Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Puhkus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

eksid sõber. homod on need, kes puhkavad

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      Shallllaaaallllaaaaa ja kuki-muki - tunnike veel ja siis puhkusele

Töötage HOMOD!!!
      Võtsid paraadi ajaks puhkuse?
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
        Võtsid paraadi ajaks puhkuse?
        pidi võtma, niikuinii n2dal aega istuda ei saa
        AILTON

Kommentaar

kas keegi oskab öelda milline reisifirma korraldab jõulureise lapimaale ja kas keegi on varem seal ka käinud.kuidas seal elamine korraldatud ja mis raha eest saaks ikka normaalselt seal olla.ei tahaks päris põdrapabulaid järada ja kuskil kuuse all ööbida.kas seal elamised hotellis või kuskil majades?
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

ei oska kommenteerida, kuid mul nüüd pea kuukene puhkust..

Kommentaar

Vältige Jurmalat. Seltsimehed, tõega, Vältige! Jubedus.
              Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Mis siis Jurmalal viga? Ilus rand on ju.

Nägid rannas kuue varbaga tüüpe? Need on lätlased
                tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

nati veel ja tuleb päris karm andmine : Rõuge matkarada - Hinni kanjon - Kütioru matkarada - Pokumaa - Metsamoori matkarada - Kiidjärve - Taevaskojad.

Kommentaar

Rindeteade puhkuselt. Kivimäe vanake on siitilmast lahkunud. Matusetseremoonia igivana õmblusmasin süles peeti paari tunni eest.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas gianluca Vaata postitust
                      Mis siis Jurmalal viga? Ilus rand on ju.

Nägid rannas kuue varbaga tüüpe? Need on lätlased
                      nõustun nuutuga. inglise keelt ei mõista seal peale veekeskuse töötajate mitte keegi. mu särk rikuti ka arvatavasti jäädavalt ära (vähemalt 6 korda järjest pesus olemist pole puhtaks läinud). aru maisaa miks ronitakse üldse jurmalasse veekeskusesse.....pärnus terviseparadiis ju hea koht. ainuke positiivne asi mis jurmalast oli oli ka see veepargis olnud basseinibaar. saunad olid alla igasugust arvestust (kes läheb sauna kus ühes saunas on 60 kraadi ja teises 70 kraadi???). riietekapid seal olid ka jubedad - ei tahtnud need kuidagi normaalselt töötada (noh elektriline lukk seal). ilusaid naisi ka seal kusagil polnud (need kes olid olid ka eestlased). halbadele kogemustele lisaks peab veel linna sisenemiseks maksma kah.....aaaaaaa. rohkem sinna ei lähe - lihtsalt raha raiskamine.

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                        nõustun nuutuga. inglise keelt ei mõista seal peale veekeskuse töötajate mitte keegi. mu särk rikuti ka arvatavasti jäädavalt ära (vähemalt 6 korda järjest pesus olemist pole puhtaks läinud). aru maisaa miks ronitakse üldse jurmalasse veekeskusesse.....pärnus terviseparadiis ju hea koht. ainuke positiivne asi mis jurmalast oli oli ka see veepargis olnud basseinibaar. saunad olid alla igasugust arvestust (kes läheb sauna kus ühes saunas on 60 kraadi ja teises 70 kraadi???). riietekapid seal olid ka jubedad - ei tahtnud need kuidagi normaalselt töötada (noh elektriline lukk seal). ilusaid naisi ka seal kusagil polnud (need kes olid olid ka eestlased). halbadele kogemustele lisaks peab veel linna sisenemiseks maksma kah.....aaaaaaa. rohkem sinna ei lähe - lihtsalt raha raiskamine.
                        Peab ikka eriline loll olema, et sealkandis suvel veekeskusesse minna. Ma niisama mainin.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                          Peab ikka eriline loll olema, et sealkandis suvel veekeskusesse minna. Ma niisama mainin.
                          Just! kenasid tisse saab folgil ka vaadata ning selle muusika talub ka seal tegelikult täitsa ära.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                            ma arvan et ma ei ole loll. ma arvan et peab ikka eriline loll olema et +15 kraadiga, suure tuulega ja vihmasajus randa minna kui samal ajal saab käia kusagil soojemas vees ja lisaks saunas ja veebaaris istuda. ma siiani arvan et veekeskus oli antud hetkel parem variant.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                              Just! kenasid tisse saab folgil ka vaadata
                              no kas rand sel juhul parem variant pole? tisse rohkem, seda muusikat mida "kannatama" peab pole, maksma ka ei pea sissepääsu eest.....rand ka olemas....palju parem ju.

Kommentaar

Nohh ahvid, nüüd on see aeg taas käes. Tööle alles 9 juulil. Ilus on olla, sest kole on möödas
                                Töö juurest anti kast õlut ka Jaaniks kaasa. Esimene neist juba ka avatud.
                                Elu on ilus ja teie neegrid tehke tööd, siis pidi armastus tulema.
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                                X