Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pronkssõdur
Collapse
X
-
Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
Kommentaar
-
http://www.mahasavisaar.com/ Saadame savisaare koju!Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas TheGunners Vaata postitusthttp://www.mahasavisaar.com/ Saadame savisaare koju!
Kommentaar
-
Kurat, ma pole ammu nii palju naernud, kui Kanal 2 Läti viinauudise ajal. Kui keegi maha magas, siis Postimees paneb selle varsti üles.
Parim tsitaat: "No kurat, mis ma pean mingite venelaste pärast joomata olema vää?"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
täna oli ka eriti hea kogemus poes kuidas isegi venelased kannatavad oma hõimukaaslaste tegude pärast.
seisan mina siis poes järjekorras kus minu ees seisavad 2 vene parmu. üks ütleb teisele: no kuradi valitsus miks nad viina müümise ära keelasid, tahaks ju juua. teine vastab: no kurat tahaks juua jah aga mis need massuurikad seal tallinnas siis laamendavad. Tõlkides polnud see nii naljakas, aga kohapeal mehi vaadata oli ikka ülikoom
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustRien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
«Me elame praegu hoopis teises Eestis, kui see oli kaks päeva tagasi. Meie mõttelaad on väga oluliselt muutunud ja ma usun, et seda tajuvad kõik inimesed,» arutleb Savisaar. Foorumil saaksid Savisaare hinnangul kõneleda seaduskuulekad inimesed, ka need, kes ei kiida heaks viimastel päevadel toimunut. Ta kardab, et vastuolud võivad kanduda muidu põranda alla ja suureneda venelaste väljaränne.
Viimane lõik on täislaksINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitust«Me elame praegu hoopis teises Eestis, kui see oli kaks päeva tagasi. Meie mõttelaad on väga oluliselt muutunud ja ma usun, et seda tajuvad kõik inimesed,» arutleb Savisaar. Foorumil saaksid Savisaare hinnangul kõneleda seaduskuulekad inimesed, ka need, kes ei kiida heaks viimastel päevadel toimunut. Ta kardab, et vastuolud võivad kanduda muidu põranda alla ja suureneda venelaste väljaränne.
Viimane lõik on täislaksWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKurat, ma pole ammu nii palju naernud, kui Kanal 2 Läti viinauudise ajal. Kui keegi maha magas, siis Postimees paneb selle varsti üles.
Parim tsitaat: "No kurat, mis ma pean mingite venelaste pärast joomata olema vää?"
igatahes on kuiv seadus ka eestlastele tugev hoop nagu ka komm-idest v6id n2ha,
EU piires piiranguid seada on vist suht lootusetu
«/.../kas olete teinud koostööd alkoholi alal Valka linnavalitsusega. Ütles, et nad olid juba töölt ära läinud. Ei jõudnud. Seega ilmne viinaralli Eestimaalt Lätimaale ja tagasi.»
Valga piiripunktist öeldi Postimees Online`ile, et liiklus piiril on tõesti tihenenud ja inimesed helistavad koguni piiripunkti, et küsida, palju tohib alkoholi üle piiri tuua.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar