Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Miks eestalstel häbi peaks olema?
Mul on häbi ainult nendest, kes oma aruga kaitsevad kodumaa au, kuid tegelikult teevad täpselt seda, mida neilt loodetakse punaste kardinalide poolt...
Miks meil,eestlastel,peaks häbi olema?
Venelastel peaks ainult häbi olema,enamus noored pätid,naqu näha on.
Eesti oleks parem ilma kuradi haledate venelasteta.
milleks see yldse vaja on? kas see pronkssõdur segab kedagi ve? et milleks te võitlete mälestussammaga? kas on mingi kasu või mis, ma ei saa aru. et ma tegelikult ei ole selline hull vene patrioot, kes mõtleb et aint venelased kõik on head ja nii. ma tahaks tõesti aru saada, milleks see üldse on meil siin Tallinnas?
mees, saad aru, pronksõdur andis lihtsalt põhjuse märatsema hakata, see ei huvita tegelt kedagi...see on Eesti igapäev, et vene ja Eesti gängid "kohtuvad"...tehke ikka silmad lahti ...koguaeg siuksed olnud, lihtslt nüüd suuremate numbritega, ei tea need nolgid seal pronksõdurist ja Eesti ajaloost essugi
Mis siin ikka. Inimmasse on õige propaganda korral lihtne mässama saada. Need märatsejad on tavalised inimesed meie keskelt. Meie peame praegu lihtsalt ootama, kuni olukord maha rahuneb. Kaua selleks aega võtab, seda küll ei oska ennustada. Vastutab selle maradööritsemise eest aga Venemaa valitsus. Pole olnud ühtegi avaldust, kus venemaa oma kaasmaalaste märatsemise hukka mõistab - järelikult on see neile kasulik. Putinil piisaks vaid ühest lausest ja venelaste märatsemine lõpeks, selle asemel valatakse vaid õli tulle. Paistab, et venemaa niiditõmbjatele on oma rahva peksmine ükskõik.
Kui see kõik lõpeb, tuleb meil korraldada Laulupidu, nagu toimus 1988 aastal. Peame näitama maailmale, et eestlased ja ka EV asustavad muust rahvusest kodanikud mõistavad selle vägivalla ja vaenuõhutamise hukka.
Seniks aga minu vaikiv protest maailmas olevate kurjade inmeste suhtes. Tallinas märatsejatest on mul aga väga kahju. Suured on alati väikesed inimesed oma tahtmistele ohvriks toonud.
Vaadakem, et meie nende ohvriteks ei satuks.
Rahu kõigile!
On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
milleks see yldse vaja on? kas see pronkssõdur segad kedagi ve? et milleks te võitlete mälestussammaga? kas on mingi kasu või mis, ma ei saa aru. et ma tegelikult ei ole selline hull vene patrioot, kes mõtleb et aint venelased kõik on head ja nii. ma tahaks tõesti aru saada, milleks see üldse on meil siin Tallinnas?
Miks sa arvad, et neid su rahvuskaaslasi, kes seal praegu laamendavad see sõdur üldse kotib?
Sel pole midagi pistmist enam monumentide ega millegi muuga, on lihtsalt kari loomi linnas märatsemas (just, loomi, need ei ole inimesed).
Pean nõustuma siin jonmani sõnadega. Puuslik on lihtsalt ettekääne teha pättidel avalikult seda, mida nad muidu teeksid varjatult - varastada korteritest ja autodest, kakelda üksteisega Lasnamäe keldribaaris jne. Ega nad siis sellepärast ei oleks jätnud enda tänast süstlakogust veeni laskmata või naabrimehele pussi kohtu virutamast. Nüüd tekkis järsku võimalus seda kõike avalikult teha ja veel kiitust teenida.
putsi. ma ei taha kuulda ühtegi lolli juttu teemel, et oma maa, tahan ja teen ning lehvitan lippu, kus tahan. miks lehvitada eesti lippu ainult 9ndal mail tõnismäel? miks mitte 17ndal märtsil ja hyperrimis? või 24ndal oktoobril ja draamateatris?
Kommentaar