jama siin liiga poliitliseks minna...aga mina kui patrioot ei suuda vaadata tiblasi ja nolke Eestit lammutamas ja mustamas...rääkimata veel venemaa poliitikute jutust...ei tohi lasta endale pähe astuda, kui nad tahtsid "sõda" tänavatel, siis tuleb sõjavägi ka välja tuua ja nad lihtsalt maha suruda, siuksed muidu ju aru ei saa...see on see kui oled nõela otsas siis, kui peaks koolis olema...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pronkssõdur
Collapse
X
-
Algselt postitas jonman25 Vaata postitustEston, mis Sa nüüd täpselt räägid meile? ...
Miks mingid idioodid ei saa aru,et praegu tänavale minnes ja karjudes "tibladele molli" tehakse meie politsei elu veel raskemaks...INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
kle, mul juba tundus, et eestlastel hakkab üle pika aja jälle ühtsus tekkima, ma küll kaihvisin, kuidas kõik - ühel või teisel moel - ühe asja eest väljas olid. (ma küll ei kiida heaks neid, kes tõesti läksid tänavatele, olgugi, et endalgi oli kihk)...kui siiski, ärge mehed hakkake siukest jama ajama, eksPärnu JK Poseidon
Kommentaar
-
Algselt postitas jonman25 Vaata postitustjama siin liiga poliitliseks minna...aga mina kui patrioot ei suuda vaadata tiblasi ja nolke Eestit lammutamas ja mustamas.....
kõik siin on patrioodid! saad aru? nutad ja vaatad... kui sa õige ajudega eestlane oled. maailmale pea jääma mulje et siin ainult vene debiilikud möllavad võimude vastu!
kui asi läheks rahvuste vaheliseks, siis see oleks ju vesi jälle Putini veskile.
Kommentaar
-
Algselt postitas jonman25 Vaata postitustkle, mul juba tundus, et eestlastel hakkab üle pika aja jälle ühtsus tekkima, ma küll kaihvisin, kuidas kõik - ühel või teisel moel - ühe asja eest väljas olid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Anetik Vaata postitustma ei taha üldse teiega väitelda, teil on olemas oma arvamus ja te ikka seda ei muuda. aga tahaks et te aru saage, et ei ole kõik venelased mingid kuritegijad ega suhtu eestlastele negatiivselt. kas inimene on hea või ei, see ei sõltu tema rahvast.
aga küsin ainult, kas sa saad ikka aru et siin toimuv on puhtalt Putini kätetöö?
Kommentaar
-
Algselt postitas jonman25 Vaata postitustparaku pean nentima, et hetkel tõepoolest ei tasu inimestel tänavale minna....aga....oleneb kuidas asi areneb...tuletage meelde, kuidas Eesti taasiseseisvus, just inimeste jõul...niiet olgu üldiselt valmis
jah aga saa ka aru, et hetkel on meil mida kaotada, siis oli meil ainult võita võimalik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Anetik Vaata postitustma ei taha üldse teiega väitelda, teil on olemas oma arvamus ja te ikka seda ei muuda. aga tahaks et te aru saage, et ei ole kõik venelased mingid kuritegijad ega suhtu eestlastele negatiivselt. kas inimene on hea või ei, see ei sõltu tema rahvast.
Kommentaar
-
Pole siiani sõna võtnud, sest Ertz on välja öelnud kõik selle mida isegi mõelnud.
Lisaksin, et suurriikidele on hädavajalik omada vaenlast ja nendega kogu aeg tegelda, sest ühiselt vaenlase vastu "võitlemine" hoiab oma rahva ühtsena, mida suurriikidel on muidu väga raske saavutada. Ega siis ainult Venemaa, täpselt samuti ka Usa ja Hiina - kes siis vastavalt töötlevad Afganistaani, Iraaki, Iraani ja Taiwani.
Muide, ega me siis pole Vene ainukesed ohvrid - olgem ausad, kui võtame bbc lahti, siis tähtsuselt samaväärselt on ka näiteks Vene vastu "võitlevad" Poola/Tšehhi oma raketikilbiga.
EDit: Vene riigi propagandamasin on muidugi üle kõige.
Kommentaar
-
võib-olla on see karm...aga selliste asjade käigu juures võib meil tekkida sama efekt, mis ameeriklastel moslemitega...ainult äärmuslased on terroristid (0.001%), aga ameeriklaste jaoks on nad kõik terrorismi kahtlusega...meil võib tekkida olukord, kus iga venelane on tibla vms (kuigi tegelikult samamoodi väga väike %)Pärnu JK Poseidon
Kommentaar
-
Algselt postitas Anetik Vaata postitustma ei taha üldse teiega väitelda, teil on olemas oma arvamus ja te ikka seda ei muuda. aga tahaks et te aru saaks, et ei ole kõik venelased mingid kuritegijad ega suhtu eestlastele negatiivselt. kas inimene on hea või ei, see ei sõltu tema rahvast.
Mis kõik venelased? Venelasi on Eestis 500000 ja ma tunnen mitmeid väga lahedaid inimesi ja tean, et enamus nimetatud numbrist on normaalsed inimesed.
Keegi ei süüdista venelasi eestis.
Eestlaste seas on samasugune protsent idioote nagu need venelased, kes seal märastsevad praegu. Siin pole mingit imet. Aga ... Ega need seal niisama ei märatse...osav propaganda on viianud sajandeid suhteliselt lihtsameelset tavainimest kahurilihaks ja siin pole midagi parata. Kahju on neist noortest.
Siin ole midagi teha - ma loodan, et sina anektik oled mõtlev inimene ja saad samadest asjadest aru. Kui sa ütled, et sulle see monument midagi tähendas, siis...mind see küll üllataks. Ja isegi kui see nii oleks, siis ma ei mõista, mida mingi asja ühest kohast teise tõstmine nii väga muudaks? Et see on põhjus,et kesklinn puruks peksta??? Coman!!!!
Ja kes on süüdi? Vanemad nt? Sellest momendil "tegusi tegevast" kontingendist paar protsenti elab ehk omapäi- enamus on lapsed alles. Mida nende vanemad arvavad sellest - miks on vaja oma elu ära rikkuda???
Ma jätaks siin kohal otsa lahti... Liiga aruaamatu on see minu jaoks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar