Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

õlle joomine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Üldine soovitus oleks: proovi tsehhi tumedaid õllesid. Nad oskavad neid väga hästi teha, kuid alahindavad oma oskusi. Ntx Master Tmavy 18, Bernard Cerne Pivo 13 olid mu viimasel Tsehhi tripil tõelisteks leidudeks. Õlletehas Svijanskũ/Svijany teeb vägagi joodavat kraami. Julgen soovitada, et proovi õlut kohtades kus seda müüakse "Z tankuy". Isegi tavaline Gambrinius maitseb sealt 10x paremini kui pudeli oma. Sisult on see, elav õlu suurtes suurtes vaatides. Pole harilik, et selline õlu on 1/3 odavam, kui mujal baarides ja täis inimesi kes on veits vaesemad, kui keskklass.
    Praha on suur ja lai ja häid õllekohti leiab seal igal sammul. Vanalinnas soovituslik õllelokaal: U Medvidku, Na Perstyne 7- teevad oma õlle. Pivovarsky Klub on teine koht, teiselpool vanalinna, Krizikova 17, Karlin.

Kommentaar

See Saku porter eripruul, lilla ümbrisega. Kuigi ise just väga tihti ei joo kangemaid õllesid, siis see avaldas küll muljet. Hea mekiga selline.
      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Ma siin jätan hüvasti A le Coq Organicuga. Päris hea õlle aga kahjuks jah tootmine lõpetati
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Minu hüvastijätuvarud lõppesid nädalake tagasi...

Sirutan oma destruktiivsed kämblad taas loodusvaenulike markide suunas...
          Magava kauboi suhu viski ei jookse.

Kommentaar

Peale Amselit maitseb Alexander ikka kohutavalt!
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Õlu sakib. Tundub, et hakkan lõpetama õlle joomise...nii kuradima vastuvõetamatu on see jook minu jaoks viimasel ajal olnud.
              Ela ja tunne, et elad
              see on kõige lihtsam
              filosoofia, mis toimib
              sule silmad ära vaata
              tagasi, hinga sügavalt ja
              hüppa üle iseenda varju
              tule koos minuga.

Kommentaar

kõik homod on joodikud

http://www.ekspress.ee/news/paevauud....d?id=65162664
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Neil päevil olen katsunud rohkem uusi maitseid ise välja pruulida, kui et neid poelettidelt otsida, aga tahaks siinkohal märkida, et viimase aja parimaid üllatusi oli Mikkelleri Burger & Bun lager. Kõigepealt oli juba ootus kõrge - ikkagi Mikkeller, huvitav, kuidas nad asjale lähenevad? No igatahes mitte traditsiooniliselt. Meenutas värvilt ja maitselt pigem ale'i, mõnusalt meloniline mekk ja väga humalane järelmaik. Täiesti super.

Proovitud said ka Mikkelleri porter ja K:rlek pale ale, need olid ka muidugi top notch, aga B&B sarnast üllatust ei pakkunud.

Siinkohal kraaps ka mu prouale, kes need õlled mulle kapinurgale sokutas. Tänuväärne algatus!
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kiidan!

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Kuna sai käidud just Brasiilias, siis mõned näited kuidas seal õllet serveeritakse.

30341_511638318863859_1304708695_n.jpg

Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Käisin kunagi hiljuti Hispaanias ja seal pakuti ka väga mõnusalt - amber jääga ja 6õlut sees ( 0,2l 1pudel) ja maksis 3 euri.
                        Ideaalne pakett, kuidas sõpradega lahendada lahendusi.

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                        Kuna sai käidud just Brasiilias, siis mõned näited kuidas seal õllet serveeritakse.

[ATTACH=CONFIG]1622[/ATTACH]

Kommentaar

Algselt postitas plekkpurk Vaata postitust
                          Käisin kunagi hiljuti Hispaanias ja seal pakuti ka väga mõnusalt - amber jääga ja 6õlut sees ( 0,2l 1pudel) ja maksis 3 euri.
                          Ideaalne pakett, kuidas sõpradega lahendada lahendusi.
                          Brasiilias pakuti niimoodi klubis õllesid- 6 Heinekeni jääga ämbris
                          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Kommentaar

A. Le Coq vs Saku talverõõmud:

Täpsemalt numbritest:

Keegi juba proovinud on? Eks ta üks kampaania trikk ole, aga ükskord siin tehti mingi šokolaadiga jõuluõlu, kahjuks jäigi proovimata tookord.

Kommentaar

Nende juurde võib veel lisada Pulsi jõululegendi:

ja
                                2 Wirult:
                                Jõulusokk http://www.wiru.ee/et/olu/joulusokk
                                GB Wild Dark http://www.wiru.ee/et/olu/gb/gb-wild-dark

Esimese maitsmise olen ära teinud ja selle baasilt veel paukuma ei hakka, aga selline "vanasti olid jõuluõlled paremad" mulje jäi.

Mis puutub Mikkelleri Burger & Buni siis minu jaoks oli see kõige kehvem Mikkelleri õlu mis ma siiani olen joonud. Seal ei olnud mitte ühtegi tavapärast "ohooo" momenti. Tavaline. Aga maitsed on erinevad.

Kommentaar

Working...
                                X