joseph Guzman USA, 2010 Exploitation, 85min In the wake of Quentin Tarantino and Roberto Rodriguez...
                  How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Algselt postitas matys Vaata postitust
                    Ma ei saagi nüüd aru, kuidas üldse Inception kellelegi mindfuck efekti pakkus.
                    Algselt postitas Plechazunga
                    Jones doesn't get injuries. Injuries get Jones.

Hmm, that didn't really work.

Kommentaar

Vaatasin lõpuks "Up in the Air" ära ja tuleb tunnistada, et tegemist võib olla tõesti George Clooney parima osatäitmisega üldse. Ja nagu üks filmikriitik foorumis tabavalt ütles: "Up in the Air is a timeless movie that's utterly of its time - a movie of humor, heart and mind."

Kommentaar

Õnneks tuleb jõulude ajal telekast suht palju head kraami. Nii, et vaatasin paar asja ära siin viimase nädala jooksul:

1.Unstoppable

Ei midagi erilist. Denzel mängib järjekordselt oma tavalist rolli - tark must mees.
                        6/10

2.Black Swan

Aronofsky pole küll kunagi ühtegi halba filmi teinud, aga mulle ei meeldinud. Võibolla minu isiklik täielik ebasümpaatia balletti vastu.
                        4/10

3.Mr.Nobody

Tallinna gaala rahva valik. Omamoodi, aga liiga igav minu jaoks
                        5/10

4.Planet 51

Multikale antud punktid väljendavad ka selle sisu.
                        5/10

5.Ghost Writer

Tallinna parim film ja võib öelda, et vist õigustatult.
                        8/10

6.Miesten Vuoro

Kes teab, see teab - Mun ystava Juuso!
                        6/10

7.Jonah Hex

Täielik kräpp!
                        2/10

8.The Next Three Days

Väga meeldis! Crowe on ikka kunn.
                        9/10

9.Tomorrow When The War Began

Ilusad noored tüdrukud, aga see on ka kõik.
                        3/10

10.Despicable Me

Kollased kutid olid ikka väga spetsid!
                        7/10

11.Top Gear Apocalypse
                        May ja Hammondi täielik läbi kukkumine.
                        2/10

12.Wall Street Money Never Sleeps

enamvähem, kuid ei midagi erilist.
                        5/10

13.Clarkson The Italian Job
                        Clarksoni film hooaegade vahel oli parem, kui May ja Hammondi üritus, kuid seegi oli igav. Kolmekesi on nad veits pädevamad.
                        4/10

14.Knight And Day

Igavuse peletamiseks paras.
                        4/10

Kommentaar

Soovitan veel Faster'it ka. Hea film Dwayne Johnsoni poolt.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                            Kuidas vedada suu totaalselt kõrvuni? TITANIC II!!! Kõige kehvem CGI, supersitad näitlejatööd, naljakad statistid ja üldse. ÜLIRAJU!!

edit. kui suures paanikas aetakse inimesi liftidesse, et neid päästepaatidesse panna, siis hüppab korraga üks naine liftist välja ja karjatab: "Oh no, I forgot my tampax!" Sellest paremat filmi annab teha.

Seda sitta tahtsin oma silmaga näha ja noo, Movie Feil 2010 auhind peaks kindel olema.. Erieffektid või mis iganes need olid, on ikka väga mööda.Üldsegi tundub,et pole isegi mitte uuritud, kuidas laev töötab ja liigub. Kurb.

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant Vaata postitust
                              Õnneks tuleb jõulude ajal telekast suht palju head kraami. Nii, et vaatasin paar asja ära siin viimase nädala jooksul:
                              Kuidas jõulud ja telekas on seotud Unstoppable, Black Swan-i, Next three Days-i ja Despicable Me-ga seotud on?

Kommentaar

ma loodan, et sa meelega iroonitsed. muidu ei oska ma midagi öelda.

Kommentaar

Working...
                                X