Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Presidendiralli algamas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Presidendiralli algamas\'

Algselt postitas Maarek

Mul on kahjuks tunne, et see tont, kes pukki ronib, on lõppkokkuvõttes Savisaar
    no las saab presidendiks. täiesti mõttetu ametikoht on tglt ju see. MIda ta seal peale hakkab? rägib mingeid aastapäevakõnesid ning paneb aegajalt vetot peale mõnele seadusele. ning mis saaks keskerakonnast, kui savikat enam nende ridades pole? mis motivatsioon oleks sis Savisaarel presidendiks minna?

Kommentaar

mulle tundub ka, et savikas sellel korral veel preskuks ei taha.
      presku käed on eestis ikka liiga lühikesed temalaadse mehe jaoks.
      14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Minu ülimalt professionaalne arvamus.

Toomas-Hendrik Ilves, sest presidendirolli võiks vahelduseks kanda keegi, kel rohkem sarnasusi Lennart Meri ja Vaira-Vike Freibergaga (välispoliitiline pädevus), kes on ilmekalt näidanud oma positsiooni võimalusi. Paraku, jah, on neid võimalusi siiski vähe, nii et ainsaks kahtluseks THI valimisel on minu jaoks, et ehk suudaks ta muudes ametites Eesti heaks rohkem ära teha. Samas pole ta veel niivõrd vana, küll jõuab.

Rüütel on minu jaoks justkui tema vastand, kes meeldib ehk rahvale enam, ent kellest sisulist kasu ei ole; vanust on ka juba päris palju turjal, ei ole üldse kindel, et ta need 5 aastat vastu peab. Presidendiks saagu ikka see, kes riigi heaks enam suudab ära teha, eriti välispoliitikas.

Savisaar? Kes siis kesikuid juhtima hakkaks? Ilma vanameheta oleks kogu bande ju kari peata kanu. Ja temalgi, nagu uvv õigesti märkis, on muudes ametites hulga lihtsam mõju avaldada.

Rohkem piisavalt karismaatilisi inimesi presidendiameti jaoks ei näe...
        Which ship has never docked at Liverpool?
        The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas fitti
          Mina näeksin heameelega Ilvest järgmise presidendina. Paraku pean isegi Rüütlit temast tõenäolisemaks variandiks.
          Selle isegi Rüütli saamise tõenäosust hindan ma hetkel suuremaks,kui kõigi teiste võimalusi kokku.:P
          Niiet, kui üllatusi ei tule,siis jälle Rüütel

Kommentaar

Peeter Oja presidendiks!!!!
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

sesuhtes, et ikkagist Ergma.. mõelge ise.. tark naine teine.. ka Meriga oli põgusalt kokkupuuteid.. ja ma ei näe põhjust, miks ei võiks olla eestil naispresident.. arukas, delikaatse sõnavalikuga, keeled suus.. normaalne!

Kommentaar

Läkski nii nagu arvata oli. Ja homme on sama seis - väga kindel selles olen.
                Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

nahhui 3 häält jäi puudu

Kommentaar

nahhui 3 häält jäi puudu
                    See läks nüüd küll napilt, eks ole...

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy

Läkski nii nagu arvata oli. Ja homme on sama seis - väga kindel selles olen.

Ilmselt jah homme sama seis.
                      Mul vaid üks provotseeriv küsimus, kuidas homme kõik, kes täna ühe kandidaadi poolt, homme hoopis teise poolt. Väga silmakirjalik kas pole
                      Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Riigikogu, mis isegi ei püüa oma põhiseaduslikku kohust täita, tuleks laiali saata. Midagi muud kommenteerida polegi.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

ma lohutan end sellega, et president valitakse salajasel hääletusel. ka valimiskogus. äkki mõni vend tunneb südametunnistuse piina ja teeb ristikese erakonna esimehe käsust hoolimata õigesse kastikesse.
                          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

keegi teadjam akki oskab oelda- mis moodi ja kas on voimalik rahval Riigikogu laiali saata?
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

keegi teadjam akki oskab oelda- mis moodi ja kas on voimalik rahval Riigikogu laiali saata?
                              ja mis kasu sellest saaks? Rahvaliit ja Keskid saaksid hetkel praeguse 35 asemel juurde veel mingi 10 kohta ning on asi veel hullemalt pees

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

rahval puudub seaduslik võimalus parlamendi laiali saatmiseks. jumal tänatud, ma ütlen.
                                «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                                «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Working...
                                X