Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Puhkus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

teades su joomisharjumusi, on sul see kast homme pärastlõunaks otsas. kalts

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
      teades su joomisharjumusi, on sul see kast homme pärastlõunaks otsas. kalts
      Hetkel 24 purgist 6 joodud.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Hetkel 24 purgist 6 joodud.
        enne südaööd peaks 10 pudelit joodud olema vast

Kommentaar

Algselt postitas mirko Vaata postitust
          enne südaööd peaks 10 pudelit joodud olema vast
          Ei.
          Rohkem enam ei võta. Homme mäng ja Silver käskis kübara lüüa.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

sai laud üle aasta jälle ära koristatud. oi kui hea tunne. liiga hea.
            Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas ballack
              kohe hea on olla kui 2.5 kuud on puhkus
              Kui ma peaks 2,5 kuud järjest puhkama, siis mu katus sõidaks veel rohkem ära

Kommentaar

nii.. 20 minutit veel ja siis puhkus kolmeks nädalaks kasutame siis viimaseid minuteid asjalikult soccerneti jaoks:P
                BVB - Vaprus

Kommentaar

täna on minu puhkus,onureinu pole foorumis,kõigil hea rahulik olla.
                  i don t like u u don t like me

Kommentaar

Esmaspäevast sõidan 6-7 päevaks ära treeninglaagrisse, et augustis olla veel kiirem ja teravam Aga see pole just eriti puhkus :/ 3 korda päevas trenn. :|
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Nonii, puhkus tulemas.
                      Soovitage Lõuna-Eestist mingeid huvitavaid kohti kust läbi käia(pange mingi link ka kaasa kui on võtta)
                      Joga Bonito!!!

Kommentaar

Lähen Kanepisse täna Tegelt treeninglaagrisse, mitte puhkama aga seal pidi suht normaalne olema

Kommentaar

Hõissa puhkus jippii jippiii jeeee. Kes liituvad vähi aka liigse päikese klubiga?

Kommentaar

Tallinn-Dubrovnik-Tirana-Saranda-Ohrid-Skopje-Burgas ja siis tööalaselt Banja Lukasse. How does that sound?

Kommentaar

Hetkel Guilin Hiina...aga n2dala l6pp v6i j2rgmise algul tsikliga Yunnani provintsi avastama

Kommentaar

Pärnusse ärge tulge. Linn on täis. Kes sees see sees, kes väljas see väljas.

Kommentaar

Working...
                                X