Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eika Vaata postitust
    Kumb on hullem, kas mitmepäevased rahutused, suur vägivallalaine ja eestlaste-venelaste vaheliste suhete täielik jahenemine või kord aastas 9. mail toimuv demonstratsioon, kus Eesti lippu lehvitavad pensionärid aetakse ära ning venelased joovad kesklinnas viina?

PS. Ma nagu enda arvates selgitan Savisaare ja co seisukohti. Ise ma olin samuti Aljosha teisaldamise poolt. Lihtsalt närvidele käib seee Savisaare suur kritiseerimine igal pool.
    kust sa kukkusid? arvad et see 9. mai palagan lõpuks rahvustevaheliseks klaarimiseks ei oleks läinud? las nad joovad oma viina aga t*rademaa, mitte Tõnismäel!!! ja nüüd ei ole enam sütikpommi Tallinna kesklinnas... tundub et väike kesik kah siia foorumisse eksinud

Kommentaar

Sotsioloog Kivirähk nõuab Ansipi tagasiastumist. Päris huvitav igatahes. Minu meelest üsna sarnane seisukoht Savisaarega. Niisiis tulge nüüd kõik teda venemeelseks tiblaks, Keskerakonna tallalakkujaks jne sõimama.
      sotsioloog korraldas sotsiaalse eksperimendi - patriotismi kõrghetkel visata välja selline provokatsiooni ja demagoogia piire kompav ning faktidega meelevaldselt ümberkäiv teooria ei saa teenida muid eesmärke.

Kommentaar

savisaare kriitika on antud hetkel õigustatum, kui kunagi varem. olukorras, kus riik on kriisiis on riigimehelik unustada kõik erakondadevahelised vastuolud ja üritada sitt kiiresti õigeks teha, mitte õli tulle valada. enamus foorumlasi on selleks ilmselt liiga noored, aga mina näiteks mäletan, kui Savisaar peaministrina kutsus raadios rahvast kaitsma Toompea lossi seda ründavate interrinde aktivistide vastu. rahvas tuli, massiliselt ja olukord lahenes hetkega. lossi hoovi lõksu jäänud internatsid tuli politseieskordi saatel välja talutada, et nendega midagi halba ei juhtuks. võimas vaatepilt. iga mees läks. kes pani naaskli taskusse, kes haamri diplomaati. aga ärgem laskugem heietustesse.

mis ma tahtsin öelda, et on uskumatu, kuidas tollane peaminister on tänaseks välja jõudnud sinna, kus ta on. ründab oma riiki, õhutab viha ja kaitseb marodööre, kuna need on tema valijad. needsamad internatsid nendesamade punalippudega samamoodi väravaid ründamas ja autosid ümber keeramas.

taaskord jättis inimene kasutamata suurepärase võimaluse vait olla.
        «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Arvad, et nüüd 9. mail ei juhtu midagi?
          miks peaks? ma ei usu et eestlased lähevad s-m-v lippudega kaitseväe kalmistule lolli mängima.

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
            miks peaks? ma ei usu et eestlased lähevad s-m-v lippudega kaitseväe kalmistule lolli mängima.
            Kurat seda teab, tolasid on ikka igalpool üsna palju. Kuid loodetavasti Tõnismäel toimub see kaevamine piisavalt kaua, et ka 9. mail on Tõnismägi kinni ning kalmistule ei lähe keegi provotseerima, siis peaks vist jah kõik rahulikult mööduma ja kõik oleks rahul

Kommentaar

No ma ei suhelnud enne ja ei suhtle ka praegu, sest ma lihtsalt ei oska enam-vähem sõnakestki vene keelt
              Aga jahenemise all ma pean silmas seda, et eestlased on hakanud jälle venelasi tibladeks sõimama ning üleüldine venelaste vastane viha kumab inimestest.
              kulla inimene! See on nüüd puhtalt eestlaste kompleks.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                savisaare kriitika on antud hetkel õigustatum, kui kunagi varem. olukorras, kus riik on kriisiis on riigimehelik unustada kõik erakondadevahelised vastuolud ja üritada sitt kiiresti õigeks teha, mitte õli tulle valada.
                risk, millele k-erakonna esimees on seekord läinud, on kahtlemata üks suurimaid tema poliitilises karjääris. see võib ennast õigustada ainult juhul, kui tänane valitsus kusagil rängalt eksib. aga selliselt meelestatud enamusele vastandamine näib hetkel tõesti võrdlemisi ebaadekvaatse sammuna.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
                  risk, millele k-erakonna esimees on seekord läinud, on kahtlemata üks suurimaid tema poliitilises karjääris. see võib ennast õigustada ainult juhul, kui tänane valitsus kusagil rängalt eksib. aga selliselt meelestatud enamusele vastandamine näib hetkel tõesti võrdlemisi ebaadekvaatse sammuna.
                  ma mõtlesin ka just, et nüüd on tal juba väga keeruline tulevikus teistega kenasti läbi saada. näeb ilmselt oma pikemajalist karjääri kohalikus omavalitsuses.

