Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Film

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

üldiselt jätab ta meelega palju õhku rippuma(teiste sõnadega, iga inimene teeb omad järeldused ning õigeid vastused on iga indiviidi jaoks erinevad)...point ongi ise mõelda ning pean mainima, et see on parem viis kui puust ja punaseks, sest veel usun inimkonna mõtlemisvõimele.

Aga kui soovid, midagi natuke lihtsamat Lynchilt, siis Wild At Heart(nikulas cage ületas end!) ja The Elephant Man(sobib tänasesse meedia/friikide maailma päris hästi...üsna depressiivne, aga mõtlemapanev!).

Kommentaar

The Rise of the Footsoldier. Päris toores film. Brutaalne lausa. Emotsioonivaba, vaatajalt ei nõuta, et ta kriminaalidest peategelastele kaasa elaks. Mingit moraalilugemist samas ka ei ole, lihtsalt räägitakse lugu ära. Ja lugu endisest vutihuligaanist (wetsham, ofkoors) ja tema paari aastakümne pikkusest teest respekteeritud allilmapealikuks on rääkimist väärt. Eriti, kuna see kõik põhineda reaalsetel karakteritel/sündmustel. Muusikaline retrospektiiv on ka vägev, 70.-te lõpu pungist 90.-te keskpaiga eurotiskoni välja. Ainult et peategelast kehastav näitleja on suurema osa sellest kahest tunnist ühe ja sama kivinäoga. Ja see on blodi ännoing, innit.
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

quicksilverscreen.com is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, quicksilverscreen.com has it all. We hope you find what you are searching for!
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
          The Rise of the Footsoldier. Päris toores film. Brutaalne lausa.
          We were just having a laff.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Cloverfield
            minge, vaadage, mõelge
            visuaalsemalt üks viimaseaja parimaid filme
            täielik meistriteos
            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
              Cloverfield
              minge, vaadage, mõelge
              visuaalsemalt üks viimaseaja parimaid filme
              täielik meistriteos
              On kavas küll. Treilerit vaadates tekitas suure huvi.

Kommentaar

siis tõenäoliselt on kehv film :P

ma ise lihtsalt olen treileritest loobunud kolmel põhjusel...need on kuradi sarnased reeglina/neid teevad eraldi tegelased mitte režissöörid(ehk siis enamasti on tähtsaks peetud teisi asja, mida näidata)/ja nad vahest reedavad mingid asjad ette

Kommentaar

Algselt postitas alvarez Vaata postitust
                  siis tõenäoliselt on kehv film :P

ma ise lihtsalt olen treileritest loobunud kolmel põhjusel...need on kuradi sarnased reeglina/neid teevad eraldi tegelased mitte režissöörid(ehk siis enamasti on tähtsaks peetud teisi asja, mida näidata)/ja nad vahest reedavad mingid asjad ette
                  jutt iseenesest õige, kuid julgeks väita, et siinkohal on siiski tegu erandiga
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

See just teebki selle filmi minujaoks põnevaks ,et filmi sisu on hoitud kaua saladuses ja ega sealt trailerist kah palju teada ei saa.
                    Mingi olevus seal NY igatahes möllab.

Kommentaar

kuulge... mis film see oli, kus koera nimi oli cantona ja kaks mingit blõulki istsuid vannis ja arutasid, et miks osadel inglise liiga meeskondadel on korneri lipud kolmnurksed ja osadel nelinurksed.. ja tuli välja, et see sõltus kas sats on FA karika võitnud või ei....

rohkem nagu eredamaid kohti filmist meelde ei tule.. aga mis filmi nimi oli?? aitab ehk keegi?

Kommentaar

"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

the mist

ja kas keegi suudab mulle ära seletada, miks selle filmi skoor nii kõrge on?
                          ma pole tõenäoliselt halvemat filmi näinud.
                          täpselt nagu halb b kategooria film, väga halb.
                          maksin selle eest veel mingid totakad 130.-. tahtsin pärast 15 min ära minna, aga rahast hakkas kahju. vähemalt naerda sai. jah julm õudukas.

Paar filmi, mida viimasel ajal vaadanud.

Juno - ellen page oli sitaks hea seal. http://www.imdb.com/title/tt0467406/
                          Cidade de deus - parimad filme, mida mina olen näinud. http://www.imdb.com/title/tt0317248/
                          Eastern Promises - Oli ja ei olnud ka, aga Viggo Mortinseni näha venelast mängimas oli juba iseenesest tore. http://www.imdb.com/title/tt0765443/
                          No Country for Old Men - normaalne, aga samas ei midagi erilist. Javier Bardem oli hea seal. http://www.imdb.com/title/tt0477348/
                          I Am Legend - mhh. ma ei tea. igav veits. polnud päris minu film ilmselt, kuigi ootused olid suured. http://www.imdb.com/title/tt0480249/

Nüüd, siis
                          We Own The Night - http://www.imdb.com/title/tt0498399/
                          ja Atonement - http://www.imdb.com/title/tt0783233/
                          How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Mist - oli jama
                            I am Legend - oli hea
                            Hitman - on väga hea

Alien vs Prdeator 2 - türrrrrrra milline õudukas

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                              The Rise of the Footsoldier. Päris toores film. Brutaalne lausa. Emotsioonivaba, vaatajalt ei nõuta, et ta kriminaalidest peategelastele kaasa elaks. Mingit moraalilugemist samas ka ei ole, lihtsalt räägitakse lugu ära. Ja lugu endisest vutihuligaanist (wetsham, ofkoors) ja tema paari aastakümne pikkusest teest respekteeritud allilmapealikuks on rääkimist väärt. Eriti, kuna see kõik põhineda reaalsetel karakteritel/sündmustel. Muusikaline retrospektiiv on ka vägev, 70.-te lõpu pungist 90.-te keskpaiga eurotiskoni välja. Ainult et peategelast kehastav näitleja on suurema osa sellest kahest tunnist ühe ja sama kivinäoga. Ja see on blodi ännoing, innit.
                              Kusagilt on võimalik subtiitreid ka sebida?

Kommentaar

Algselt postitas siim14 Vaata postitust
                                Kusagilt on võimalik subtiitreid ka sebida?
                                ei, aga siit saad umbes aimu millest nad räägivad.
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X