Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Tõnismäe pronkssõdur\'

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas dannar
    Mujal euroopas üritatakse samamoodi konkurentsist välja lüüa vasakpoolseid parteisid, sest nende juhtivfiguurid on enamasti olnud kommunistlike parteidega seotud.
    kuna siitkohast läheb hirmsaks demagoogiaks ära, siis küsin igaks juhuks sõnavõtu parema mõistmise eesmärgil, et on äkki mõni näide tuua?
    euroopa vasakparteid = kommunistid ja nende kõrvaldamine skaalal siis.
    tegu oligi teadliku demagoogiaga jms. sest ma ütlen, et eelmine aasta oli täpselt sama teema ning vist isegi sama tegelase algatatud. Nii et jah eestimees, pronkssõdur medaliteks, venelased põlema ja muud sellist. Keep up good job.

sleebile. Itaalia viimane presidendikampaania.edit. sry. parlamenivalimised Itaalias.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

ma ei taha mingeid pikki teooriad siia teemasse, küsimus on pronksõsduris, kui eestlasi mõnitav kuju!!!
      mine klähvi seal kuju juures siis

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

Algselt postitas eestimees

ma ei taha mingeid pikki teooriad siia teemasse, küsimus on pronksõsduris, kui eestlasi mõnitav kuju!!!
        mine klähvi seal kuju juures siis
        lähengi peksan kurikaga kõik kommud laiali seal!!!

Kommentaar

Algselt postitas dannar
          sleebile. Itaalia viimane presidendikampaania.edit. sry. parlamenivalimised Itaalias.
          ... mille siiski vasakpoolsed e. prodi võitsid. hoolimata sellest, et berlusconi, kes pole küll suurem asi diplomaat ega riigimees, majanduse (just majanduse) siiski mingil määral elavnema pani. pigem tüdines rahvas mingi kildkonna valitsemisest, prodi pakutav alternatiiv pole tegelikult ju karvavõrdki parem. rikaste maksukoormuse suurendamine peamise valimislubadusena ... eks ta selline vihma käest räästa alla valik ole. aga jah, tagasi pronksmehe juurde. kuigi ka minumeelest oli selline teema juba.

Kommentaar

Eemaldada raisk! Tuleb see ise käsile võtta!
            Üks väga loll koht on see sellele kujukesele küll. Mingi kommu keldris võib see ju kopitada, aga mitte kesklinnas ning pealekauba rahvusraamatukogu juures kah veel.
            Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

bambootcha...

Kommentaar

Algselt postitas Nuutu

Eemaldada raisk! Tuleb see ise käsile võtta!
                Üks väga loll koht on see sellele kujukesele küll. Mingi kommu keldris võib see ju kopitada, aga mitte kesklinnas ning pealekauba rahvusraamatukogu juures kah veel.
                aga ajaks mingi kamba kokku kirkadega ja lähme taome sodiks selle:P

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas dannar
                  ... mille siiski vasakpoolsed e. prodi võitsid. hoolimata sellest, et berlusconi, kes pole küll suurem asi diplomaat ega riigimees, majanduse (just majanduse) siiski mingil määral elavnema pani. pigem tüdines rahvas mingi kildkonna valitsemisest, prodi pakutav alternatiiv pole tegelikult ju karvavõrdki parem. rikaste maksukoormuse suurendamine peamise valimislubadusena ... eks ta selline vihma käest räästa alla valik ole. aga jah, tagasi pronksmehe juurde. kuigi ka minumeelest oli selline teema juba.
                  minu mälu järgi polnud majandus Berlusconi ajal sugugi elavnenud, vaid teinud paraja vähikäigu. Vähemalt Berlusconi lubas suure suuga eelmisel korral, et kuda hakkavad purdumäed jms kokku tulema. Sedakorda hakati selle kohta aru pärima ning tubli mehena hakkas berlusconi selle peale vastu ajama, et Prodi armastab Marxi ja on üldse mingi kommar.

aga üldiselt on tore näha, et meie täiskasvanutest foorumiliikmete hulgas selliseid ninnunännusid on, kes lähevad täiesti lolliks mingite kujude, rongkäikude ning muude \"tõsiste\" probleemide präast.

Kommentaar

Algselt postitas dannar

no 9. mai on siiski kogu \"vabale euroopale\" päev, mil murti Natsi-Saksamaa, iseenesest Euroopa tasandil tähistamisväärne päev. Muidugi tähendas sõja lõpp meile okupatsiooni algust, kuid natside minema löömise tähtsust see ei vähenda.
                    Euroopas tähistatakse sõja lõppu, ma olen aru saanud, 8. mail.
                    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                    The Special One

Kommentaar

Algselt postitas dannar
                      minu mälu järgi polnud majandus Berlusconi ajal sugugi elavnenud, vaid teinud paraja vähikäigu. Vähemalt Berlusconi lubas suure suuga eelmisel korral, et kuda hakkavad purdumäed jms kokku tulema. Sedakorda hakati selle kohta aru pärima ning tubli mehena hakkas berlusconi selle peale vastu ajama, et Prodi armastab Marxi ja on üldse mingi kommar.
                      kõlab üsna tavapärase valimiskampaania retoorikana aga nojah, berlusconi ajal kiirenes majanduskasv (ei saa salata, et see on seotud muu euroopa olukorra paranemisega) aga seda osaliselt ka lähtuvalt riigisektori aktiivsest poliitikast ehk makse ei alandatud aga kulutusi suurendati veelgi enam ehk sellega stilmuleeriti majandusarengut. teisalt suudeti siiski reformida näiteks pensionisüsteemi jms, mille tulemusena tulevased itaalia pensionärid saavad väiksemat pensioni ja seetõttu ei lähe riik ilmselt pankrotti. tegu mida sotsialistid iial ette ei võtaks.

Kommentaar

EMEXISSE!
                        YR1 Power

Kommentaar

Las ta seisab seal. See on osake meie ajaloost. Kuigi paljudele see osake ajaloost ei meeldi.

Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Daniel

EMEXISSE!
                            emeks ei võta vastu seda... liiga kahtlane ese. kui juppideks teha, siis küll

Kommentaar

noo, aga tõmbab kilekoti pähe ja küll läheb
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

uudistes öeldi et kommud ründasid eesti lippu kandvat meest tõnismäel ja ütlesid et selline mees tuleks peksta maa sisse! mehed tõnismäele kommudele tappa andma!!!

Kommentaar

Working...
                                X