Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

rassism?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'rassism?\'

Algselt postitas rohelineKonn

Algselt postitas uvv
    Lätlasega?
    ei no nilbitsema nüüd ka ei pea..

aga tegelikult on see parim rassismiindikaator, mida ma elus kohanud olen. ning kui kõrvale jätta see klassikaline \"minu tütre õnn on mulle kõige tähtsam\", siis osutus, et ma olen suhteliselt sügavalt eelarvamuste kütkes. tõrv, suled..
    amen!
    14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

Algselt postitas uvv
      Lätlasega?
      ei no nilbitsema nüüd ka ei pea..

aga tegelikult on see parim rassismiindikaator, mida ma elus kohanud olen. ning kui kõrvale jätta see klassikaline \"minu tütre õnn on mulle kõige tähtsam\", siis osutus, et ma olen suhteliselt sügavalt eelarvamuste kütkes. tõrv, suled..
      oh. vaat kui mu tütar peaks mustanahalise või lätlase v jumal teab kellega abielluma, siis see mind ei häiriks. aga kui mu tüdruksõber peaks msutanahalise, lätlase v kellegagi ära jooksma, sis ma oleks ikka ILGELT vihane. Järelikult olen ma sallimatu inime.
      Amen?

Kommentaar

Lisaks tundub, et mõni inimene tõlgendab rassismi natuke valesti. No näiteks mulle ka ei meeldiks, kui 20 musta meest tuleksid kellegagi lambist mölisema, aga samamoodi ei meeldi mulle ka kui 20 suvalist Eesti rullnokka kellegagi mölisema läheks. Samuti on nõme, kui mingi tüüp ei kavatsegi tööd teha ning käib selle asemel ilukilpe varastamas, siis mulle ei meeldi see olgu subjektiks mustanahaline või valgenahaline. Ma pole ju seepräast rassist, et mulle ei meeldi mustanahaline vägivaldur, sest mulle ei meeldi üldse vägivallatsejad ja muidu kõvad mehed.

Samas nõmedam on see, kui inimesed hakkavad aretama mingeid tobedaid teooriad, mis üritavad näidata mõne rassi paremust teiste üle. Näiteks oli üks tobe teooria, kus arvutati rasside laubanurka. Valge inimese laup on kõige suurema nurgaga ning järelikult on nad kõige targemad jne. V samamoodi, et üks mustanahaline tappis mingi teise jorsi ära ning nüüd on kõik mustad ilged sitapaed ning banaanisööjad, aga kui valge vend kellelgi noa ribidesse lükkab, siis on tegu kõ´igest üksikisikust jobuga. Ehk mustad käituvad kriminaalselt kultuurist sõltuvalt ning valgete kuritegevus on kurjategija individuaalne väärastumine, mida ikka vahel ette tuleb

Kommentaar

Täiesti nõus Dannari postitusega.

Mis tütre abiellumisse puutub, siis ma arvan, et ta mehe nahavärv on viimane asi, mida ma vaatan...ei, tegelikult ei huvitaks see mind üldse.

Kommentaar

Noh, mis teil lätlaste vastu on?
            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
            The Special One

Kommentaar

dannar on dannar ta oskab alati head teemad ära lagastada nagu minu pronkssõduri teema

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Kes veel ei tea, sisi Jaanil on lätlasest pruut.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein
                  Algselt postitas Jaan
                  Kes veel ei tea, sisi Jaanil on lätlasest pruut.
                  PADEJOSIM!!
                  DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                  Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

dannar on dannar ta oskab alati head teemad ära lagastada nagu minu pronkssõduri teema
                    Jaa, see Dannar on tõesti üks rumal poiss. Sellega seoses eestimees ehk lubab ka minul ennast pisut rehabiliteerida, kuna adusin tänu sulle oma ennekuulmatut matslikkust antud üldharivatesse teemadesse mittepostitamise näol. Niisiis:
                    Juudid ahju! Kommud seina äärde! Pededele molli! Neegrid Aafrikasse! F**k yeah!
                    Nüüd on vast karmavõlg lunastatud. Võta heaks, onju.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

ma mõtlen seda, et igasugusel rassismi ja ka näiteks kommunismi-fasismi teemadel arutamisel tuleks kõrvale jätta konkretiseerumine n. see türklane on loll või fasistid on paremad kui kommunistid või vastupidi. Vastasel korral vaadatakse asja väikses pildis ja asja tuumani ei jõuta.

Kommentaar

Tere tulemast meie värskeim kasutaja, juudipoiss

Kommentaar

Minul ei ole lätlaste vastu ABSOLUUTSELT mitte midagi!
                          Samuti ka kasahhide, araablaste ja neegrite.
                          Mitte midagi.
                          Ma usun, et see sind ei üllata Jaan.
                          14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

niikaua kuni neegrid käituvad eestis normaalselt on mul pohui aga kui hakkavad mässama ja rassismi taha end peitma ja lihtsalt passima (loe: ei tee tööd) siis tuleks nad lihtsalt maha lasta (nii kõigi kohta) kuna seda inimese mõtlemist ei muuda siin midagi.

Kommentaar

Algselt postitas ballack

niikaua kuni neegrid käituvad eestis normaalselt on mul pohui aga kui hakkavad mässama ja rassismi taha end peitma ja lihtsalt passima (loe: ei tee tööd) siis tuleks nad lihtsalt maha lasta (nii kõigi kohta) kuna seda inimese mõtlemist ei muuda siin midagi.
                              neegrid=peded..

raisk!

Kommentaar

Algselt postitas ballack

ma laseks esmajärjekorras maha need jorsid, kes viinapoe ukse taga istuvad ja kangemat kraami päevast-päeva endile sisse kallavad.

rassism on pededele.
                                Which ship has never docked at Liverpool?
                                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Working...
                                X