Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ek Vaata postitust
    Samas kui sa seda mõista ei taha ja oleksid edaspidigi hea meelega näinud NSVL punalippe ja sõdurivormis noorhärrasi valvel seismas Tallinna südames siis ei saa ju su arvamust vägisi muuta.
    Nagu ma enne kirjutasin:
    PS. Ma nagu enda arvates selgitan Savisaare ja co seisukohti. Ise ma olin samuti Aljosha teisaldamise poolt. Lihtsalt närvidele käib seee Savisaare suur kritiseerimine igal pool.

Mina olen ka Aljosha teisaldamise poolt ja üleüldse on valitsus äärmiselt õigesti käitunud minu meelest. Mind lihtsalt häirib see, et kõik eestlased, kelle arvates polnud pronkssõduri teisaldamine õige on venemeelsed ning tsiteerides eestimeest "Edgari pepupoisid"

Kommentaar

Moskva lähedal asuva Himki linna võimud keelasid 9. mai miitingu korraldamise.

Koosviibimine oli planeeritud tänaseks juba demonteeritud kuuele II maailma sõjas hukkunud lendurile pühendatud monumendi juures.

Raadiojaam Ehho Moskvõ sõnul soovitasid Himki võimud minna metsa ja seal korraldada oma üritust.

Власти Химок запретили митинг у могилы летчиков-героев 9 мая

Власти подмосковных Химок запретили проводить 9 мая митинг, посвященный воинам, павшим в годы Второй мировой войны, на месте вскрытого захоронения летчиков-героев.

Как сообщил в эфире радиостанции «Эхо Москвы» сопредседатель движения «России - здравый смысл» Николай Москвиченко, «администрация города сказала: «Идите и проводите вашу маевку в лес».

ehk siis minge pidage oma miitingut metsas...

tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

kurat kesklinnas ei saanud sõita, tiblad sõidavad 5km/h fakk küll :S:S

Kommentaar

Algselt postitas eino112 Vaata postitust
          kurat kesklinnas ei saanud sõita, tiblad sõidavad 5km/h fakk küll :S:S

<annab juba tulemust nende aktsioon,
          Koidu peatusest edasi vist enam ei lastagi
          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Trollisõit Kaubamaja juurest Tõnismäele võttis pool tundi aega. Algul ei saanud aru mis toimub, aga võtsin mobla välja ja Postimehe wap-uudistest sain teada. Krt kui kõrvalreas sõidab 5km/h mingi vene lits, endal lai irve näos ja tuutab, siis ikka täiega vihale ajab Õnneks järgmise ringi klounide saabudes oskasin peale passida ja sain kohe helistada 110, et "974 MCR" omanik 6 tonnist trahvist ilma ei jääks

Kommentaar

V&#228;givald on j&#245;udnud Kiievisse:

На акции против сноса Бронзового солдата в Киеве ранены 7 человек
              Семь человек пострадали сегодня во время акции перед зданием посольства Эстонии в Киеве. Причины столкновения пикетчиков и милиции выясняются.
              Перед зданием посольства Эстонии в Киеве сегодня проходит акция протеста против демонтажа памятника Солдату-освободителю в Таллине. Ее проводят активисты компартии и Русской общины Украины.
              tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                ma arvan et siis see omavalitsus asub kas Maardus v&#245;i kuskil Ida-Virumaal,sest vaevalt ta enam kunagi tallinna linnapeaks saaks ja mujal Eestis ei oodata teda enam kunagi.

Just vastupidi.
                Tallinnas on lasnam&#228;e ja p&#245;hja tallinn.Ja kohalikel valimistel saab h&#228;&#228;le anda ka halli passi omanik!
                Et praegune opositsioon tallinnas saaks mingi v&#245;imuliidu teha,peab valimisaktiivsus olema v&#228;hemalt 90% eestlaste hulgas.
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Hugo Boss anyone?

Kommentaar

90-nda m&#228;rtsis polnud me iseseisvad,liidu s&#245;jav&#228;gi oli sees aga ikka l&#246;&#246;di debiilikud toompealt minema.Ja l&#228;ksid k&#245;rvad lidus.Eestlased olid suht rahulikud ja jalaga eriti ei antud.
                    N&#252;&#252;d oleme iseseisvad,meil on oma armee,kaitseliit ja kindlasti hunnik vabatahtlikke.

Kuidas pronksmees tegelt kadus:
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

ekskommunistist libe karj&#228;&#228;ripoliitik on teinud l&#228;bi imetabase reinkarnatsiooni ja n&#228;itab t&#245;elist selgroogu saksa ekskantslerit persse saates: http://www.epl.ee/uudised/384052 . see tekitab juba paratamatult teatud respekti
                      «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                      «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Vene Riigiduuma delegatsiooni juhi, „&#220;htsesse Venemaasse” kuuluva Nikolai Kovaljov

„Me ei sekku Eesti siseasjadesse, kuid oma arvamuse oleme sunnitud esitama,” m&#228;rkis Kovaljov.

Kommentaar

Palju vahele paneme,et &#252;ks seltsimees teatab varsti,et suhtleks heameelega ekskantsleriga kuigi gaasijuhtme seisukohast ei ole &#252;hel meeril erilist r&#228;&#228;kida.

Edit:kovaljovi &#252;tlus:me ei ole rahul monumendi teisaldamisega ehk praktiliselt selle h&#228;vitamisega....?

Peab ikka eriline p&#245;mmpea olema kui t&#245;lgendad teisaldamist kroonu surnuaiale h&#228;vitamisena
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                            Palju vahele paneme,et üks seltsimees teatab varsti,et suhtleks heameelega ekskantsleriga kuigi gaasijuhtme seisukohast ei ole ühel meeril erilist rääkida.

Edit:kovaljovi ütlus:me ei ole rahul monumendi teisaldamisega ehk praktiliselt selle hävitamisega....?

Peab ikka eriline põmmpea olema kui tõlgendad teisaldamist kroonu surnuaiale hävitamisena
                            No mis teha kui venkud juba sellised on...hunnik põmmpeasid

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                              ekskommunistist libe karjääripoliitik on teinud läbi imetabase reinkarnatsiooni ja näitab tõelist selgroogu saksa ekskantslerit persse saates: http://www.epl.ee/uudised/384052 . see tekitab juba paratamatult teatud respekti
                              Ma ei tea. Mulle tundub see lapsik. Selgroogu oleks ta näidanud siis, kui oleks vennale kohtumisel öelnud "stfu kui ei tea millest räägid Gazpromi sabarakk".
                              "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                                Ma ei tea. Mulle tundub see lapsik. Selgroogu oleks ta n&#228;idanud siis, kui oleks vennale kohtumisel &#246;elnud "stfu kui ei tea millest r&#228;&#228;gid Gazpromi sabarakk".
                                Poliitilistes ringkondades on kohtumise &#228;raj&#228;tmine palju suurem solvang.

Kommentaar

Working...
                                X