Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

õlle joomine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mjaasa
    replied
    Aga äkki 100ml asemel on 10ml?

Leave a comment:

• Tundmatu
    replied
    Olen veendunud Mardukil on paljud joogid sees umbes 100 ml või isegi vähem erinevatelt õllefestivalidelt.

Leave a comment:

• fiorentina
    replied
    Algselt postitas Stok
    Palun kirjelda seda protsessi ka natuke. Palju aega ja palju raha kulus?
    Ma olen paar korda õlledegusteerimisel osalenud ja törts õlut plasttopsist ei tee mehele midagi, aga törtsu järel tuleb törts, tead küll ju.
    No aega kulus ilmselgelt aasta. A ma jäin ka mõtlema, et see teeb ju üle viie sordi päevas ja nii siis ju iga päev, Paar päeva jääb näiteks haiguse tõttu vahele siis oled juba graafikust lootusetult mas...

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Kui kedagi huvitab siis Eesti õllemaastiku kokkuvõte 2016:

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Algselt postitas og Vaata postitust
    Pärnus valmistab humalajooki veel Rotiküla pruulikoda, mis tegutseb Raekülas Kalevi puiesteel. https://www.facebook.com/rotikylapruulikoda/
    Nad on kodupruulijad.

Leave a comment:

• og
    replied
    Algselt postitas Marduk Vaata postitust
    Peale laupäevast Raasiku õlletehasega tutvumist, kus õlu maitses hoopis paremini, kui nende pudeldatud või Elavas Õlus müüdav tap-to-bottle kraam, otsustasin iga Eestis tegutsevad pruulikoja kaardi peale kanda. Et kui satun kuskile lähedusse siis äkki saab läbi astuda:
    http://olleblogi.blogspot.com.ee/201...uulikojad.html
    Pärnus valmistab humalajooki veel Rotiküla pruulikoda, mis tegutseb Raekülas Kalevi puiesteel. https://www.facebook.com/rotikylapruulikoda/

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Tänan sind, kulub marjaks ära.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Peale laupäevast Raasiku õlletehasega tutvumist, kus õlu maitses hoopis paremini, kui nende pudeldatud või Elavas Õlus müüdav tap-to-bottle kraam, otsustasin iga Eestis tegutsevad pruulikoja kaardi peale kanda. Et kui satun kuskile lähedusse siis äkki saab läbi astuda:

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Hmm just mõtlesin degusteerimiseks osta pudeli, aga tundub, et väga pole mõtet :P
    Igal asjal on ka positiivne pool: oskad teisi paremini hinnata.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Marduk Vaata postitust
    Alekoki Imperial Porter on nagu hiinlased üritaksid kõige odavamatest materjalidest Porshet ehitada. Või, et Niva oli/on maastikuauto. Või tegelikult ma isegi ei tea mis see on.
    Aga kindlasti pole ta porter (porter on eil, see aga on laager), kindlasti pole ta imperial (vihje kuninglikule või tänapäeval 8-9%+ abv õllele, see on 6%), kindlasti pole ta kriek (sest kirsikontsentraadis on kirsse ehk 10% max).
    Hmm just mõtlesin degusteerimiseks osta pudeli, aga tundub, et väga pole mõtet :P

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Alekoki Imperial Porter Kriek on selle kõrval muidugi päris õudne.
    Alekoki Imperial Porter on nagu hiinlased üritaksid kõige odavamatest materjalidest Porshet ehitada. Või, et Niva oli/on maastikuauto. Või tegelikult ma isegi ei tea mis see on.
    Aga kindlasti pole ta porter (porter on eil, see aga on laager), kindlasti pole ta imperial (vihje kuninglikule või tänapäeval 8-9%+ abv õllele, see on 6%), kindlasti pole ta kriek (sest kirsikontsentraadis on kirsse ehk 10% max).

Leave a comment:

• mg
    replied
    jõin kihnu jõnni ükspäev
    külmalt oli siuke äge lõkke/matkaõlu
    et sobiks sügisesse

soojast peast maitses nagu sõbra, kes parasjagu sööb suitsulatikat, pilkust võetud lonks

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Cherry Brew minu jaoks väga keemilise maitsega.
    Alekoki Imperial Porter Kriek on selle kõrval muidugi päris õudne.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    American ka jumala okei

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Võtsin ette eile Saku antvärkid ehk teisisõnu antvärkisin. Citra ja American ale ei ole teistkorda väärt aga Cherry brew kohta võib öelda, et tõi kirsiõlle taas au sisse!
    Minu arust Citra IPA on väga okei.

Leave a comment:

Working...
X