krdi vigurvändad. moslemid söögu koraani ja juudid hannukat
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
rassism?
Collapse
X
-
See Prantsusmaa juhtum on nüüd küll täielikult üle piiride minek...
Piirata heategevusorganisatsiooni tegevust nõnda mõttetutel põhjustel. Saaks ehk aru, kui nad on ainsad, kes vaestele suppi pakuvad, aga ei - pakkujaid on teisigi ja igaüks saab ju valida endale sobiva heategija. Ja seasupp ei ole neil ju mingi põhimõtteline eriroog vaid üks paljudest pakutavatest asjadest.
Türa ma ei või, ikka päris hulluks on mindud nende piirangutega. Mis see on? Ultrademokraatia? USA? Tänan, ei!Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
ma küll kindel ei ole aga kas annetused mitte ei ole ka maksuall? kui on siis sel juhul kuidas sa supi jagamist maksustad? kõrgematel tegelastel sai hing täis vist et seda va pappi ei saa annetatava supipealt? noh maailmas leidub ju igasuguseid tegelasi ja imestada ei maksa kui nii oleks.Algselt postitas sicmic Vaata postitustSee Prantsusmaa juhtum on nüüd küll täielikult üle piiride minek...
Piirata heategevusorganisatsiooni tegevust nõnda mõttetutel põhjustel. Saaks ehk aru, kui nad on ainsad, kes vaestele suppi pakuvad, aga ei - pakkujaid on teisigi ja igaüks saab ju valida endale sobiva heategija. Ja seasupp ei ole neil ju mingi põhimõtteline eriroog vaid üks paljudest pakutavatest asjadest.
Türa ma ei või, ikka päris hulluks on mindud nende piirangutega. Mis see on? Ultrademokraatia? USA? Tänan, ei!
Kommentaar
-
ma ei saanud aru, mida sa silmas pead. küsimus ei ole mingisuguses maksustamises, vaid selles, et osa potentsiaalsetest abivajajatest jääb usulistel põhjustel ühe konkreetse (mitte kõigi) heategija teenetest ilma.Algselt postitas ballack Vaata postitustma küll kindel ei ole aga kas annetused mitte ei ole ka maksuall? kui on siis sel juhul kuidas sa supi jagamist maksustad? kõrgematel tegelastel sai hing täis vist et seda va pappi ei saa annetatava supipealt? noh maailmas leidub ju igasuguseid tegelasi ja imestada ei maksa kui nii oleks.
mida peavad nüüd aga tegema vaesed prantslased, kes aeg-ajalt tahaks supiköögis maitsta oma traditsioonilist sea-leemekest, ent ei saa, sest nende rahvustoit on nende oma maal keelatud...absurd!
ps. ma ei tea, miks just see juhtum mulle nii hinge on läinud.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
eino numbrid ära keelata? mida veel? võiks äkki valget värvi riietuse ka ära keelata kuna meenutab äkki KKK'i? siis võiks veel gaaside (kõikide mürgiste gaaside) kasutamise ära keelata kõikidel elualadel kuna gaas kuidagi äkki meenutab natside gaasikambreid? küll midagi veel välja mõtleb aga praegu mitte kuna kavatsen magama ära minna - peab hommikul tööle veel ronima ja peale seda kohe sünnipäevale jnejne.....head ööd!
Kommentaar
-
eino numbrid ära keelata? mida veel? võiks äkki valget värvi riietuse ka ära keelata kuna meenutab äkki KKK'i? siis võiks veel gaaside (kõikide mürgiste gaaside) kasutamise ära keelata kõikidel elualadel kuna gaas kuidagi äkki meenutab natside gaasikambreid? küll midagi veel välja mõtleb aga praegu mitte kuna lähen õhtul poodi.
Kommentaar
-
Aga kuidas nägu näha jääb?Algselt postitas ballack Vaata postitustdarren ei lähe poodi, darren läheb hoopis rätsepa juurde uut mütsi tellima.....valget, õlgadeni ulatuvat mütsi
Kommentaar
-
nägu ei jäägi näha neegerAlgselt postitas lenc Vaata postitustAga kuidas nägu näha jääb?
kreisiraadio kurat on siiani üks parimaid naljafilme
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar