Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jõhvis ikka väga käest läinud see asi..

Ma ei saa aru miks nad seal aknaid lõhuvad, seal ju kõik puhta venkud.
    Algselt postitas budulojus
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Miks eestalstel häbi peaks olema?
      Mul on häbi ainult nendest, kes oma aruga kaitsevad kodumaa au, kuid tegelikult teevad täpselt seda, mida neilt loodetakse punaste kardinalide poolt...
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Miks meil,eestlastel,peaks häbi olema?
        Venelastel peaks ainult häbi olema,enamus noored pätid,naqu näha on.
        Eesti oleks parem ilma kuradi haledate venelasteta.

Kommentaar

Algselt postitas Anetik Vaata postitust
          aga tegelikult milleks see kõik on, ma ei saa aru?

sellepärast et suurele Venemaale on sedasi kasulik. vbla mõnele raske uskuda, aga nii see on. suurriigid valitsevad maailma.

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
            Jõhvis...
            Ma ei saa aru miks nad seal aknaid lõhuvad, seal ju kõik puhta venkud.
            Sa oled siis asjast ikka väga valesti aru saanud...
            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
              Sa oled siis asjast ikka väga valesti aru saanud...

just. vahet pole nende jaoks kelle vara nad lõhuvad, neil on vaja möllu.

Kommentaar

milleks see yldse vaja on? kas see pronkssõdur segab kedagi ve? et milleks te võitlete mälestussammaga? kas on mingi kasu või mis, ma ei saa aru. et ma tegelikult ei ole selline hull vene patrioot, kes mõtleb et aint venelased kõik on head ja nii. ma tahaks tõesti aru saada, milleks see üldse on meil siin Tallinnas?

Kommentaar

mees, saad aru, pronksõdur andis lihtsalt põhjuse märatsema hakata, see ei huvita tegelt kedagi...see on Eesti igapäev, et vene ja Eesti gängid "kohtuvad"...tehke ikka silmad lahti ...koguaeg siuksed olnud, lihtslt nüüd suuremate numbritega, ei tea need nolgid seal pronksõdurist ja Eesti ajaloost essugi
                  Pärnu JK Poseidon

Kommentaar

Mis siin ikka. Inimmasse on õige propaganda korral lihtne mässama saada. Need märatsejad on tavalised inimesed meie keskelt. Meie peame praegu lihtsalt ootama, kuni olukord maha rahuneb. Kaua selleks aega võtab, seda küll ei oska ennustada. Vastutab selle maradööritsemise eest aga Venemaa valitsus. Pole olnud ühtegi avaldust, kus venemaa oma kaasmaalaste märatsemise hukka mõistab - järelikult on see neile kasulik. Putinil piisaks vaid ühest lausest ja venelaste märatsemine lõpeks, selle asemel valatakse vaid õli tulle. Paistab, et venemaa niiditõmbjatele on oma rahva peksmine ükskõik.

Kui see kõik lõpeb, tuleb meil korraldada Laulupidu, nagu toimus 1988 aastal. Peame näitama maailmale, et eestlased ja ka EV asustavad muust rahvusest kodanikud mõistavad selle vägivalla ja vaenuõhutamise hukka.
                    Seniks aga minu vaikiv protest maailmas olevate kurjade inmeste suhtes. Tallinas märatsejatest on mul aga väga kahju. Suured on alati väikesed inimesed oma tahtmistele ohvriks toonud.
                    Vaadakem, et meie nende ohvriteks ei satuks.
                    Rahu kõigile!
                    On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                    I don’t care what you think of me!
                    Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Algselt postitas Anetik Vaata postitust
                      milleks see yldse vaja on? kas see pronkssõdur segad kedagi ve? et milleks te võitlete mälestussammaga? kas on mingi kasu või mis, ma ei saa aru. et ma tegelikult ei ole selline hull vene patrioot, kes mõtleb et aint venelased kõik on head ja nii. ma tahaks tõesti aru saada, milleks see üldse on meil siin Tallinnas?
                      Miks sa arvad, et neid su rahvuskaaslasi, kes seal praegu laamendavad see sõdur üldse kotib?

Sel pole midagi pistmist enam monumentide ega millegi muuga, on lihtsalt kari loomi linnas märatsemas (just, loomi, need ei ole inimesed).

Kommentaar

Pean nõustuma siin jonmani sõnadega. Puuslik on lihtsalt ettekääne teha pättidel avalikult seda, mida nad muidu teeksid varjatult - varastada korteritest ja autodest, kakelda üksteisega Lasnamäe keldribaaris jne. Ega nad siis sellepärast ei oleks jätnud enda tänast süstlakogust veeni laskmata või naabrimehele pussi kohtu virutamast. Nüüd tekkis järsku võimalus seda kõike avalikult teha ja veel kiitust teenida.

Kommentaar

putsi. ma ei taha kuulda ühtegi lolli juttu teemel, et oma maa, tahan ja teen ning lehvitan lippu, kus tahan. miks lehvitada eesti lippu ainult 9ndal mail tõnismäel? miks mitte 17ndal märtsil ja hyperrimis? või 24ndal oktoobril ja draamateatris?

Kommentaar

kebab on asjast õigesti aru saanud.

pronksmees on vaid ettekääne, mida osavalt on ära kasutatud.

Kommentaar

Eston, mis Sa nüüd täpselt räägid meile? ...
                              Pärnu JK Poseidon

Kommentaar

Vabastajad ja kultuurrahvas teeb õhtust jalutuskäiku promenaadil...
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X