Eile siis KalevSpordist nähtud UEFA sarja kohtumisel võis näha täitsa korraliku "valget mütsi" kandvat Zeniidi fänni ja mingil vennal oli veel valge mask peas.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
rassism?
Collapse
X
-
Mehhanisaator
-
Miks hinnata inimest naha värvi järgi? Olgu mu pärast inimene kasvõi sinine, kui ta on isiklikult normaalne ja normaalse mõtteviisiga siis pole probleeme. Samas tean ise nii palju nö "valgeid" kes on 2x debiilikumad kui suurem osa neegreid ja kollaseid. Muidugi ma ei ole kunagi kohanud mingeid otse Aafrikast tulnuid, kes on meie ühiskonnas nagu tulnukad.
Kommentaar
-
Algselt postitas cáñamo Vaata postitustMiks hinnata inimest naha värvi järgi? Olgu mu pärast inimene kasvõi sinine, kui ta on isiklikult normaalne ja normaalse mõtteviisiga siis pole probleeme. Samas tean ise nii palju nö "valgeid" kes on 2x debiilikumad kui suurem osa neegreid ja kollaseid. Muidugi ma ei ole kunagi kohanud mingeid otse Aafrikast tulnuid, kes on meie ühiskonnas nagu tulnukad.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
http://www.youtube.com/watch?v=2RoNemjcjGE Amazing Racist, the jewFlora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustminult kopisid eitBVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar