Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sattusin eile Yle TV 1 vaatame hispaania filmi \"Liblikate keeles\" ehk hispaania keeles \"La lengua de las mariposas\" ja ma üllatusin tõsiselt. See oli minu viimase aja üks suuremaid filmielamusi. Film rääkis pensionärist õpetaja ja 8-aastase poisi siirast sõprusest. Film oli väga vahetu ja ka meeletult ilus. Tegelikult ei julge seda filmi eriti soovitada, sest paljudele võis see kindlasti igav film tunduda- seal polnud ühtegi tapmisstseeni (okei, ühe korra tapeti üks koer ära), tagaajamisstseeni ega nõmedad jalaga takumikku huumorit kah polnud... Aga jah, sellistele Euroopa filminduse austajatele täitsa soovitaks.
Pakun, et üle kümne korra on siin teemas see film tituleeritud parimate sekka.
sest see on hea film
Aaa, selge! Ma jätkuvalt olen juurelnud, et miks teda nimetatakse ära ja vaat mis nüüd välja tuli.
Viimane \"filmielamus\" - Fantastic Four ...Ega filmielamus pole õige sõna..point on selles, et raudselt vaadatav film, sest Dark Angel JA on Invisible Girl. Lihtne.
Juhtusin eile kogemata telekava vaatama ja ossa pagan kui head filmid on tulemas:
Täna: Vertigo
Homme: Unforgiven
Pühap.: Ok pühapäeval ei ole midagi head
Esmasp.:Fight Club
Teisi: Intervjuu vampiiriga, Mees minevikuta
Kolma: Ok siin pole ka midagi
Nelja:Traffic ja mingi film DeNiro ja Penniga.
õudukad ple minu jaox, vaatan ainult siis kui keegi keda ma tõsiselt usaldan kõrval on
muidu meeldivad \"Transporter,\" \"The girl next door,\" \"Armageddon\" neid on weel palju aga nyyd ei tule üxki meelde
õudukad ple minu jaox, vaatan ainult siis kui keegi keda ma tõsiselt usaldan kõrval on
muidu meeldivad \"Transporter,\" \"The girl next door,\" \"Armageddon\" neid on weel palju aga nyyd ei tule üxki meelde
filmiklassika või mis... kuidas titaanik peale läheb?
ok, aitab naljast...
viimane uus film, mida mina vaatasin oli \"batman begins\"
polnud väga vigagi- action\'it oli ja pulli sai kah
siiski tundis film puudust tugevast naispeategelasest... preili holmes ei jätnud nii sügavat muljet kui näiteks vanameister caine alfredina samas võib nentida, et eelmine nahkhiiremehe film (\"batman ja robin\" vist) sai seljatatud
teine film, mida hiljuti innuga vaatasin oli \"fear and loathing in las vegas\"
see kuulub nende teoste hulka, mis kas meeldib väga või ei meeldi üldse
väga kaif... seda lihtsalt peab ise nägema
Algselt postitas cobras
Minul on see üks lemmikfilme, Depp teeb ikka sitaks hää rolli seal (tegelt ta sitte rolle ei teegi). Aga jah...paljudele see film kohe kindlasti ei sobi:P
Algselt postitas cobras
Minul on see üks lemmikfilme, Depp teeb ikka sitaks hää rolli seal (tegelt ta sitte rolle ei teegi). Aga jah...paljudele see film kohe kindlasti ei sobi:P
filmiklassika või mis... kuidas titaanik peale läheb?
ok, aitab naljast...
viimane uus film, mida mina vaatasin oli \"batman begins\"
polnud väga vigagi- action\'it oli ja pulli sai kah
siiski tundis film puudust tugevast naispeategelasest... preili holmes ei jätnud nii sügavat muljet kui näiteks vanameister caine alfredina samas võib nentida, et eelmine nahkhiiremehe film (\"batman ja robin\" vist) sai seljatatud
Kommentaar