Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
õlle joomine
Collapse
X
-
Olen veendunud Mardukil on paljud joogid sees umbes 100 ml või isegi vähem erinevatelt õllefestivalidelt.
Leave a comment:
-
No aega kulus ilmselgelt aasta.Algselt postitas StokPalun kirjelda seda protsessi ka natuke. Palju aega ja palju raha kulus?
Ma olen paar korda õlledegusteerimisel osalenud ja törts õlut plasttopsist ei tee mehele midagi, aga törtsu järel tuleb törts, tead küll ju.
A ma jäin ka mõtlema, et see teeb ju üle viie sordi päevas ja nii siis ju iga päev, Paar päeva jääb näiteks haiguse tõttu vahele siis oled juba graafikust lootusetult mas...
Leave a comment:
-
Kui kedagi huvitab siis Eesti õllemaastiku kokkuvõte 2016:
Leave a comment:
-
Nad on kodupruulijad.Algselt postitas og Vaata postitustPärnus valmistab humalajooki veel Rotiküla pruulikoda, mis tegutseb Raekülas Kalevi puiesteel. https://www.facebook.com/rotikylapruulikoda/
Leave a comment:
-
Pärnus valmistab humalajooki veel Rotiküla pruulikoda, mis tegutseb Raekülas Kalevi puiesteel. https://www.facebook.com/rotikylapruulikoda/Algselt postitas Marduk Vaata postitustPeale laupäevast Raasiku õlletehasega tutvumist, kus õlu maitses hoopis paremini, kui nende pudeldatud või Elavas Õlus müüdav tap-to-bottle kraam, otsustasin iga Eestis tegutsevad pruulikoja kaardi peale kanda. Et kui satun kuskile lähedusse siis äkki saab läbi astuda:
http://olleblogi.blogspot.com.ee/201...uulikojad.html
Leave a comment:
-
Peale laupäevast Raasiku õlletehasega tutvumist, kus õlu maitses hoopis paremini, kui nende pudeldatud või Elavas Õlus müüdav tap-to-bottle kraam, otsustasin iga Eestis tegutsevad pruulikoja kaardi peale kanda. Et kui satun kuskile lähedusse siis äkki saab läbi astuda:
Leave a comment:
-
Igal asjal on ka positiivne pool: oskad teisi paremini hinnata.Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustHmm just mõtlesin degusteerimiseks osta pudeli, aga tundub, et väga pole mõtet :P
Leave a comment:
-
Hmm just mõtlesin degusteerimiseks osta pudeli, aga tundub, et väga pole mõtet :PAlgselt postitas Marduk Vaata postitustAlekoki Imperial Porter on nagu hiinlased üritaksid kõige odavamatest materjalidest Porshet ehitada. Või, et Niva oli/on maastikuauto. Või tegelikult ma isegi ei tea mis see on.
Aga kindlasti pole ta porter (porter on eil, see aga on laager), kindlasti pole ta imperial (vihje kuninglikule või tänapäeval 8-9%+ abv õllele, see on 6%), kindlasti pole ta kriek (sest kirsikontsentraadis on kirsse ehk 10% max).
Leave a comment:
-
Alekoki Imperial Porter on nagu hiinlased üritaksid kõige odavamatest materjalidest Porshet ehitada. Või, et Niva oli/on maastikuauto. Või tegelikult ma isegi ei tea mis see on.Algselt postitas dareth Vaata postitustAlekoki Imperial Porter Kriek on selle kõrval muidugi päris õudne.
Aga kindlasti pole ta porter (porter on eil, see aga on laager), kindlasti pole ta imperial (vihje kuninglikule või tänapäeval 8-9%+ abv õllele, see on 6%), kindlasti pole ta kriek (sest kirsikontsentraadis on kirsse ehk 10% max).
Leave a comment:
-
jõin kihnu jõnni ükspäev
külmalt oli siuke äge lõkke/matkaõlu
et sobiks sügisesse
soojast peast maitses nagu sõbra, kes parasjagu sööb suitsulatikat, pilkust võetud lonks
Leave a comment:
-
Alekoki Imperial Porter Kriek on selle kõrval muidugi päris õudne.Algselt postitas dareth Vaata postitustCherry Brew minu jaoks väga keemilise maitsega.
Leave a comment:
-
Minu arust Citra IPA on väga okei.Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustVõtsin ette eile Saku antvärkid ehk teisisõnu antvärkisin. Citra ja American ale ei ole teistkorda väärt aga Cherry brew kohta võib öelda, et tõi kirsiõlle taas au sisse!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: