Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ülikooli-teema

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Ülikooli-teema\'

Valige mida te valite, aga arvestage sellega, et lõpuks on vaja ka ülikool lõpetada ja TTÜ kõrgem matt ja füss käivad päris suurel hulgal inimestest esimesel kursusel üle jõu.

Kommentaar

Ja kuhu meist keegi siis sellest aastast satub edasi õppima?

Kui mul enam viperusi ette ei juhtu, siis olen mina sügisest Õigusinstituudis ennast harimas :P
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz

Kui mul enam viperusi ette ei juhtu, siis olen mina sügisest Õigusinstituudis ennast harimas :P

kuuldavasti pidavat seal väga reaalsed naised olema. winkwink.
        buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Esialgsete andmete põhjal mind finants- ja kindlustusmatemaatika magistrisse vastu ei võeta...Tore värk küll

Kommentaar

Saan riigi kulul ajakirjandusmagistriks. Päris omapärane valik, võttes arvesse, et bakat omandasin seitse aastat. Kuid ausalt ka - nüüd hakkan korralikuks.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88
              jep jep, Vaimne test ja kutsesobivus vestlus samuti edukalt läbitud. Eesti parim konstaablikandidaat . Täna saatsin "jah" vastuse Tallinnasse. Nüüd veel arstlik kontroll.

See on ikka uskumatu millised inimesed politseinikuks pürgivad. Kolme vooruga oli võimalik koguda 115 punkti ja lävend oli 55 :O (mul oli 103 pun.). Selliseid tüüpe sai sisse kellel on vaimne võimekus 50-st punktist 14-20.......täiesti õudne tegelikult.
              On jube küll, ja need kes ei saa sisse lähevad falcki, et väikseid lapsi kiusata.
              Algselt postitas Cule
              Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                Saan riigi kulul ajakirjandusmagistriks. Päris omapärane valik, võttes arvesse, et bakat omandasin seitse aastat. Kuid ausalt ka - nüüd hakkan korralikuks.
                ma olen oma maise elu lõpuni korralik.
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                  7 aastat on täiesti normaalne ju, endal läks TTÜ ehituses sama kaua. Töö vajas tegemist ja elu elamist.
                  tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88
                    jep jep, Vaimne test ja kutsesobivus vestlus samuti edukalt läbitud. Eesti parim konstaablikandidaat . Täna saatsin "jah" vastuse Tallinnasse. Nüüd veel arstlik kontroll.

See on ikka uskumatu millised inimesed politseinikuks pürgivad. Kolme vooruga oli võimalik koguda 115 punkti ja lävend oli 55 :O (mul oli 103 pun.). Selliseid tüüpe sai sisse kellel on vaimne võimekus 50-st punktist 14-20.......täiesti õudne tegelikult.
                    sina hakkad paberit määrima, nemad peksavad tänaval tiblasid..

Kommentaar

ülikoolini veel 2 aastat aega, aga valik mingil määral juba tehtud- Tartu Lennukolledžisse lennujuhtimist õppima. Ons siin kedagi, kes seal õpib?

Kommentaar

TÜ. Ajalugu.
                        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Cerny Petr Vaata postitust
                          TÜ. Ajalugu.
                          Sina ka? 10

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                            Sina ka? 10
                            Ka mina.

(^_^)
                            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Cerny Petr Vaata postitust
                              Ka mina.

(^_^)
                              mis asjandus seal allpool on??kikkis nibud?
                              AILTON

Kommentaar

kus kokaks saab õppida?
                                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Working...
                                X