Kommentaar

ma mõtlesin ka just, et nüüd on tal juba väga keeruline tulevikus teistega kenasti läbi saada. näeb ilmselt oma pikemajalist karjääri kohalikus omavalitsuses.
                    einoh on tal üldse enam mingit lootust eestlastest valijate suhtes? tundub küll kahtlane, või olen ma liialt optimistlik?

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                      einoh on tal üldse enam mingit lootust eestlastest valijate suhtes? tundub küll kahtlane, või olen ma liialt optimistlik?
                      Ma arvan, et eesti pensionäridel avanesid nüüd silmad, sest nemad on näinud 30-40-50 aastaid. Savisaar õigustab oma sõnavõttudega kaudselt ka tolleaegseid kuritegusid ja tema sõnad, tänaste sündmuste taustal, meenutavad neile midagi minevikust
                      On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                      I don’t care what you think of me!
                      Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

ma arvan et siis see omavalitsus asub kas Maardus või kuskil Ida-Virumaal,sest vaevalt ta enam kunagi tallinna linnapeaks saaks ja mujal Eestis ei oodata teda enam kunagi.
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                          ma arvan et siis see omavalitsus asub kas Maardus või kuskil Ida-Virumaal,sest vaevalt ta enam kunagi tallinna linnapeaks saaks ja mujal Eestis ei oodata teda enam kunagi.
                          aga sa vaata Keskkerakonna tulemusi kohalikel valimistel Tallinnas või kasvõi Riigikogu valimistel (kus mittekodanikud valida ei saa). ilma Edgarita saab Tallinnas ka tulevikus olema võrdlemisi keeruline koalitsiooni moodustada.

Kommentaar

Kumb on hullem, kas mitmepäevased rahutused, suur vägivallalaine ja eestlaste-venelaste vaheliste suhete täielik jahenemine või kord aastas 9. mail toimuv demonstratsioon, kus Eesti lippu lehvitavad pensionärid aetakse ära ning venelased joovad kesklinnas viina?
                            Päris hea, mõtlesin et kirjutaks midagi vastuseks aga siis tabasin ennast mõttelt et kas on vaja peaga vastu seina joosta.
                            Aga proovin siiski - kuna ka praegused meeleavaldused on Vene riigi poolt mahitatud siis olen täiesti kindel et selle aasta 9. mail poleks seal olnud vaid paar pensionäri. Samuti muutus olukord ja rahvustevahelised suhted iga venalste või eeslaste poolt korraldatud üritusega aina teravamaks.
                            Ja põhilise juurde - mäss ja rahutus algas ju sellest et alustati vaid kaevamisi, keegi ei osanud ette kujutadagi et samal päeval läheb kuju reaalseks teisaldamiseks. "Sõdur-vabastaja" teisaldamine toimus hommikul kell 5 ehk peale seda kui kõik oli juba lõhutud ja vandid varastatud tuhandekroonisest konjakist peatäit välja magasid.
                            Samas kui sa seda mõista ei taha ja oleksid edaspidigi hea meelega näinud NSVL punalippe ja sõdurivormis noorhärrasi valvel seismas Tallinna südames siis ei saa ju su arvamust vägisi muuta.

Kommentaar

Algselt postitas Kebab Vaata postitust
                              Ma arvan, et eesti pensionäridel avanesid nüüd silmad, sest nemad on näinud 30-40-50 aastaid. Savisaar õigustab oma sõnavõttudega kaudselt ka tolleaegseid kuritegusid ja tema sõnad, tänaste sündmuste taustal, meenutavad neile midagi minevikust
                              Poliitiline mälu on märksõnaks ja Savisaar teab väga hästi kuidas 500 krooni aastas imesi teeb.

Kommentaar

Algselt postitas jaamu
                                mis lippe Eesti saatkonna juures Moskvas lehvitatakse, sellised punased valge diagonaalristiga?
                                "Naši" lipp minu teada.
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
                                X