Algselt postitas fitti
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pronkssõdur
Collapse
X
-
Käisin sõbraga õlle libistamas ja nati näksimas. Kujunes nii välja, et mingi moment olid pitsid viinaga järsku lauale tekkinud. Siis sai ikka tehtud ka pits tänase terviseks!
Den pobedõ!
Eestimees ja co, pliis kill me!
olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Tubli koolilaps mäletab sellist elementaarset asja juba 9nda klassi ajalootunnist.Algselt postitas marcello Vaata postitustKapitulatsiooni lepingule kirjutati alla 23.01 8.mail.Nõukogude Liidus oli sel ajal juba 9.mai
Väga värske tarkusetera,eile ETV-st üks juudi nimega härra,ajaloolane, nii ütles
Kommentaar
-
Mina kuulsin sellist asja, et tegelikult kirjutasid rahu lepingule alla ju liitlasvägede esindaja ja saksaarmee esindaja. See aga ajas Stalini marru ja tüüp lasi spetsiaalselt Berliinis järgmine päev (9.mai) uuesti kirjutada. Et nemad ju tegid kõik töö ära, kuidas teised kirjutavad allaAlgselt postitas Neth Vaata postitustTubli koolilaps mäletab sellist elementaarset asja juba 9nda klassi ajalootunnist.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
tubliAlgselt postitas zaz Vaata postitustKäisin sõbraga õlle libistamas ja nati näksimas. Kujunes nii välja, et mingi moment olid pitsid viinaga järsku lauale tekkinud. Siis sai ikka tehtud ka pits tänase terviseks!
Den pobedõ!
Eestimees ja co, pliis kill me!
mina näiteks sidusin oma auto antenni külge georgi lindi, mida tasuta jagati. puhas kuld ma ütlen
Kommentaar
-
Algselt postitas veltu69 Vaata postitustheh Eesti häkkerid andsid vastulöögi. Kanal2 reporteris just rääkis et eesti vastased saidid on käkitud. sini-must-valget kõik kohad täis ja eesti hümn hõiskab. you are owned, monkeys !
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Mina õppisin 9 klassis teistsugust ajalugu kahjuks,nii et nokkimiseks pole põhjust...Algselt postitas Neth Vaata postitustTubli koolilaps mäletab sellist elementaarset asja juba 9nda klassi ajalootunnist.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Käisin seda va jurakat täna vaatamas Filtri teel. Tundub suht gei seal lillesülemite keskel. Igal juhul sobib sinna miljon korda paremini kui kesklinna.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Oh, hea lugu. Ja ega seda ei olegi siia juba neli korda postitatud.Algselt postitas 17 Vaata postitust
Fašist!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Kuidas Sa ütled Aljosha kohta jurakas?FašistAlgselt postitas sicmic Vaata postitustKäisin seda va jurakat täna vaatamas Filtri teel. Tundub suht gei seal lillesülemite keskel. Igal juhul sobib sinna miljon korda paremini kui kesklinna.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Viimase aja üks asjalikumaid kommentaare EPL-st:
Ja selleks on suhtumine, et praeguses konfliktis peavad ainult eestlased näitama vastaspoole suhtes üles empaatiavõimet ja endale tuhka pähe raputama - püüdma mõista venelaste kannatusi Teises maailmasõjas ja/või raskusi tänapäeva elus. Aga kas olete lugenud mõne siinse mitte-eestlase sulest artiklit, kus ta tunnistaks ka eestlaste õigust oma ajaloole? Ei, ikka on üks ja sama jutt, et eestlased ei mõista meid.
tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar