Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas budulojus
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
      Eile olid seal ka kogunemiste ajad ja kohad, kuid nüüdseks on need maha kooritud. Saatsin lingi politseile ka, loodetavasti oli kasu.

Kommentaar

http://www.mahasavisaar.com/ Saadame savisaare koju!
        Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Algselt postitas TheGunners Vaata postitust
          http://www.mahasavisaar.com/ Saadame savisaare koju!
          Juba olemas.

Kommentaar

Mis parata, turusituatsioon tingib hinna:

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Leidsin veel ühe hea lingi:

http://www.kesknadal.ee/index.php?ac...muse_id=88&tid=

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Kurat, ma pole ammu nii palju naernud, kui Kanal 2 Läti viinauudise ajal. Kui keegi maha magas, siis Postimees paneb selle varsti üles.

Parim tsitaat: "No kurat, mis ma pean mingite venelaste pärast joomata olema vää?"
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

täna oli ka eriti hea kogemus poes kuidas isegi venelased kannatavad oma hõimukaaslaste tegude pärast.
                  seisan mina siis poes järjekorras kus minu ees seisavad 2 vene parmu. üks ütleb teisele: no kuradi valitsus miks nad viina müümise ära keelasid, tahaks ju juua. teine vastab: no kurat tahaks juua jah aga mis need massuurikad seal tallinnas siis laamendavad. Tõlkides polnud see nii naljakas, aga kohapeal mehi vaadata oli ikka ülikoom

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                    Ja midagi sacisaare kohta http://www.postimees.ee/online/gallup_arhiiv.php
                    Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

«Me elame praegu hoopis teises Eestis, kui see oli kaks päeva tagasi. Meie mõttelaad on väga oluliselt muutunud ja ma usun, et seda tajuvad kõik inimesed,» arutleb Savisaar. Foorumil saaksid Savisaare hinnangul kõneleda seaduskuulekad inimesed, ka need, kes ei kiida heaks viimastel päevadel toimunut. Ta kardab, et vastuolud võivad kanduda muidu põranda alla ja suureneda venelaste väljaränne.

Viimane lõik on täislaks
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                        «Me elame praegu hoopis teises Eestis, kui see oli kaks päeva tagasi. Meie mõttelaad on väga oluliselt muutunud ja ma usun, et seda tajuvad kõik inimesed,» arutleb Savisaar. Foorumil saaksid Savisaare hinnangul kõneleda seaduskuulekad inimesed, ka need, kes ei kiida heaks viimastel päevadel toimunut. Ta kardab, et vastuolud võivad kanduda muidu põranda alla ja suureneda venelaste väljaränne.

Viimane lõik on täislaks
                        Kust sa selle võtsid? Sepp (see naine) kirjutas meile selle viimase lause kohta. Edgar mõelnud ikka kogu Eesti haritud inimeste väljarännet. Mitte siis venelaste oma.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                          Kurat, ma pole ammu nii palju naernud, kui Kanal 2 Läti viinauudise ajal. Kui keegi maha magas, siis Postimees paneb selle varsti üles.

Parim tsitaat: "No kurat, mis ma pean mingite venelaste pärast joomata olema vää?"
                          ei teagi, millise rahvuse hulgas alkohoolikute % suurem on,
                          igatahes on kuiv seadus ka eestlastele tugev hoop nagu ka komm-idest v6id n2ha,
                          EU piires piiranguid seada on vist suht lootusetu

«/.../kas olete teinud koostööd alkoholi alal Valka linnavalitsusega. Ütles, et nad olid juba töölt ära läinud. Ei jõudnud. Seega ilmne viinaralli Eestimaalt Lätimaale ja tagasi.»
                          Valga piiripunktist öeldi Postimees Online`ile, et liiklus piiril on tõesti tihenenud ja inimesed helistavad koguni piiripunkti, et küsida, palju tohib alkoholi üle piiri tuua.
                          Ühest Euroopa Liidu riigist teise sõites ei ole mingeid piiranguid ostude ja kaasavõetavate asjade suhtes, kui need on isiklikuks kasutamiseks ja mitte edasimüügiks.
                          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Martin:

Õhtulehe ajakirjanikelt võib muidugi kõike oodata.Isegi seda,et nad eestimaalased ja venelased omavahel ära vahetasid.
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Rabage,odavalt saate raisk.
                              Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Tegin siis ühe huvitava lehe sellel teemal.

Mis te arvate?

Kommentaar

Working...
                                X