Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ülikooli-teema

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Aga keegi ärijuhtimist oskab natuke kommenteerida?

Kommentaar

Algselt postitas TeeleS Vaata postitust
      Aga keegi ärijuhtimist oskab natuke kommenteerida?
      mis siin kommenteerida?
      mis äri sa juhtima hakkad kui kooli lõpetad?
      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
        mis siin kommenteerida?
        mis äri sa juhtima hakkad kui kooli lõpetad?
        Ma ei tea veel millist äri, aga ma mõtlen! Tegelikult ma mõtlesin, et kui raske, huvitav, hea valik see oleks ja milliseid koole soovitatakse.

Kommentaar

Algselt postitas TeeleS Vaata postitust
          Ma ei tea veel millist äri, aga ma mõtlen! Tegelikult ma mõtlesin, et kui raske, huvitav, hea valik see oleks ja milliseid koole soovitatakse.
          Mina soovitaksin küll pigem filosoofiat või religiooni õppida. Mõlemat läheb tulevikus märksa rohkem tarvis kui ärijuhtimist.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
            Mina soovitaksin küll pigem filosoofiat või religiooni õppida. Mõlemat läheb tulevikus märksa rohkem tarvis kui ärijuhtimist.
            Mina filosoofiat ja muid pehmeid erialasid eriti ei soovita. Pigem soovitaks inseneri ja muid väärtusi loovaid erialasid. Targutajaid on kõik nurgatagused täis, kuid tegijaid tuleb tikutulega taga otsida.

Kommentaar

Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitust
              Mina filosoofiat ja muid pehmeid erialasid eriti ei soovita. Pigem soovitaks inseneri ja muid väärtusi loovaid erialasid. Targutajaid on kõik nurgatagused täis, kuid tegijaid tuleb tikutulega taga otsida.
              No eks kõike võib soovitada. Samas on selge, et insener purunenud hinge parandada ei oska.

Kommentaar

Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitust
                Mina ei soovita ka pehmet eriala õppida, kui just pole kindlat soovi sellega tegelema hakata. Mina enda ajalooga vaevlesin pikalt, sest avastasin poole stuudiumi pealt, et ajaloolastega seob mind minimaalselt ning ega eriti kuskil arhiivis möllata ka ei viitsiks.

Kommentaar

macca paneb oma hoiatusega natuke puusse, kuna majandusteadus ongi kõige ehtsam filosoofia ning seeläbi ka võrdlemisi pehme eriala. seda õppinuna ja oma tegu kahetsenuna julgen siiski soovitada ärijuhtimist mitte õppida. selle lõpetanuna oledki sa eriti pehmete teadmiste omanik, ning ilma väga heade tutvusteta sul niipea juhtimisega kätt proovida ei lasta. minu valusalt omandatud kogemus ütleb, et majanduserialadest tasub õppida finantsarvestust, kui see valdkond vähegi isikuomadustega sobib. pärast oled omandanud midagi konkreetset ja võid raamatupidajana kohe tööle asuta. see on valdkond, kus makstakse reeglina natuke rohkem, kui on valdkonna keerukus, niisiis tuleb raha kergelt kätte. kui väga osavaks osutud siis saad tulevikus finantsdirektoriks, kontrolleriks, eelarvestajaks või eesti panga presidendiks.

aga tegelikult soovitan sul omandada esimene kõrgharidus selline, mis annab sulle mingid konkreetsed oskused. kas siis raamatupidaja, graafilise disaineri, progeja või psühholoogi omad, erilist vahet pole, peaasi et endale meeldiks. tulevikus võid alati kusagil tasulises kõrgkoolis ärijuhtimise magistri juurde teha, kui sul tõepoolset kunagi juhtimisalast haridust vaja minema peaks. olen lihtsalt näinud liiga palju neid "ärijuhte", kes juhtimisega kohe põrmugi kokku ei puutu.

majandust õppisin muidu TTÜs
                  «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                  «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                    macca paneb oma hoiatusega natuke puusse, kuna majandusteadus ongi kõige ehtsam filosoofia ning seeläbi ka võrdlemisi pehme eriala.
                    Kahtlemata. Aga seegi ei aita tuleviku maailmas suuremat, kui on vaja peamiselt otsida vastuseid eksistentsiaalsetele küsimustele.

Kommentaar

tulevikus on vaja vaid kahte oskust - kuidas valmistada roikast teritatud kepp ning kuidas selle abil piisavalt suurt looma tappa. kampsiku ja baretiga on suht raske tulevikus hakkama saada.

Kommentaar

geoloogiat tuleb õppima tulla
                        siis näete, mis elu on

endal plaanis see aasta baka kätte saada
                        tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Kui raske on tavaliselt kehakultuuri sisse saada oskab keegi öelda ?... mis on see tulemus ,et saaks sisse ilma ,et peaks raha maksma ?

Kommentaar

Algselt postitas marti88 Vaata postitust
                            Kui raske on tavaliselt kehakultuuri sisse saada oskab keegi öelda ?... mis on see tulemus ,et saaks sisse ilma ,et peaks raha maksma ?
                            mingil alal maailmarekordi teed, siis saad kindlalt sisse.

Kommentaar

Palju cooperis maailma rekord on siis ? ... ei aga tõsiselt mõtlen

Kommentaar

Algselt postitas marti88 Vaata postitust
                                Palju cooperis maailma rekord on siis ? ... ei aga tõsiselt mõtlen
                                tartu ülikooli kehakultuuri parameetrid peaks sellised olema: 75tasuta/55tasuline ehk siis lävend. lävendikalkulaatori leiad ka www.ut.ee -st. ehk siis eksamite keskmine. tallinna kohta andmed puuduvad, kuna ise olen ainult tartu värki uurinud ja endalgi vb plaanis minna. ja asja juurde käib veel miski test. ehk siis igasugu pallimängud ja ujumised ja akrobaatika jnjejnejne. paari päevaga on see tehtud ja see mõjutab ja näitab ka, kas su sakulihas suudab ka joosta ja ujuda.

Kommentaar

Working...
                                X