Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Film
Collapse
X
-
Kurat, läksin Solarisse kuumavarju ja siis hakatakse tuletõrjehäiret tegema. CC Plazas niimoodi ei juhtuks!Kommentaar
-
Kamoon, hea džõugivõimaluse magasid maha. Sa oleksid pidanud ütlema "Läksin kinno kuumavarju ja siis hakatakse tuletõrjehäiret tegema" ja siis oleks Devil küsinud "Mis kinos see oli, Plazas nagunii" ja siis sa oleksid öelnud "Solarises" ja suht naljakas oleks olnud.Kommentaar
-
Devil sebis ise seal ringi, et küll ta oleks aru saanud...Kamoon, hea džõugivõimaluse magasid maha. Sa oleksid pidanud ütlema "Läksin kinno kuumavarju ja siis hakatakse tuletõrjehäiret tegema" ja siis oleks Devil küsinud "Mis kinos see oli, Plazas nagunii" ja siis sa oleksid öelnud "Solarises" ja suht naljakas oleks olnud.Kommentaar
-
Mul on olnud au keset James Bondi filmi 45 minti CC Plaza ukse taga oodata kuni selgus, et maja lähedal asuva prügikonteineri suits põhjustas häire.Kommentaar
-
-
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Tõmbasin ja vaatasin pool-juhuslikult ära filmi 5 Days of August (või 5 Days of Summer), mis on Lõuna-Osseetia sõja kohta (Andy Garcia, Val Kilmer tuntumatest nimedest ka seal sees, mitte küll päris peaosades). Film oli parem kui ma ootasin. Võrdleks umbes selliste kordadega, kui olen telekast niisama midagi viis minutit olude sunnil vaadanud ja pole suutnud seejärel enam kanalit vahetada/muude asjadega tegelema asuda. Süžee oli hea, näitlemine samuti.sigpicKommentaar
-
ma ei ole samuti seda filmi näind, aga pealkiri on paljulubav :PKommentaar
-
Pärast pikki aastaid edasilükkamist sai vaadatud Die Hard 4. Oligi siuke nagu kartsin. Ikka pole enam päris see. Näitlejatööd tundusid üsna viletsatena. Asi pole aga Willise vanuses, pigem tundub ta lihtsalt tülpinud olevat. Ega ka tsenaarium tema tegelaskuju hiilgust ei toeta. Varem oli ikka lust McClane'i juba möla pärast jälgida, nüüd aga ei miskit. Kurikael ei kipu ka just särama. Olyphant Deadwoodis mulle igatahes meeldis, aga siin filmis oli tema puisus kuidagi häiriv. Ja taaskord tuleb tõdeda, et antud filmi rating on järjekordne näide, miks ma imbd naivistlikust usaldamisest loobunud olen.Kommentaar
-
Suveööd on pikad ning läbi sai vaadatud taanlaste Pusher 1-3. Ei mäletagi täpselt, kas siit foorumist sai sellekohane vihje võetud või kuskilt mujalt, kuid triloogia oli täpselt nii hea, kui lubati. Soovitan soojalt, kui kõike kolme ei jõua, siis õpetajalaurilikult soovitaks vähemasti esimese osa ära vaadata. Kunagise Heroiini teekonna (see brittide miniseeria, mille originaalnime ei viitsi otsida-aa traffik ) jätk e heroiin heaoluriigi päälinnatänaval ja lähedase kaameraga üles võetud ühe streetleveli venna argipäev. Analoogiaid, eriti Hollykast, ei oskagi nimetada, kuid põjmaiane kalkus annab asjale täiesti uue vaatenurga. Teine osa pea sama hea, Mads mikkelsen, kui ta nimi õigesti kirja sai, on ses filmis vaatamisväärsus nr üks. Viimane osa võtab asjad kokku refnikult e jätab kõik lahtiseks. Üks argipäev allakäiva narkokaupmehe elust."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
olen hinnanud imdbs kokku 151 filmi ja see on üks vähestest mis saab 10/10st
nautigeСлава Україні! Героям слава!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
. Aga häiriv jah, peaks süüdlastele natuke jalaga andma.
Kommentaar